elSaik je napisao/la:Bilo bi krajnje neprofesionalna od čovjeka koji je još pod ugovorom sa jednim timom da govori kako će sigurno preći u neki drugi. Na stranu to što ne vjerujem našim novinarima nimalo.
Što se saopštenja nevoljenih komšija tiče, citirat ću jednog gospodina:
"Kao igrač Sarajeva, koji je igrao 17 godina i živio u tom i za taj klub, moram reći da me je stid ovoga što je predsjednik FKS rekao i načina na koji je govorio." - Predrag Pašić
I zaključiti moj komentar na tu temu: "čega se pametan stidi..."
pa kakve veze ima pajina izjava,covjek je upucen koliko i ja u stanje u branitelju recimo

gdje je bio i on i sve ostale legende kada je klub muku mucio sa upravom,kada smo bili pred bankrotom i jos uvijek se borimo...sto tad nije dao svoj glas kao legenda kluba..sto se nije tad oglasio...nas sjever je iznio sve na svojim ledjima i spasio klub propadanja..ko su oni da nam sude..
ne umanjujuci njegovu igracku velicinu i staus igracke legende..njegovo nije bilo da komentarise stvari koje ni sam ne zna...al sta ces...izmanipulisan dvojicom "strucnjaka" kakav su sinanovic i pecanin....nije bolje ni mogao.Cuj pecanin mu kaze..:"dosao sam u iskusenje da vam aplaudiram nakon ovog sto ste rekli"..koji kreten majku jbo...
Pa onda konstaracija da su navijaci sarajeva izmanipulisani od strane uprave,koja im je naplacivala ulaz...iako smo bezbroj puta rekli da je to na nasu vlastitu inijativu i da to nema veze sa istinom...uostalom sto nisu sad spomenuli da su kapije sjevera bile otvorene protiv leotara...majku im jbem,gdje je tu interes uprave i blekica...
Svima je jasno da je to bila izrezirano i usmjereno protiv FKS al nebitno...to nas nece poljuljati, naprotiv
...svi smo jedinstveni i bezrezervno podrzavamo upravu i gospodina Blekica koji Bogu hvala vode klub u pravom smjeru sto nekima smeta....i dusmani mogu samo da gledaju...u ostalom ima zvanicno saopstenje
SA GOSPODOM GOSPODSKI,SA CIGANIMA CIGANSKI...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★