Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Kad si gladan nisi svoj, napravi pauzu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
nisu ljudi stigli ni da sjednu na mjestaDerdiyok je napisao/la:Garant niko nema u var sobi

ma cist penal neprirdona pozicija ruke i nema se tu sta pricati
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Mora se loserpoolu nesto namjestit.Kad nije titula EPL,daj LP.Yebem i njima i skomini mrtve
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad sam uz Totenhem, iako mi je na početku bilo svejedno.
Dosta je ovih više, i prošle godine su se na račun sudija i oštećene Rome na guzove progurali u finale.
Njima će ovaj Tripier i Rose, ili bar jedan od njih, doći glave.

Dosta je ovih više, i prošle godine su se na račun sudija i oštećene Rome na guzove progurali u finale.
Njima će ovaj Tripier i Rose, ili bar jedan od njih, doći glave.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Imas na AreniBernardBarnjak je napisao/la:Valja bahu prezivjeti veceras.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- IlCapitano
- Kontakt:
Moraju malo popustiti s penalima nakon igranja rukom. Razumijem zašto je svirao, ali ovo je baš tjeranje mak na konac pravila.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BernardBarnjak
- Kontakt:
HvalaaaaKaunas je napisao/la:Imas na AreniBernardBarnjak je napisao/la:Valja bahu prezivjeti veceras.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nisu ni oni ništa bolji.Kaunas je napisao/la:Imas na AreniBernardBarnjak je napisao/la:Valja bahu prezivjeti veceras.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Bayern@heart
- Kontakt:
U Var sobi glavni onaj sto Pjanicu dade crveni protiv Grcke sve je rečeno
Nemojte kriviti sudije i pravila, Sisoko je debil...a sad nek osjece tu ruku i zgura je sebi u šup.ak.
Kamera s mjeseca snima **** te
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
tako Skomina nemoj dati karton,moze penal na pocetku tekme ali karton nikakko !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Tip trzi ruke kao Nemanja Gordic kad igra odbranu, i onda se ovi nesto bune hahhalet3 je napisao/la:Nemojte kriviti sudije i pravila, Sisoko je debil...a sad nek osjece tu ruku i zgura je sebi u šup.ak.
Nije ga prvo u ruku pogodila.let3 je napisao/la:Nemojte kriviti sudije i pravila, Sisoko je debil...a sad nek osjece tu ruku i zgura je sebi u šup.ak.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ma samo treba promijeniti pravila i samo reći igranje rukom je igranje rukom. Ništa ono prvo tijelo pa onda ruka, napucana, mala razdaljina, prirodan položaj, slobodno sudijsko uvjerenje i ostale gluposti. Jedino ako je ruka uz tijelo onda nije penal i svi će biti sretni.
Treba predloziti UEFI da ss.ba forumasi budemo u VAR sobi od iduce sezone
Ispada da trenutno nema ni jednog sudije u europi da valja..

Ispada da trenutno nema ni jednog sudije u europi da valja..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Frajer Uefin potrcko za namjestaljkeBayern@heart je napisao/la:U Var sobi glavni onaj sto Pjanicu dade crveni protiv Grcke sve je rečeno

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tako ide od iduce godine, nece tekme bez penala biticelikmilan je napisao/la:Ma samo treba promijeniti pravila i samo reći igranje rukom je igranje rukom. Ništa ono prvo tijelo pa onda ruka, napucana, mala razdaljina, prirodan položaj, slobodno sudijsko uvjerenje i ostale gluposti. Jedino ako je ruka uz tijelo onda nije penal i svi će biti sretni.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Lopta ga nije prvo pogodila u ruku ali je površina tijela bila veća, ruka je spriječila da lopta dođe u "opasnu poziciju"...PENAL!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.