FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa naravno da se radi. Trener bi bio neozbiljan kad to ne bi imao.
Niko, niko, samo Sloboda
Ima nova funkcija kako cujem kao neki tim menadzer a covjek vec radi i trazi igrace . TM kazu ima jake kontakte u regionu i cijeloj Evropi pa nebi trebao vise problem biti oko dovodjenja i prodaje igraca ako je istina ova infokatarakta je napisao/la:Pa naravno da se radi. Trener bi bio neozbiljan kad to ne bi imao.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zasto se ne poradi na clanarinama, da se uvede kao i u svakom klubu(Sarajevo, Zeljeznicar, pa i Velez to ima). Mogle bi se i tu solidne pare dobili, godisnje clanarine po 20KM?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Prava stvar ja odmah uzimam tri . Odlicna idejabhpremierliga12 je napisao/la:Zasto se ne poradi na clanarinama, da se uvede kao i u svakom klubu(Sarajevo, Zeljeznicar, pa i Velez to ima). Mogle bi se i tu solidne pare dobili, godisnje clanarine po 20KM?
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne treba vrijedjati Smajica. On je rinaka od igraca i treba ga se rijesiti pod hitno. Nek ide kod Morza.
Treba raskinuti ugovor, a u klauzulu uvesti da ne smije prici Tusnju 50m.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
hahahaha dobar siProbisvjet je napisao/la:Ne treba vrijedjati Smajica. On je rinaka od igraca i treba ga se rijesiti pod hitno. Nek ide kod Morza.
Bilo kakva akcija da se pomogne klubu dobro bi dosla i u pravo je vrijeme.Sta je sa UG prijatelji Sloboda imaju li kakav kontakt sa novom Upravom.
-
- Kontakt:
UG su imali sastanak sa novom upravom koji je dobro prosao, izgleda da su na istoj talasnoj duzini. Klub treba da izbaci clanske, a manje je vazno gdje ce se prodavati, to je lako organizovati.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Taman more bureke kod Tane razvozit za tri godine.Probisvjet je napisao/la:Ne treba vrijedjati Smajica. On je rinaka od igraca i treba ga se rijesiti pod hitno. Nek ide kod Morza.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Najpametnije i za Smajica i Slobodu da ga besplatno daju Zrinjskom il Sarajevu i da dobijemo nekih 30% od njegovog sljedecet transfera. Vjerujte da bi oni za njega kroz godinu dvije uzeli makar milion.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
mogu uzet samo milion krvnih zrnaca za njega,,,Treba ga poslat u Seljublje nek se kali!klasik je napisao/la:Najpametnije i za Smajica i Slobodu da ga besplatno daju Zrinjskom il Sarajevu i da dobijemo nekih 30% od njegovog sljedecet transfera. Vjerujte da bi oni za njega kroz godinu dvije uzeli makar milion.
DRŽAVA TUZLA!!
Šta planiraš sa 300.000 stidnih dlaka?klasik je napisao/la:Najpametnije i za Smajica i Slobodu da ga besplatno daju Zrinjskom il Sarajevu i da dobijemo nekih 30% od njegovog sljedecet transfera. Vjerujte da bi oni za njega kroz godinu dvije uzeli makar milion.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kakav je da je mali je bio prvi strijelac ekipe sa 18 godina.
Sta je dovelo do ovog sad znamo svi. Nekom smeta dajdza, nekom mali uzima poziciju , neko ima svoje interese. Neko se jednostavno povuce misljenje mase, uvijek je neko na tapeti pa hajmo svi na njeg. **** tako je kako je i najbolje bi bilo za sve da ide iz kluba a mi da trazimo novu zrtvu (Prso ili Civa koji od njih ostane).
uglavnom sa 18 god je bio bolji strijelac i od Husica i od Bekica i od Ordagica a igrali su svi i imali minute.
Jos nas je ostavio u ligi svojim golovima, tako da daleko od toga da nije bilo ucinika. Ima tu citav red prije za pljuvanje Bekic, Mijic, Osmanagic, Vajcer, Culum i tako dalje
nego tesko se boriti sa klubovima koji se finansiraju kroz utaje poreza
Sta je dovelo do ovog sad znamo svi. Nekom smeta dajdza, nekom mali uzima poziciju , neko ima svoje interese. Neko se jednostavno povuce misljenje mase, uvijek je neko na tapeti pa hajmo svi na njeg. **** tako je kako je i najbolje bi bilo za sve da ide iz kluba a mi da trazimo novu zrtvu (Prso ili Civa koji od njih ostane).
uglavnom sa 18 god je bio bolji strijelac i od Husica i od Bekica i od Ordagica a igrali su svi i imali minute.
Jos nas je ostavio u ligi svojim golovima, tako da daleko od toga da nije bilo ucinika. Ima tu citav red prije za pljuvanje Bekic, Mijic, Osmanagic, Vajcer, Culum i tako dalje
nego tesko se boriti sa klubovima koji se finansiraju kroz utaje poreza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:

nista care, druga liga druga liga smiju nam se svi ajdeee ruke gore

ultra a kako je bio prvi strijelac tacno? znaci de da pricamo o uzroku a ne posljedicama? i tad ste mujkanovica branili zdusno.
-
- Kontakt:
Kada je ta navodna press konferencija? Da i to čujemo i vidimo planove. Neka ih neko pita kada je skupština, kasne već prema najavi kada su preuzeli klub.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
ma ajde ako kasne 10 15 dana da sve utanace, dogovore, iznesu i izvrse neke promjene..onda nije ni problem ni strasno kasnjenje. nit je realno neko kasnjenje.
ako je pak samo opucano da se dobije na vremenu, e jebga onda sta reci, nista na sta vec nismo navikli.
ako je pak samo opucano da se dobije na vremenu, e jebga onda sta reci, nista na sta vec nismo navikli.
Danas samo ne znam ukolko?sviunapad1010 je napisao/la:Kada je ta navodna press konferencija? Da i to čujemo i vidimo planove. Neka ih neko pita kada je skupština, kasne već prema najavi kada su preuzeli klub.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Po mom misljenju, A. Hodzic je novi Ordaga... podsjeca me na njega mnogo, jak na lopti, jak u duelu, pravi atleta... samo aminat da produzi, a ako ne produzi, napenalit mu menadzera za sva vremena 

075
Mogući nasljednici Nalića su Starcević ili Spahić eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.