Pa znam jer je prvo prozvao Begovića da bira utakmice. Ne riješavaju se tako stvari. I kod Meše nas je par govorilo da je loše ovo, nema igre, mora bolje,... ostali ste nas napadali da miniramo selektora, da tražimo previše, da smo loši, da je dobro jer pobjeđujemo jer šta hoćemo više... I dok niste i vi ostali vidjeli da je loše sve to. Inače mi kasno reagujemo, kad svi vozovi prođu.Raonffa je napisao/la:Otkud znaš da nije tako bilo nakon što ga nije pozvao u septembru? Vratio ga je na oktobarski spisak, kao i na novembarski, međutim "tviteraš profesionalac" je sam sebi zatvorio vrata sa objavama po društvenim mrežama.
Naći će te Robiju svaki detalj da mu se naserete, a igrači su, kao što sam već rekao, kao Bogovi, neki od njih su i iznad reprezentacije. Još nijednog od vas nisam vidio da je osudio Begovića zbog podsmijehivanja selektoru na tviteru, to je profesionalno, nije podlost ni bezobrazluk
Niko ne očekuje Guardiolu i svi mi znamo realnu snagu naše ekipe ali tražimo minimum profesionalizma. Robi se nije podnio prema Begoviću profesionalno, najgora je naknadna pamet i riješavati nešto što je bilo kao i riješeno. Tad se napravi mnogo više štete.
i ponovo pitam, koje to utakmice je birao Begović?