FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nzm jel istina ovo al lijepo je vidjeti ovolike cifre pred imena kluba 

A i vi vjerujete klitorixu 

ade43 je napisao/la:A i vi vjerujete klitorixu
Vala nikad nisu ni fulili sa obavjestima kad smo mi u pitanju.. Svugdje je u svijetu dostupna oova informacija kad je trener u pitanju. A ako iz kluba demantuju vijest onda tvoje vazi iako je ovo golemo ocito da ce nam budjet biti veci nego prosle sezone
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
pa neki drugi zahtjevi tipa promjena ovlasti? ili promjena strategije kluba(pa i nakratko)Napapijri je napisao/la:Sta mislis da bi onda bio razlog zbog kojega ne bi produzili?Denchi je napisao/la:ovo je vjerovatno pušteno da ne bude da je do paraNapapijri je napisao/la:Bojim se da ove informacije cure iz kluba i da se priprema teren kako se ne bi produzio ugovor sa Husrefom pod izgovorom da mu ove uslove ne mogu obezbjediti.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
kuknjava
Ma uredu denchi, mozda sam u krivu al meni ovolika cifra zvuci napuhana, mislim da je "mlogo" brate

A necemo vjerovati klixu nego da mu nude 6000 platu i 300 maraka bonusa.
Ova plata podrazumjeva i ogromnu odgovornost. Izvoli, zaraditi je. Ja nisam ni trazio da neko iz ljubavi vodi klub niti to neko radi, sve je u geldima, bilo i ostalo, samo rezultat opravdava sredatva
Ova plata podrazumjeva i ogromnu odgovornost. Izvoli, zaraditi je. Ja nisam ni trazio da neko iz ljubavi vodi klub niti to neko radi, sve je u geldima, bilo i ostalo, samo rezultat opravdava sredatva
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Imam neki osjecaj da cemo mi uskoro traziti novog trenera, mozda i ovo otezanje znaci da se gleda kakve druge opcije imaju na raspolaganju. Ne znam ni sam svejedno mi je nekako nakon ove duple sta ce biti husref je svoje ostvario a tesko ce se ponoviti ovakva sezona ko godbude trener.
Ne bi ja ovdje kod nas ni jednom treneru dao vise od 2 godine.
E sad ovo sto se pise da je sve dogovoreno i da se ceka da se cuju sa vlasnikom meni izgleda sumnjivo jer ako je to istina i oni budu sve vrijeme imali ovako sporu komunikaciju onda mi do europe nista necemo stici uraditi, sumnjam u danasnje vrijeme da je komunikacija ta koja usporava sve.
I tih 200hiljada bruto to je manje od plate za koju se ovdje pricalo da husref ima....
Ne bi ja ovdje kod nas ni jednom treneru dao vise od 2 godine.
E sad ovo sto se pise da je sve dogovoreno i da se ceka da se cuju sa vlasnikom meni izgleda sumnjivo jer ako je to istina i oni budu sve vrijeme imali ovako sporu komunikaciju onda mi do europe nista necemo stici uraditi, sumnjam u danasnje vrijeme da je komunikacija ta koja usporava sve.
I tih 200hiljada bruto to je manje od plate za koju se ovdje pricalo da husref ima....
Zadnja izmjena: fera, dana/u 02 jun 2019, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Pogledajte samo ko je pisao članak i ako znate o kome se radi sve će vam biti jasno.
ISTINA ZA VEDRANA!
YNWA je napisao/la:Husref ne zna procijeniti igraca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva je neznalica ovaj denci a i los troll. Zamisli kakav jadnik i kako mu je zivot jadan

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Niko ne trazi Musemica , ne znam sto ce ovoliko , mogli je isto ostat al samo bunese da ima ....
Da ima Husref neke ponude pa bi shvatio , al vjerujem da u klubu ima igraca preko 15 hiljada platu , jer kad vidis u Celik jedan Nikolic imao oko 5 hiljada ...
Da ima Husref neke ponude pa bi shvatio , al vjerujem da u klubu ima igraca preko 15 hiljada platu , jer kad vidis u Celik jedan Nikolic imao oko 5 hiljada ...
Ali nikad u zivotu nasi iz kluba nisu cifru rekli, tj. platu neciju, bonuse itd. I sad odjednom odnekud neke stotine hiljada. Iskreno ja im ne vjerujem jer ovaj klis samo da je prvi u necemu pa sta god napisu. Ali opet ko zna, vidjet cemo.Rule_hz je napisao/la:ade43 je napisao/la:A i vi vjerujete klitorixu
Vala nikad nisu ni fulili sa obavjestima kad smo mi u pitanju.. Svugdje je u svijetu dostupna oova informacija kad je trener u pitanju. A ako iz kluba demantuju vijest onda tvoje vazi iako je ovo golemo ocito da ce nam budjet biti veci nego prosle sezone
Dovoljno je vidjeti koji je novinar napisao clanak...
-
- Kontakt:
Lecler je napisao/la:Pogledajte samo ko je pisao članak i ako znate o kome se radi sve će vam biti jasno.

Zamisli svane dan, a ti napises smislen post bez smajlija.Kamuflazn je napisao/la:YNWA je napisao/la:Husref ne zna procijeniti igraca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva je neznalica ovaj denci a i los troll. Zamisli kakav jadnik i kako mu je zivot jadannajgore od svega sto fakat napor ulozi, ali neinteligencija dodje do izrazaja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Iskreno drago mi je sto klub moze da ispuni ove uslove. To je znak da napredujemo. Ovo gledam kao iskorak naseg kluba a ne kao neko ce klapiti lovu.
Ove "informacije" stete klubu iz par razloga:
1. Imaju eventualni izgovor ako mu ne ponude saradnju sto izaziva bijes navijaca (znamo koliko podrzavaju Husrefa)
2. Par kikseva i raja ce psovati onima koji su odobrili pare, a i Husrefu (famozni pritisak usljed kojeg se obicno rasipamo kao riza)
3. Eventualni klanovi medju igracima zbog nesklada plata (i ovome smo skloni bili oduvijek)
4. Ucjenjivacki pristup eventualnih pojacanja i njihovih menadzera, kao i menadzera igraca cije ugovore treba produziti (koliko god bili dobrostojeci, kada svi "zatraze svoje" slijedi bolno prizemljenje).
1. Imaju eventualni izgovor ako mu ne ponude saradnju sto izaziva bijes navijaca (znamo koliko podrzavaju Husrefa)
2. Par kikseva i raja ce psovati onima koji su odobrili pare, a i Husrefu (famozni pritisak usljed kojeg se obicno rasipamo kao riza)
3. Eventualni klanovi medju igracima zbog nesklada plata (i ovome smo skloni bili oduvijek)
4. Ucjenjivacki pristup eventualnih pojacanja i njihovih menadzera, kao i menadzera igraca cije ugovore treba produziti (koliko god bili dobrostojeci, kada svi "zatraze svoje" slijedi bolno prizemljenje).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Jedan dijet ukrao pripreme Kovačeviću, još branio par utakmica tamo, a drugi dijet ukrao pripreme nekom XYZ akademcu.YNWA je napisao/la: Sta ces, Husref taldzija![]()
Najveci svjetski treneri bace preko 50 miliona na promasaje, skautiraju ih godinama, a Husrefu se spominju dva dijeta, jedan doveden ko treci golman, drugi dosao na probu![]()
Ne vjerujte klixu, ovo je plaćen članak. Lično znam da SJB aka Pantelija aka Thriller poznaje novinara klixa, ovo je samo da se ocrni naš šef. On hoće minimalac 420 KM plus na ruke po' milje ako ligu osvoji, ništa iznad toga.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On bi lično dobio na ruke oko 11.000-12.000 KM mjesečno a 250.000 KM je bonus za duplu krunu ako bi se osvojila.Pitaristok je napisao/la:Ma daj ba ovo je suplja, 450hiljada km za godinu sa titulom, pa nisi klop
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brzo se prebacuješ sa accounta na account. Il imaš na mobitelu prijavljen jedan, na laptopu drugi, na tabletu treći?SarajevoJeBordo je napisao/la:200.000 za prvu izmjenu u 80oj minuti
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.