FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- zastita grba je odlicna stvar, vise zarade od prodaje i nema ilegale po pijacama i svakoj radnji
- clanske? Moraju ih srediti sto prije, eto male zarade i tu
- nema obecavanja i to mi se svidja
- nema para i neka je to i obznanjeno, a ne lafinat okolo
- u mjesec-dva ce doci pare? Vjerovatno od grada, a mozda imaju i neke dogovore za transfer jos kad su dolazili oni menadzeri prije par kola!?
- u pravu je kako nemamo sta pruziti buducem sponzoru tako da je tesko i dovesti kvalitetnog i unosnog
- clanske? Moraju ih srediti sto prije, eto male zarade i tu
- nema obecavanja i to mi se svidja
- nema para i neka je to i obznanjeno, a ne lafinat okolo
- u mjesec-dva ce doci pare? Vjerovatno od grada, a mozda imaju i neke dogovore za transfer jos kad su dolazili oni menadzeri prije par kola!?
- u pravu je kako nemamo sta pruziti buducem sponzoru tako da je tesko i dovesti kvalitetnog i unosnog
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sportska politika je zajeban i dugotrajan proces. Da je to lako, svako bi milioner bio. Samo kod nas kontaju ho-ruk sistem. Listu zeljenih igraca imamo, a od finansija ovisi koga cemo moci priustit. Uglavnom korektno obracanje za prvi put
Niko, niko, samo Sloboda
Racun je bio blokiran zbog duga Fuadu Barakovicu a ne zbog reprograma,sad kad je to rijeseno i racun ce biti odblokiran.
Pa normalno da ce dolaziti istih 1500 ljudi kad dolaze razni gosk-ovi, krupe, zvijezde, mladosti i otresaju nas ladno na nasem terenu ko ce to da gleda evo ja prvi vise necu.slobodaTZ je napisao/la:A sta su trebali obecat duplu za 100 godina, zlatnu karikNu ? Ljudi rade u skladu sa mogucnostima, kakvi crni sponzori a na utakmicu dolazi ~1500 jednih te istih ljudi.sviunapad1010 je napisao/la:Je li nekome jasno koji su k.... ovi organizovali press konferenciju?
@probisvjet de nam života ti koza hipnoza
Ono bi najbolje bilo kad bi se mogla ekipa skovat sa TK, sa minimalnim ulaganjem i dva tri bolja igraca oko kojih mozes pravit ekipu, i nadat se da ces nekad nesto ubost dok se ne promjeni stanje generalno u klubskom fudbalu u BIH. Ako ces nafatat sponzora onda to treba da bude ispraceno TV prenosom na kanalu gdje svi mogu gledat a ne samo 1/5 drzave. Ovako se prodaju za 20k KM koliko BHTelecom da svim ekima na kraju sezone - ako i daju.
Nego neka oni zastite grb dosta su se drugi bogatili na osnovu grba evropskog nogometnog velikana Slobode koja u 100 **** godina postojanja nema ni jedne **** uzete titule. A i dresove ima da idu kao ludi svi ce zeljeti da kupe dres kluba koji zavrsava na 10 mjestu najgore lige na svijetu, aferim novoj upravi na ovoj viziji za buducnost kluba.
hondas je napisao/la:Racun je bio blokiran zbog duga Fuadu Barakovicu a ne zbog reprograma,sad kad je to rijeseno i racun ce biti odblokiran.
Daj ba neprovaljuj se majke ti.
Nego tuzlak imas li odgovor, sposoban si da ides na onaj tamo forum i branis sadasnji rezim u tz i vlast, Hajde reci sto je blokiran bio racun, ti si svo vrijem tvrdio da vlast redovno servisira transe i placa se reprogram, racun je aktivan a racun blokiran vec 6 mjeseci itd.
Ne branis ti cickovo ulje jer njega niko ne brani, al branis, Senada, Kurevića Jasmina, komiternu itd... Sad citam za prosirenje trga, tri stepenika i 300 kvadrata poplocanog prostora skrko pola miliona , dobro smo mi prosli za sipove.
Svi dugovi se servisiraju i to se vidi na stranici porezne uprave. I sigurno nije račun blokiran zbog poreznog duga.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ja porezna ušrava blokira racun zbog pozajmice, boze sacuvaj sta ti napisa : I sigurno nije račun blokiran zbog poreznog duga.
Pa potpisali su sporazum, moguće da je Sud blokirao po nekoj presudi.xeksor je napisao/la:Ja porezna ušrava blokira racun zbog pozajmice, boze sacuvaj sta ti napisa : I sigurno nije račun blokiran zbog poreznog duga.
Pa sta je onda sa Davudom onda i tu ima presuda, Nema to veze . PUF blokira racune zbog neplaćenih obaveza i poreza, Nema to veze sa sudskim presudama pojedinaca i ako ne znas pozajmnice se ne oporezuju tako da to nema veze sto pises.Penaltiky je napisao/la:Pa potpisali su sporazum, moguće da je Sud blokirao po nekoj presudi.xeksor je napisao/la:Ja porezna ušrava blokira racun zbog pozajmice, boze sacuvaj sta ti napisa : I sigurno nije račun blokiran zbog poreznog duga.
Znam da se pozajmice ne oporezuju ali Slobodin racun nije blokiran zbog poreznog duga jer je to uređeno spprazumom sa PUFBiH. Stalno tvrdite da se ne plaća reprogram i neko zalijepi ovdje papir od PUFBiH i onda se ušutite i tako u krug.
Reprogram ide regularno, to grad placa redovno i nema veze sa vodstvom Slobode.
Jesili ti glup ili se pravis slup, u PUF- u obrazcu ne pise plaćeno za te mjesece , vec pise na primjer u oktobru dug 2 miliona u sledecem izvjestaju u januaru 1,7 miliona, zadnja rata je uplacena ja mislim za mjesec decembar ili januar u mjesecu aprilu , znaci kasni se neka 4 mjeseca, u dogovoru sa senadom ovi to nisu iznjeli da su kasnili sa uplatama nekih 100 000 km, koji su ovi uplatili u maju sve
i ti se provaljus, grad izdvaja kroz transe i za reprogram i to prebaci slobodi da plati, i ovi imaju obavezu kod dobijanja sledece transe da izvjestaj podnesu o potrosnji prosle transe, e to sto ovaj sa vozdom to kukolji i mulja to nije moj i tvoj problem. jesi ikada procitao izvjestaj, pa pise reprogram pa ...... KMMMA075 je napisao/la:Reprogram ide regularno, to grad placa redovno i nema veze sa vodstvom Slobode.
Taj dug je postojao godinama, a mi imali odblokirane račune u više navrata. Dakle nije to.hondas je napisao/la:Racun je bio blokiran zbog duga Fuadu Barakovicu a ne zbog reprograma,sad kad je to rijeseno i racun ce biti odblokiran.
Drugo, izgleda većina ne konta poentu zašto ovo danas i nije bilo toliko uspješno izlaganje. Ne traži niko od nas kule i gradove, i neka lažna obećanja. Već je bolno gledat koliko se patimo, i znamo da će para bit još manje, i sami to kažu, a potenciraju priču oko fan shopa, Džeke, grba, totalno nebitnih stvari za nas trenutno.
Uloži bolan to što imaš tamo gdje treba, i trud posveti prečim stvarima, ostavi se gluposti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa ne pise placeno za te mjesece. Nego ako se svaka tri mjeseca smanjuje dug za tri rate ne moras bit serlok da skontas da je placana rata svaki mjesec.xeksor je napisao/la:Jesili ti glup ili se pravis slup, u PUF- u obrazcu ne pise plaćeno za te mjesece , vec pise na primjer u oktobru dug 2 miliona u sledecem izvjestaju u januaru 1,7 miliona, zadnja rata je uplacena ja mislim za mjesec decembar ili januar u mjesecu aprilu , znaci kasni se neka 4 mjeseca, u dogovoru sa senadom ovi to nisu iznjeli da su kasnili sa uplatama nekih 100 000 km, koji su ovi uplatili u maju sve
Eto pratis izvjestaje pufa od pocetka placana reprograma, poslaji link PUF-a za slobodu, da se sve vidi, ima ono tabelarno izvjestaj 31.03. moze li se pregledati sve uplate slobode od početka poreznog duga?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
de mogu li te zamoliti onako jaranski da se ne provaljujes ? smijesni ispadate jbtxeksor je napisao/la:Ja porezna ušrava blokira racun zbog pozajmice, boze sacuvaj sta ti napisa : I sigurno nije račun blokiran zbog poreznog duga.
nedo bog da ovdje ima djece koja gledaju sta da nauce od koga
racun pravnog lica ne blokira porezna uprava samo. Racun pravnog lica se moze blokirati bilo kojom sudskom presudom cije izvrsenje je pokrenuto pa ukoliko nema dovoljno sredstava na racunu ide se u pljenidbu imovine ( ili u ovom slucaju para od ulaznica)
hint : kad god vidis da se kupe pare od ulaznica znaj da je racun blokiran
hint 2: za koga se kupe pare od ulaznica, taj je i blokirao racun
ja razumijem vasu zbunjenost u ovom slucaju i vezanje blokade racuna za reprogram jer u 90% slucajeva klubovi nemaju ostalih dugovanja (nadju neki modus da se dogovore da ne dodje do blokade), ali nemojte uciti djecu pogresno da je samo i iskljucivo to. Nedo bog da ko cita sa strane
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Daj ba ne provaljuj se ti, pravosudne presude pojedinaca nema veze sa blokadom racun od strane porezne uprave, po tvojoj teoriji a po pravosudnim presudama pojedinaca koje su godinama na izvrsenju, po tvom sloboda je svo vrjeme zadnjih 20 godina poslovala sa blokiranim racunom, Pa jos na sudu ima pravosnaznih presuda koje cekaju izvrsenja, Posto je sloboda registrovana na UG Fudbalski klub Sloboda jedini nacin da pojedinci naplate svoja potrazivanja je pljenidba pokretne i nepokretne imovine , a posto sloboda ima samo 2 racunara, onda se na izvrsenje dolazi kad sudski izvrsioci pljene na blagajni novac. Racun jednog pravnom lica moze samo blokirat porezna uprava, Kad je u pitanju licenca, klub mora podnjet finansijski izvjestaj, nesmiju imati dugovanja prema igracima, klubovima , a prema pojedincima kao Davud mogu dugovat godinama. Potez one uprave je da su ocistili dug prema Fuadu od 300 000 tako sto su mu dali 100 000 i to je dobar potez, al njegov dug ne moze uticat ni na licencu ni na blokadu racuna, u konacnici u procesu privatizaciji onda u bilans kluba ulaze potrazivanja.
Ok, pa ni ti ( al od tebe nisam ni ocekivao da das intiligentan odgovor jer si genetski odpad) pa ni drug ti tuzlak koji je pobjego opet tamo piskarat gluposti nemate odgovor. Al ne bitno dzaba pisat ovdje glupsonima neke stvari. Boli me k... za poreznu, i onako ce se do kraja godine promjenit statut pa ce te se hibretit kako ce mo proc.Penaltiky je napisao/la:Seksor VIP ekonomista. Ne lupetaj gluposti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.