sta tek reci za Novakov zrijebQUARTERBACK je napisao/la:kako tezak zrijeb za rafu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
sta tek reci za Novakov zrijebQUARTERBACK je napisao/la:kako tezak zrijeb za rafu
Od koje godine ti pratiš ES? 30 godina postoji ova televizija i ti komentarišeš o istoj na ovakav način.japa je napisao/la:Yebem majku onome ko je odlucio da na ovim prostorima prava na 3 GSa ima najsmecarskija i najbeskorisnija tv ikad Eurosport. Smece od televizije od programa do komentatora, da sam vlasnik kablovskog operatara izbacio bi je iz ponude, zar niko osim Wimbledona nema mozga? Pa koliko vise bi ljudi pratilo tenis da neka normalnija tv prenosi ovi su antireklama za tenis...
Znam ja dobro otkad oni postoje i znam dobro da su ove regionalne verzije apsolutni promasaj i da je smece od televizije, kakva je samo autogol za bundesligu i ova tri gsa sto ih ovaj proljev od televizije prenosi, i SK i Arena su space shuttle za ovo sranje od televizije. Yebote na SK kad prenose Wimbledon mozes gledati najbezvezniji mec ovdje im glavni kanal prenosi yebeni biciklizam koji prati na prostru Ex yu ukupno mozda 20 osobaMancini je napisao/la:Od koje godine ti pratiš ES? 30 godina postoji ova televizija i ti komentarišeš o istoj na ovakav način.japa je napisao/la:Yebem majku onome ko je odlucio da na ovim prostorima prava na 3 GSa ima najsmecarskija i najbeskorisnija tv ikad Eurosport. Smece od televizije od programa do komentatora, da sam vlasnik kablovskog operatara izbacio bi je iz ponude, zar niko osim Wimbledona nema mozga? Pa koliko vise bi ljudi pratilo tenis da neka normalnija tv prenosi ovi su antireklama za tenis...![]()
Ali bez obzira na sve, igra teniser sa 11 osvojenih RG-a i ne prenose taj meč nego drugi neki.Nema potrebe dalje komentarisati.
pa to nije isto, novak je imao prelagan put a rafa najtezi moguci stvarno grandee rafaelNadalRafa je napisao/la:sta tek reci za Novakov zrijebQUARTERBACK je napisao/la:kako tezak zrijeb za rafu
Naravno da bi to bila glupost a jos veca glupost je prenositi yebeni biciklizam umjesto Nadala.LlullSergio je napisao/la:Glupost bi bila da nisu prenosili ovaj mec Cicipas-Wawrinka.
Ovo sto su Nadal ili Federer igrali je jedan od 1000 njihovih meceva u kojem izmelju protivnika, ni po cemu specijalan.
Ovakav mec kakav igraju Ciciban i Stan je vrijedniji prenosa.
svakako je rafa u polufinalujestamaji je napisao/la:super meč cicibana i stana... a dugih 5 setova idu u prilog rogeru
Eto super, napokon si shvatio na sta se ja i zalim i zasto pljujem to smece od televizije...programska sema za ex yu po zeljama publike u BritanijiLlullSergio je napisao/la:Pa valjda kontas da to zavisi od Eurosporta ovog originalnog Britanskog sta cemo i mi gledati.
Uostalom mozes i prebacit komentatora, uvijek isti prenos ostaje. Sta ovi iz Britanije pustaju to je i nama gledati, a ES ima fetis na ove lijeve sportove za nase podneblje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.