FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 01 jun 2019, 11:46

Ne možes uzeti mjesečno par hiljada,a dao si 2 gola za 12 mjeseci :lol: :mrgreen:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 jun 2019, 11:52

HPCompaq je napisao/la:Ne možes uzeti mjesečno par hiljada,a dao si 2 gola za 12 mjeseci :lol: :mrgreen:
Ma dobili smo pravog covjeka za predsjednika, svaka mu cast. Konacno neko ko ne obecava dvorce i kule, nego govori realnu sliku, ali eto nije nam dobro jer smo navikli kockaste da nam obecavaju titule svaku sezonu, pa onda ni licencu dobiti ne mozemo. Napraviti lijepu okosnicu tima, ostaviti Nalu, vratiti Maksimovica, Kurtalica, produziti s njima i Arminom ugovore, prodati ako je moguce Smajica, a obavezno Beganovica i nekako se dogovoriti sa Azirom. Bitno je samo da se klub ocisti od stranih uticaja i da svaka bagra se pita za sve, da igraju igraci menadzera i slicno.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 01 jun 2019, 12:01

U slucaju da ode Nalic, jedna od opcija je Starcevic sto nisam nikako za to.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 jun 2019, 12:03

MMA075 je napisao/la:U slucaju da ode Nalic, jedna od opcija je Starcevic sto nisam nikako za to.
Ma ako vec ode Nalic onda daj ekipu Spahi, nema se sta vise cekati. Ukoliko ne zele to, bolje dovesti Slavka Petrovica, ne radi nigdje, pa onda ima Zildzovic iz Mladosti, ali mislim da ce Nalic ostati.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 01 jun 2019, 12:09

bhpremierliga12 je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:U slucaju da ode Nalic, jedna od opcija je Starcevic sto nisam nikako za to.
Ma ako vec ode Nalic onda daj ekipu Spahi, nema se sta vise cekati. Ukoliko ne zele to, bolje dovesti Slavka Petrovica, ne radi nigdje, pa onda ima Zildzovic iz Mladosti, ali mislim da ce Nalic ostati.
Gotivim Spahu ali me strah da nece past pod okrilje "čaršije", Nermina Basica isto treba uzeti u obzir.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 01 jun 2019, 12:31

Dino Kalesić (21 god) momak igra u TOSK-u jedan od boljih, mislim da je u kupu jedan od vodećih strelaca trebalo bi na njega obratiti pažnju :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2019, 13:17

mi pricamo o igracima, produzenjima ugovora i pojacanjima a ovi se nadaju da ako kome dadnu ranije papire da ce im oprostit koju platu.

na to se ide
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 01 jun 2019, 13:46

Penaltiky je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:Ovaj dio najviše para uši,platni razredi.Tako se to radi,ne mozes cijelu sezonu igrat ispod nivoa,a onda uzeti vreću novaca,a potom i posle tužiti za neizmerene plate,premije,itdd.Sve po zaslugama,trudu.Ne možes gledati da uzmeš sebi,a šta si ti dao klubu za tu količinu novca?Opstanak i tavorenje u najgoroj ligi na svijetu.Ok,neka platna osnovica,a posle po zaslugama na terenu.
Najbolje, je fiksna plata i onda:

Asistencija svaka xxx
Gol xxx
Bod u Gostima xx KM
Tri boda u gostima xxx KM
Pobjeda kod kuće xx KM
Svaki gol ekipe igračima nešto platiti.
Odigrana utakmica xxx na početnu platu.
Ulazak s klupe xxx na početnu platu

Pa il ćeš igrat il ćeš imat platu ko u Sisi Sitiju 700 KM.
Sa ovim platnim razredom nece doci ni jedan ozbiljan igrac a ova tvoja ideja fiksna plus asistencija , gol , tri boda u gostima ...... je odlicna ideja samo fiksna mora biti ok

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 01 jun 2019, 13:54

MMA075 je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:Ovaj dio najviše para uši,platni razredi.Tako se to radi,ne mozes cijelu sezonu igrat ispod nivoa,a onda uzeti vreću novaca,a potom i posle tužiti za neizmerene plate,premije,itdd.Sve po zaslugama,trudu.Ne možes gledati da uzmeš sebi,a šta si ti dao klubu za tu količinu novca?Opstanak i tavorenje u najgoroj ligi na svijetu.Ok,neka platna osnovica,a posle po zaslugama na terenu.
Bice tesko zato u pregovorima sa igracima, navikli seljacki glume zvijezde, daj na ruke pa daj plate pa daj premije.
Zbog tih platnih promjena otisao je Vidovic a i Ignjatovic pregovara sa drugim klubom u ponedeljak potpisuje ugovor sa novim klubom . Nama ostaje smsjo , ivetic i onda samo neka produze sa salihovicem i zukicem ehhh onda se zna ispada Zvijezda 09 i Sloboda. Pod hitno se novi ljudi moraju malo probuditi i poceti ozbiljno raditi jer ovako idemo u 1 fed ligu

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 01 jun 2019, 13:55

HPCompaq je napisao/la:Ne možes uzeti mjesečno par hiljada,a dao si 2 gola za 12 mjeseci :lol: :mrgreen:
Zato mora bolje da se skautira pa nece dolaziti tarabe u Slobodu :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 01 jun 2019, 14:06

Ignjatovic ima ugovor jos uvjek tako da moze potpisat u ponedeljak ul u kurcu.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 01 jun 2019, 14:11

MMA075 je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:
Gotivim Spahu ali me strah da nece past pod okrilje "čaršije", Nermina Basica isto treba uzeti u obzir.
Spaha je dobar ali ti sto kazes 100% si upravu pao bi pod okrilje carsije , Starcevic bio u Simin hanu sa odlicnim igracima nista nije uradio i dokazao da je lokalni trener , Nermim Basic . sa njim uvodis nerad i mucke , Petrovic bio isto nista nije uradio . Slobodi treba trener koji nema veze sa carsijom , koji mora da zna raditi sa mladim igracima i koji nece slusati bogate oceve i menadzere

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 01 jun 2019, 14:14

MMA075 je napisao/la:Ignjatovic ima ugovor jos uvjek tako da moze potpisat u ponedeljak ul u kurcu.
Vjeruj mi do juna 2019 100%

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 01 jun 2019, 14:31

Iako nema veze sa tem9m, do narod strahuje od poplava, portali iz minuta u minut prate vodostaj rijeka jale i soline, rezimski RTV7 koji gradjane tuzle kosta 600 000 km godisnje pusta muziku i pisu o odvozu smeca.
Sreca nisu jedini medij u drzavi, tako bi po njihovom sloboda 6 put osvojila ligu prvaka pobjedivsi livepul 7:1, kao u sj.koreji

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 01 jun 2019, 15:16

mirza24 je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:
Bice tesko zato u pregovorima sa igracima, navikli seljacki glume zvijezde, daj na ruke pa daj plate pa daj premije.
Zbog tih platnih promjena otisao je Vidovic a i Ignjatovic pregovara sa drugim klubom u ponedeljak potpisuje ugovor sa novim klubom . Nama ostaje smsjo , ivetic i onda samo neka produze sa salihovicem i zukicem ehhh onda se zna ispada Zvijezda 09 i Sloboda. Pod hitno se novi ljudi moraju malo probuditi i poceti ozbiljno raditi jer ovako idemo u 1 fed ligu
Ako ti je i ta tacna ko sve ostale prognoze, ne trebamo se brinut za Ignjata :lol:

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 01 jun 2019, 15:19

Ignjatovic je zavrsio sa Slobodom koliko imam info bas me zanima kako ce zavrsiti ovaj slucaj.
Robijasi 1988

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 01 jun 2019, 15:28

Ja sam cuo da ima ugovor da li do 16.06 ili 16.07 nisam siguran.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 01 jun 2019, 15:34

Bice tesko zato u pregovorima sa igracima, navikli seljacki glume zvijezde, daj na ruke pa daj plate pa daj premije.[/quote]
Zbog tih platnih promjena otisao je Vidovic a i Ignjatovic pregovara sa drugim klubom u ponedeljak potpisuje ugovor sa novim klubom . Nama ostaje smsjo , ivetic i onda samo neka produze sa salihovicem i zukicem ehhh onda se zna ispada Zvijezda 09 i Sloboda. Pod hitno se novi ljudi moraju malo probuditi i poceti ozbiljno raditi jer ovako idemo u 1 fed ligu[/quote]

Ako ti je i ta tacna ko sve ostale prognoze, ne trebamo se brinut za Ignjata :lol:[/quote]
Ja sam dao samo jednu prognozu NALIC IDE DOLAZI NOVI TRENER

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2019, 15:52

mirza24 je napisao/la: Slobodi treba trener koji nema veze sa carsijom , koji mora da zna raditi sa mladim igracima i koji nece slusati bogate oceve i menadzere
Da ne slusa tebe? :problem:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2019, 16:20

mirza24 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
mirza24 je napisao/la: Slobodi treba trener koji nema veze sa carsijom , koji mora da zna raditi sa mladim igracima i koji nece slusati bogate oceve i menadzere
Da ne slusa tebe? :problem:
LJakse idi vidi imal me u carsiji
Jel Music mladi igrac, samo su mu 24 godine?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 2 gosta.