Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Vjerovatno i jeste, ali uvijek imamo taj baraz 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Sto bi se sekirao, navik'o je da je Seo svako okupljanje povrijeđen. Možemo mi i bez njega.DrFilgud je napisao/la:Nije se ni Veliki Zuti nesto nasekiro, niti je trazio da Kolasinac dodje u Sarajevo na pregled.
Ma sve je to sumnjivo i naopako, ne bi se zacudio da vec u junu otpadnemo iz trke za plasman.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- JohnCleese
- Kontakt:
Da BozeBosniacum Lilium je napisao/la:Sprema se nezavisnost Sandzaka. Samim tim i slažemo reprezentaciju. Sportski pozdrav

Pa da se pocnemo izjasnjavati kako i dolikuje kao Bosanci

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
On je tenk jedino u mozgu svom. Koliku snagu ima a povrijedjen 11 mjeseci godisnje
-
- Kontakt:
Pa navijaci su krivi za ovo. Dizu u nebesa pojedine igrace onda oni misle da mogu da rade sta hoce. Pape kad ga je ostavio na klupi psovali mu sve zivo kao seo je tenk,momciluk, itd
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
DaJohnCleese je napisao/la:Da BozeBosniacum Lilium je napisao/la:Sprema se nezavisnost Sandzaka. Samim tim i slažemo reprezentaciju. Sportski pozdrav![]()
Pa da se pocnemo izjasnjavati kako i dolikuje kao Bosanci![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Otpadaju heroji bauštelaca i paštetojedaca jedan po jedan
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Dobro je Lulic rekao. Kako u drzavi, tako i u repki. Sve polovnjacki i preko ku.rca.
Ali Seo voli Ljiljane, a Ogi cetnike. 

- RollingPaper
- Kontakt:
Vas dvoje znate da se on nije nasikiro? Trebao je pokazati emocije u izjavi, reći kako mu je krivo što nema Seje i kako nije spavao cijeu noć? Čovjek je došo u BiH da napravi rezultat, u BiH koja mu je ujedno i najveći izazov u karijeri. Vodi je mangupski i već ima rezultat, prvo mjesto u grupi Lige nacija. Logično da će ljudi pljuvat beka koji je više koštao repku nego doprinjeo istoj, beka koji ne zna kad i protiv koga je igrao na svjetskom prvenstvu.bhfanatic14 je napisao/la:Hvala bogu ima ovdje i pametnih momakaDrFilgud je napisao/la:Nije se ni Veliki Zuti nesto nasekiro, niti je trazio da Kolasinac dodje u Sarajevo na pregled.
Ma sve je to sumnjivo i naopako, ne bi se zacudio da vec u junu otpadnemo iz trke za plasman.ovdje smrdi vec od prvog dana, normalno da se nije nasikiro Jos im dobro doslo da i dalje forsiraju civica jer ga treba negdje prodat pa da pune dzepove. Kao protiv armenije kofol sejo odmara bolje je, a sejo i ostali nisu glupi vide svi sta se igra i sprema. Al bosnjo ostaje glup odma pljuvanje Po seji ,asmiru a tesko mu mozda da ukljuci mozak na par sati pa neka malo razmisli i sastavi 1 sa 1 ... mozda onda dodje do nekog odgovora, bitno je odma pljuvat prave Momke koji su uvjek ginuli za repku, koji su profesionalci, to zaboravljate, onda dodju u ovaj cirkus i nece sebi svako dozvolit amaterluk i ciganluk...uglavnom moglo bi biti svega nakon ove dvije utakmice!
Čuj forsiraju Ćivića radi prodaje, a Boze mili... Pa koga bi ti stavio na beka kad ti "hafifni" tenk otkaže? Almira Bekića?
- ASD
- Kontakt:
Zna se ko bi da gine, a ko ne.Sarmelino je napisao/la:Otpadaju heroji bauštelaca i paštetojedaca jedan po jedan

Vranjes je za mnoge ove primjer kako treba igrati za reprezentaciju. Ovo sto Sejo konstantno radi kad su pozivi u pitanju je stvarno 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Postoje nesuglasice između Kolašinca, njegovog menadzera i Robija zbog nedavnih laži koje je izrekao dotični stručnjak.
Kap koja je prelila casu je bila utakmica sa Grčkom kada je Robi ponajviše kritizirao Seu zbog gola i jedne sanse u 1. polv.
Kap koja je prelila casu je bila utakmica sa Grčkom kada je Robi ponajviše kritizirao Seu zbog gola i jedne sanse u 1. polv.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Robi ce otjerati pola reprezentacije.
Ma i prije toga je Seo dolazio svake 4 tekme da odigra jednu, mani suplju , dobar si igrac , al ako ne mozemo racunat na tebe dvije tekme po kvalifikacijama , bolje trazit drugo rjesenje, uostalom on je rjedjak slucaj igraca koji je pravi wingback dok se slabije snalazi ko fullback.Wandelanoite je napisao/la:Postoje nesuglasice između Kolašinca, njegovog menadzera i Robija zbog nedavnih laži koje je izrekao dotični stručnjak.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kolasinac mora da dodje u Sarajevo , da ga pregledaju reprezentativni doktori i utvrde je li sposoban igrati. Takva su pravila, pogotovo jer je sinoc odigrao 90 minuta.
To sto kazu klupski doktori, treba okaciti macku o rep. Po njima igrac nikada ne bi igrao u reprezentaciji.
Zasto Prosinecki ne insistira na pravilu da igrac mora doci na okupljanje i pregled? Hocemo li se ponasati profesionalno ili, od situacije do situacije, kako se kome digne.
Vjerovatno ne insistira, da bi ga sutra optuzio da simulira kao sto je uradio i sa Begovicem.
To mi itekako lici na ponasanje Prosineckog, jer postoje nesuglasice i sa Kolasincem.
To sto kazu klupski doktori, treba okaciti macku o rep. Po njima igrac nikada ne bi igrao u reprezentaciji.
Zasto Prosinecki ne insistira na pravilu da igrac mora doci na okupljanje i pregled? Hocemo li se ponasati profesionalno ili, od situacije do situacije, kako se kome digne.
Vjerovatno ne insistira, da bi ga sutra optuzio da simulira kao sto je uradio i sa Begovicem.
To mi itekako lici na ponasanje Prosineckog, jer postoje nesuglasice i sa Kolasincem.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pa nije Robi kriv sto pozeri biraju na koju utakmicu im je cejf doci a na koju nije. Sve to treba ****. Tenk u Arsenalu a peglica u repki. Il' igraj svaku il' reci da neces nikako. Sad kad nam bas treba on lafo ne moze, ego mu se sinoc povrijedio, prava curica.
toliko je bio u repki da mu robi jos ne zna pravilno prezime izgovorit - kolosinac
i od sad ce za mene da bude kolosinac
i od sad ce za mene da bude kolosinac
Ja cijelo vrijeme cekam da Kola zaigra u kontitetu u repki.Al boga mi nacekacu se. Stvarno neznam koji je k****!!
Pozelicemo mi onako ljevo krilo kosto smo imali sa Salihovicem i Lulicem.
Pozelicemo mi onako ljevo krilo kosto smo imali sa Salihovicem i Lulicem.
Kakvih laži majke ti?Wandelanoite je napisao/la:Postoje nesuglasice između Kolašinca, njegovog menadzera i Robija zbog nedavnih laži koje je izrekao dotični stručnjak.
Čuk kap koja je prelila čašu je bila to što ga je kritikovao

To ako je istina, ne bi meni više zaigrao tamam morali Vedina Musića iz penzije vraćati da nam igra lijevog beka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: IstokZapad, MostarNeretva, Principatus, Proximic, RacioEmocionalan, UtdBiH21, Zglavkar i 69 gostiju.