tačno takoLillard je napisao/la:Boli me qrac drug, ono penal nije i kraj priče. Mogu oni navuć jbena pravila, ali lopta ga pogađa u tijelo jbem ih ustaHordasOdMalena je napisao/la:Drug, u VAR sobi sjede profesionalci, ljudi koji poznaju pravila, jel stvarno misliš da forumaši znaju bolje?Lillard je napisao/la:Jel realno da postoje debili koji misle da je ono penal, pa yebote nogomet u pichku
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Pa po pravilima i nije penal valjdaLillard je napisao/la:Boli me qrac drug, ono penal nije i kraj priče. Mogu oni navuć jbena pravila, ali lopta ga pogađa u tijelo jbem ih ustaHordasOdMalena je napisao/la:Drug, u VAR sobi sjede profesionalci, ljudi koji poznaju pravila, jel stvarno misliš da forumaši znaju bolje?Lillard je napisao/la:Jel realno da postoje debili koji misle da je ono penal, pa yebote nogomet u pichku

Ovo vam je posljedica ove glupe pauze od 3 sedmice. Da se igralo prije 2 sedmice, bilo bi puno bolje.
hocel mala dobit priliku u drugom poluvremenu?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemamo krila,nema sinistra ba
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Treba napucati lillarda na osima, bice zanimljivije od utakmice
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al kolika joj je ckapi jbt.sljivo je napisao/la:

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Qurac profesionalci sjede, u Italiji su se faktički iz kola u kolo dešavale greške, džabe VAR. Toliko o profesionalcima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da li su Kane i Firmino pipnuli loptu u prvom poluvremenu? Najozbiljnije
27.10.2020
Kane treba napolje. Nek proigraju onako dobro kako su igrali bez njega.
Ne treba otpisati Tottenham, to smo svi uradili poslije 3 poluvremena u polufinalu, pa i Ajax.
Ne treba otpisati Tottenham, to smo svi uradili poslije 3 poluvremena u polufinalu, pa i Ajax.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma čist penal bio, treba neutralno gledat...iako nisam objektivan kad je Skomina u pitanju 

Steta sto M.City ne igra.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kane mrtvi ce igrat do kraja tekme,nema muda Poke da izbaci “zvijezdu”
#Punoljetstvo
Jebote lillard ima 17 timova u LP i ni 1 nece uzet
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ova pauza ih je ubila šakama, svi su van ritma
Jooj zuninjaaaa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakva utakmica, ja se i dalje ibretim

Kako nervira što su ovi s Arene uživo tamo pa zvuk ide prije slike
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Šta trebaju više uraditi da im daš karton 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.