FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakva Evropa i u ligi su ostali sto je seoska lola otisla do bankomata u par navrata.Beduin je napisao/la:Normalno, nisu ga odmah htjeli dok se nije doveo u red, malo ozbiljnije trenirao i bio medju nasim najboljim igracima. Uz par pojacanja Said bi bio odlican u Slogi, a usudio bih se reci da ce u narednoj sezoni Sloga se boriti do zadnjeg kola za Evropu i izboriti vrlo vjerovatno.
Onaj seljacki princip ce proraditi kod predsjednika im. A mi cemo tavoriti za stoljece kluba i radovati se mogucem opstanku.
- Beduin
- Kontakt:
Pa i mi smo tako, na polusezoni skoro najgori, kasnije se izvukli i opstali. A naredne sezone finale kupa i borba za titulu.hondas je napisao/la:Kakva Evropa i u ligi su ostali sto je seoska lola otisla do bankomata u par navrata.Beduin je napisao/la:Normalno, nisu ga odmah htjeli dok se nije doveo u red, malo ozbiljnije trenirao i bio medju nasim najboljim igracima. Uz par pojacanja Said bi bio odlican u Slogi, a usudio bih se reci da ce u narednoj sezoni Sloga se boriti do zadnjeg kola za Evropu i izboriti vrlo vjerovatno.
Onaj seljacki princip ce proraditi kod predsjednika im. A mi cemo tavoriti za stoljece kluba i radovati se mogucem opstanku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tesko ce oni sastaviti bas tako kvalitetenu ekipu,igraci koji prave razliku idu u vece klubove a i mi smo u tom izboru ispred Sloge.
-
- Kontakt:
Uz kontinuitet trenera i kostur igraca.Beduin je napisao/la:Pa i mi smo tako, na polusezoni skoro najgori, kasnije se izvukli i opstali. A naredne sezone finale kupa i borba za titulu.hondas je napisao/la:Kakva Evropa i u ligi su ostali sto je seoska lola otisla do bankomata u par navrata.Beduin je napisao/la:Normalno, nisu ga odmah htjeli dok se nije doveo u red, malo ozbiljnije trenirao i bio medju nasim najboljim igracima. Uz par pojacanja Said bi bio odlican u Slogi, a usudio bih se reci da ce u narednoj sezoni Sloga se boriti do zadnjeg kola za Evropu i izboriti vrlo vjerovatno.
Ovo će ići u smjeru,kolko para,toliko muzike.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ili uzalud vam trud sviračiHPCompaq je napisao/la:Ovo će ići u smjeru,kolko para,toliko muzike.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Ostavit istu zadnju liniju osim Ivetica, dovest dobra dva veznjaka i napadaca ostalo juniore poredat pa sta bude.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U tome i jeste ljepota, da cesto onaj ko ima manje para sastavi bolju ekipu od onog ko ima. Mi smo za necije standarde imali para pa dovodili potrosene igrace.HPCompaq je napisao/la:Ovo će ići u smjeru,kolko para,toliko muzike.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa nisam ih ja dovodio nego Senad i Denis u talu sa menadzerima.
Mogli su i onda sastaviti takvu ekipu ali ima problem...NE ZNAJU.
Svakako smo bili odustali od ikakvih ambicija nevjerovatno sam ljut na Nalica sto nije dao priliku nekim omladincima da vidimo koliko mogu,na koga moze racunat i td...Razocarao me je kao trener.A kada su mogli,nisu znali sada svakako nema centa ako ne prodamo Azira ili Beganovica,sada moraju "sklepati"neku ekipu za opstanka.
Evo sada opet imaju sansu da sastave ekipu.
Ne znam koliko su sposobni ovi, hajde da vidimo....
Mogli su i onda sastaviti takvu ekipu ali ima problem...NE ZNAJU.
Svakako smo bili odustali od ikakvih ambicija nevjerovatno sam ljut na Nalica sto nije dao priliku nekim omladincima da vidimo koliko mogu,na koga moze racunat i td...Razocarao me je kao trener.A kada su mogli,nisu znali sada svakako nema centa ako ne prodamo Azira ili Beganovica,sada moraju "sklepati"neku ekipu za opstanka.
Evo sada opet imaju sansu da sastave ekipu.
Ne znam koliko su sposobni ovi, hajde da vidimo....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Vec smo se pojacali ako odu Said i Alispahic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jeste najavljena za maj, ali ne ove godine.merak je napisao/la:Ima li sta za skupstinu najavljena je bila za kraj Maja ?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
A Milenka kralja, sve neki komentari nece se meni niko mijesati u posao i slicno i onda ode Sisoji

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Da li je istina da je Salihović istekao ugovor? Da li će produžavati ugovor?
& $ ?
-
- Kontakt:
Istina, prema TM do 19.6.klma1 je napisao/la:Da li je istina da je Salihović istekao ugovor? Da li će produžavati ugovor?
Zavisi od ambicija za sl sezonuklma1 je napisao/la:Da li je istina da je Salihović istekao ugovor? Da li će produžavati ugovor?

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Znači to je ono što treba gledati kako bi se znalo koji nam je cilj.HPCompaq je napisao/la:Zavisi od ambicija za sl sezonuklma1 je napisao/la:Da li je istina da je Salihović istekao ugovor? Da li će produžavati ugovor?![]()
& $ ?
Treba produžit, da nam ga ko ne ukrade.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Treba mu produzit svakako.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.