Uli Hoeneß in the documentary "Kroos" which will be premiering on 30 June, on selling Toni Kroos: "A club sometimes has to make difficult decisions - and that was a difficult one, maybe the wrong one"
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Uli Hoeneß in the documentary "Kroos" which will be premiering on 30 June, on selling Toni Kroos: "A club sometimes has to make difficult decisions - and that was a difficult one, maybe the wrong one"
U finalu ono što je odigrao bilo je jako dobro.harden je napisao/la: Inace, kako mi je lijepo vidjeti Tolissoa na terenu ilitiga francusku krampicunadam se da nece vise imati tezih ozljeda u karijeri, yebeno se vratiti poslije ove.
Ne moze nikada biti greska kada je covjek trazio istu godisnju platu kao Neuer i Ribery. Nije on bio taj kalibar u Bayern da mu se nudi 12m godisnjo, mislim da je Kroosu najvise zao jer je imao volju da ostaje u Bayern.harden je napisao/la:Kaze Uli greska, al na ssba forumu kazu da nije. Kome vjerovati sad![]()
Nije tražio, ako se dobro sjećam naši su mu davali 8, a on htio 10. I mislim da nije to bio razlog što nije dobio već to što je bio agresivan i bahat prilikom zahtjeva za novi ugovor.Nerminovic je napisao/la: Ne moze nikada biti greska kada je covjek trazio istu godisnju platu kao Neuer i Ribery. Nije on bio taj kalibar u Bayern da mu se nudi 12m godisnjo, mislim da je Kroosu najvise zao jer je imao volju da ostaje u Bayern..
Trenutno korisnika/ca: Quartararo, Rosicky i 6 gostiju.