FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Indirektna borba za opstanak za 100 godina kluba 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Volio bi Spahu vidjeti i da mu sve uslove obezbjede bilo bi idealno, Starcevic bas nikako, bilo bi gore nego sada...Tz1986 je napisao/la:Mogući nasljednici Nalića su Starcević ili Spahić eto
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Starčevića smo imali u Jagodiću? Jel ima neki pouzdan izvor da Nala odlazi?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sad se zna koje su nam ambicije... 

-
- Kontakt:
Ja sto sam cuo nije dobro,znaci crne neke prognoze,al eto sacekat cemo press pa da vidimo sta ce i kako ce biti.....
Samo Sloboda
Ekipa tuzlanske Slobode sezonu u Premijer ligi BiH završila je na osmom mjestu. Nakon odličnih rezultata u prvom dijelu sezone, kompletan dojam kvare proljetni rezultati gdje “Crveno-crni” nisu bili na nivou. Ipak, primarni klupski cilj opstanka u ligi je obezbijeđen, a iako je na raspolaganju imao skromnu ekipu, Zlatan Nalić sa Slobodom veći dio prvenstva proveo je u vrhu tabele.
Sezona je okončana, igrači su otputovali kućama, Zlatan Nalić je u Švedskoj i navijači tuzlanskog premijerligaša sada čekaju odgovore na brojna pitanja. Čak 12 igrača više nema ugovora sa Slobodom, a spominje se da bi klub mogli napustiti i neki igrači koji imaju važeće ugovore. Također, još uvijek nije poznata ni sudbina Zlatana Nalića, koji je ranije najavljivao kako bi na Tušnju ostao u slučaju da klub ima veće ambicije nego u prethodnoj sezoni.
Hipotetički, da li bi odlazak trenera Slobode značio da je klupski cilj još jednu godinu životariti, pa možda čak i grčevito se boriti za opstanak, ili će čelnici Slobode uložiti napore i pronaći sredstva kako bi se klub koji uskoro slavi 100 godina postojanja plasirao u evropska takmičenja.
Odogovre na neka aktuelna pitanja u klubu sa Tušnja javnost bi mogla dobiti već danas kada je zakazana press konferencija na kojoj će se obratiti predsjednik Sead Kozlić i podpredsjednik UO Eduard Brandalik.
Kozlić ranije nije imao medijske nastupe, pa će biti zanimljivo na koji način razmišlja predsjednik Slobode i šta sprema navijačima za stoti rođendan.
Glas navijača je jasan. Žele ostanak trenera, jaču ekipu i borbu za Evropu. Ostaje da vidimo da li čelnici Slobode mogu ispratiti takve ambicije.
Sezona je okončana, igrači su otputovali kućama, Zlatan Nalić je u Švedskoj i navijači tuzlanskog premijerligaša sada čekaju odgovore na brojna pitanja. Čak 12 igrača više nema ugovora sa Slobodom, a spominje se da bi klub mogli napustiti i neki igrači koji imaju važeće ugovore. Također, još uvijek nije poznata ni sudbina Zlatana Nalića, koji je ranije najavljivao kako bi na Tušnju ostao u slučaju da klub ima veće ambicije nego u prethodnoj sezoni.
Hipotetički, da li bi odlazak trenera Slobode značio da je klupski cilj još jednu godinu životariti, pa možda čak i grčevito se boriti za opstanak, ili će čelnici Slobode uložiti napore i pronaći sredstva kako bi se klub koji uskoro slavi 100 godina postojanja plasirao u evropska takmičenja.
Odogovre na neka aktuelna pitanja u klubu sa Tušnja javnost bi mogla dobiti već danas kada je zakazana press konferencija na kojoj će se obratiti predsjednik Sead Kozlić i podpredsjednik UO Eduard Brandalik.
Kozlić ranije nije imao medijske nastupe, pa će biti zanimljivo na koji način razmišlja predsjednik Slobode i šta sprema navijačima za stoti rođendan.
Glas navijača je jasan. Žele ostanak trenera, jaču ekipu i borbu za Evropu. Ostaje da vidimo da li čelnici Slobode mogu ispratiti takve ambicije.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
U 14 je press, a ako Nala vec ode daj nam il Spahu il Slavka Petrovica vrati. Covjek nam je osigurao opstanak onu polusezonu sto je bio ovdje, doveo kvalitetne igrace tipa Rustemovic.
ps. al Rile sere po Nali po komentarima

ps. al Rile sere po Nali po komentarima

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Bas tako,kakav Starcevic.bhpremierliga12 je napisao/la:U 14 je press, a ako Nala vec ode daj nam il Spahu il Slavka Petrovica vrati. Covjek nam je osigurao opstanak onu polusezonu sto je bio ovdje, doveo kvalitetne igrace tipa Rustemovic.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa slicno pisu mogu ti reciPenaltiky je napisao/la:Da Mirza24 nije Rile degen?

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Nači da napravim zamke ko Rambo oko kuće, daj neki link da vidim šta jede ****, ne znam ni kako izgleda majmun.bhpremierliga12 je napisao/la:Pa slicno pisu mogu ti reciPenaltiky je napisao/la:Da Mirza24 nije Rile degen?, tako da pazite, ako mu budete srali, eto vam sutra gorile na vrata sa pistoljem
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Moguce. Nek vodi Musica kod svog ljubimca Bosnjakovica. Ali nije dobar s AzmiromPenaltiky je napisao/la:Da Mirza24 nije Rile degen?

Niko, niko, samo Sloboda
Vdijet cemo hoce li nam Elvis Bilalagic kovat ekipu. Ili pak Admir Husaric
Niko, niko, samo Sloboda
mirza je ili rile ili husara znaci orangutan ili babun. ali necemo cjepidlaciti, kako god okrenes iz porodice primata je!Penaltiky je napisao/la:Da Mirza24 nije Rile degen?
Sloboda Tuzla
Mirza je Mirza navijac Slobode a sa mojim kritikama nalica se nemoras slagati a Sloboda je uvijek NR 1. Lijep pozdrav i vidicemo danas jel Nalic ostajefukaratz je napisao/la:mirza je ili rile ili husara znaci orangutan ili babun. ali necemo cjepidlaciti, kako god okrenes iz porodice primata je!Penaltiky je napisao/la:Da Mirza24 nije Rile degen?
Imal kakvih vjesti ? hajmo insajderi
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Nemoj vrijedjat orangutane i babune to su plemenite zivotinje.fukaratz je napisao/la:mirza je ili rile ili husara znaci orangutan ili babun. ali necemo cjepidlaciti, kako god okrenes iz porodice primata je!Penaltiky je napisao/la:Da Mirza24 nije Rile degen?

-
- Kontakt:
A odakle informacije da li Nalic ostaje ili odlazi, i otkud ova dva imena?
Predsjednik UO FK Sloboda, Sead Kozlić, danas se na konferenciji za medije obratio javnosti.
Kozlić je istakao kako želi smanjiti turbulencije u Slobodi i da je najbitnija stvar dobijanje licence za iduću sezonu.
- Nastojaćemo smanjiti turbulencije kojih je u Slobodi, čini se, više nego u drugim klubovima. Prvi put sam u ulozi da vam se obratim i da kažem dešavanja u Slobodi od dolaska nove uprave. Dva mjeseca rada je iza nas i nova uprava pokušava kolektivno raditi, zajedno radimo na svim temama. To je osnova rada u budućnosti u Slobodi. Biće proširenja kada je u pitanju upravni odbor Kluba. Treba raditi sa više ljudi i to ćemo što prije odraditi, rekao je Kozlić na početku svog obraćanja i dodao:
- Najbitnije stvari su bile dobijanje licence što je svake sezone problem. Uspjeli smo bez ikakvih problema dobiti licencu i ja se zahvaljujem N/FS BiH. Cilj nam je da licencu u narednoj sezoni dobijemo bez problema. Pokrenuli smo inicijativu zaštite grba. To je poslato u Mostar.
Zatekli smo deblokiran račun, ali to će viti riješeno vrlo brzo.
U klubu su pripremili i pravilnike.
- Pripremili smo pravilnik za odnose sa javnošću. Mislim da taj segment ima jako mnogo prostora da se uredi. Uvešćemo Pravilnik o platama, tako da se fudbaleri nagrađuju po učinku. Misli da je to korektan način da fudbaleri zarade mnogo više, naravno zavisno od rezultata.
Pokušavamoveć dva mjeseca da nađemo kvalitetne sponzore. U tom sponzorskom smislu morate nešto ponuditi. Stojim iza toga da ćemo pokušati dovesti stabilnog sponzora u Slobodu. Ali morate nešto ponuditi. Na viši nivo smo podigli i saradnju sa UG Prijatelji FK Sloboda, a uskoro slijedi i sastanak sa navijačima.
Do kraja godine FK Sloboda želi da otvori vlastiti fan šop.
- Cilj nam je u ovoj godini otvoriti i fan šop. Otvorili smo mogućnost da se i prekolanca Bingo prodaju naši dresovi. Imali smo i sastanak sa predstavnicima igrača. Između 2. i 9. septembra igraće se meč sa Dinamom, rekao je Kozlić i osvrnuo se na Nalića:
- Nalić je dobar trener, napravićemo analizu, a nakon toga ćemo donijeti zaključke u tom pravcu. U ovom trenutku ne mogu vam odgovoriti više na tu temu.
O tome da li se pregovaralo sa potencijalnim pojačanjima, Kozlić je istakao kako finansijska situacija nije bajna.
- Analizirali smo učinak svakog igrača, mi ćemo apsolutno pregovarati sa onima koji su nam interesantni. Ostavićemo one koji su nam interesantni. Teška je finansijska situacija, ali nastojimo da stabiliziramo stvari, ali u narednih mjesec dva ćemo imati finansijske prihode koje ćemo zatvoriti. Pregovore sa igračima će vršiti struka i sportski direktor. Uslove o dolasku će donijeti upravni odbor. Radimo na pregovorima sa igračima ali kad to bude finalizirano onda će se upoznati javnost, istakao je Kozlić i osvrnuo se na 100. godišnjicu kluba:
- 100 godišnjica - predstavljanje svih igrača koji su igrali za Slobodu, utakmica veterana Slobode i Dinama, a nakon toga meč Sloboda - Dinamo. Volio bih da se Džeko pojavi za stoti rođendan! To je dobar prijedlog i ja ću učiniti sve da ga dovedemo.
Kozlić je istakao kako želi smanjiti turbulencije u Slobodi i da je najbitnija stvar dobijanje licence za iduću sezonu.
- Nastojaćemo smanjiti turbulencije kojih je u Slobodi, čini se, više nego u drugim klubovima. Prvi put sam u ulozi da vam se obratim i da kažem dešavanja u Slobodi od dolaska nove uprave. Dva mjeseca rada je iza nas i nova uprava pokušava kolektivno raditi, zajedno radimo na svim temama. To je osnova rada u budućnosti u Slobodi. Biće proširenja kada je u pitanju upravni odbor Kluba. Treba raditi sa više ljudi i to ćemo što prije odraditi, rekao je Kozlić na početku svog obraćanja i dodao:
- Najbitnije stvari su bile dobijanje licence što je svake sezone problem. Uspjeli smo bez ikakvih problema dobiti licencu i ja se zahvaljujem N/FS BiH. Cilj nam je da licencu u narednoj sezoni dobijemo bez problema. Pokrenuli smo inicijativu zaštite grba. To je poslato u Mostar.
Zatekli smo deblokiran račun, ali to će viti riješeno vrlo brzo.
U klubu su pripremili i pravilnike.
- Pripremili smo pravilnik za odnose sa javnošću. Mislim da taj segment ima jako mnogo prostora da se uredi. Uvešćemo Pravilnik o platama, tako da se fudbaleri nagrađuju po učinku. Misli da je to korektan način da fudbaleri zarade mnogo više, naravno zavisno od rezultata.
Pokušavamoveć dva mjeseca da nađemo kvalitetne sponzore. U tom sponzorskom smislu morate nešto ponuditi. Stojim iza toga da ćemo pokušati dovesti stabilnog sponzora u Slobodu. Ali morate nešto ponuditi. Na viši nivo smo podigli i saradnju sa UG Prijatelji FK Sloboda, a uskoro slijedi i sastanak sa navijačima.
Do kraja godine FK Sloboda želi da otvori vlastiti fan šop.
- Cilj nam je u ovoj godini otvoriti i fan šop. Otvorili smo mogućnost da se i prekolanca Bingo prodaju naši dresovi. Imali smo i sastanak sa predstavnicima igrača. Između 2. i 9. septembra igraće se meč sa Dinamom, rekao je Kozlić i osvrnuo se na Nalića:
- Nalić je dobar trener, napravićemo analizu, a nakon toga ćemo donijeti zaključke u tom pravcu. U ovom trenutku ne mogu vam odgovoriti više na tu temu.
O tome da li se pregovaralo sa potencijalnim pojačanjima, Kozlić je istakao kako finansijska situacija nije bajna.
- Analizirali smo učinak svakog igrača, mi ćemo apsolutno pregovarati sa onima koji su nam interesantni. Ostavićemo one koji su nam interesantni. Teška je finansijska situacija, ali nastojimo da stabiliziramo stvari, ali u narednih mjesec dva ćemo imati finansijske prihode koje ćemo zatvoriti. Pregovore sa igračima će vršiti struka i sportski direktor. Uslove o dolasku će donijeti upravni odbor. Radimo na pregovorima sa igračima ali kad to bude finalizirano onda će se upoznati javnost, istakao je Kozlić i osvrnuo se na 100. godišnjicu kluba:
- 100 godišnjica - predstavljanje svih igrača koji su igrali za Slobodu, utakmica veterana Slobode i Dinama, a nakon toga meč Sloboda - Dinamo. Volio bih da se Džeko pojavi za stoti rođendan! To je dobar prijedlog i ja ću učiniti sve da ga dovedemo.
Zlatan Nalić je dobar trener i razgovarat ćemo uskoro. On je naša prva opcija. Iznijet ćemo mu plan. Nismo razgovarali, niti pregovarali ni sa jednim drugim trenerom. Neke informacije koje se pojavljuju su čista dezinformacija. – kazao je Kozlić
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.