Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Bar ih sad necu zvat Loserpool,
osvojise nesto.Iako ih ne volim,cestitam im bili su najbolji i zasluzeno osvojise.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne.leorey je napisao/la:Zar ti nije Neyo na avataru?
Hazard već po godine.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Steta pa je Milan pao kur.cu za usi,mogli ste se trkati trofej za trofejanonymousHD je napisao/la:Milan + Liverpool = Real Madrid

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Drago mi zbog Kloppa a realno i citav svijet se ove sezone okomio na Liverpool ko da ih Hitler trenira. Mrs tamo, pisaj po hejterima
Liverpool zasluženo, najbolja su ekipa u Evropi ove godine i to je to.
Čestitke i ovim našim redsima forumašima
Čestitke i ovim našim redsima forumašima

I onda ovog Skominu guraju u top sudije a lik svira penal u finalu kakav se ne svira ni po našim kukuruzištima od liga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BosniaBoston
- Kontakt:
Baho sa revolucionarnom idejom da pare od UEFE idu za puteve u BiH 

#Punoljetstvo
Provjereno je i odmah je javljeno da je penal, zato je Skomina i ostao na terenu. Nije bilo potrebe provjeravati.leorey je napisao/la:Jesu, ali vratilo im se sve, u nogometu se fkt sve vrati. Proslo finale usr.o golman i povreda Salah. Zasluzeno podizu trofej, jer Tottenham nije niti trebao biti u finalu.MElloo je napisao/la:Yebi me ako Liverpool nije bolje odigrao u proslogodisnjem finalu
BTW ne mogu da vjerujem da u ovako vaznoj tekmi u 20 sekundi meca nisu gledali je li penal ili nije. A znali su se usra.t u cejf PSG-u u sred Pariza. Mislim nije da mi nije drago ali eto
Referees only check the VAR screen if a decision is so contentious it needs a second look. If a decision is pretty straight forward, and the VAR officials are agreed, they make the decision for the referee, without him having to leave the pitch and stifle momentum.
Cestitke Osimu i ostalim Poolovcima.
Bolje je bilo finale Carabao kupa tho
Bolje je bilo finale Carabao kupa tho
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro vece.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Najtrofejniji trofej 

Penal pokvario tekmu. Ne mozes ono svirat u finalu i to u prvoj minuti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Hehehehe
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Čestitke Redsi, kosmička je pravda da Liverpul uzme neki trofej nakon ovakve sezone 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jesi to bgt gledao na Novoj finale?BosniaBoston je napisao/la:Baho sa revolucionarnom idejom da pare od UEFE idu za puteve u BiH

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nevjerovatno, ljudi samo rekli hajmo zamjenit golmana pa ponovo probati i eto ga. 

Jedini pozitivan highlight večeri je utrčavanje koke od Vitalya ostalo je bilo zanimljivo koliko i tombola u domu penzionera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ganjaš utakmicu od prve minute, tj rezultat, normalno da se čitav koncept mijenja. Svejedno je Tottenham bio bolja momčad na terenu, iako su oboji odigrali prosječno. Penal uništio utakmicu. Fuj. Debilčina mrtva.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.