FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bhpremierliga12
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bhpremierliga12 » 28 maj 2019, 03:14

Guest007 je napisao/la:Ovi novi iz uprave da su pametni, eto licenca je valjda tu. Odmah krenuti dovoditi igrače, mislim da ako vratimo Ordagića, Krpića, Rustemovica, dovedemo Stevanovica iz zelje, pa mozda cak i blagojevica ne znam jel mu istice ugovor u turskoj mozemo napast evropu sl sezone..
Sto se tice ovig igraca ostavit Adzema, Livancica, Alispahica, Barabana ostali, po meni, noga. Mozda i vidovica ostavit.
................Muminovic..................
Bego...Ignjatovic....Adžem......Stevanovic/Ivetic
..............................................
.........Rustemovic...Hadzanovic/Alispahic.......
....................Ordagic.................
Livančić............................Baraban
.................Krpic......................
Rustemovic ima jos godinu ugovora, Ordagic poslije povrede standardan u Brannu, Krpic se sigurno nece vracati i daleko mu kuca bila nikad vise. Isto tako Alispahic nije nista pokazao ove godine da ostane, nit trci, nit radi neku prevagu, dosao je samo da malo ozivi karijeru i neka ide. Muminovic i Beganovic ne mogu ostati, jer ako ih ne prodas onda ces se boriti sa Zvijezdom 09 sljedece godine za opstanak. Ima dobrih, slobodnih, iskusnih, dokazanih igraca na listama, samo je pitanje kakvi smo s parama.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2019, 09:03

Skojevska je napisao/la:Imaju ljudi sposobnu upravu i sposobnog predsjednika Krstajica, koji iako je sa parama ne razbacuje se.
Uz to svaki igrac daje 100% svojih mogucnosti.
Pa normalno da imaju. Njima ne postavlja zgradonacelnik jasmin nesposobne predsjednike. Njihov cak ide i na gostovanja sto nije rijedak slucaj ga vidjeti na Tusnju u lozi. Kod nas je jos S.Koreja, postavljanje podobnih, a sposobne i koji mogu nesto uraditi ko yebe.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 28 maj 2019, 12:15

Probisvjet je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:Imaju ljudi sposobnu upravu i sposobnog predsjednika Krstajica, koji iako je sa parama ne razbacuje se.
Pa normalno da imaju. Njima ne postavlja zgradonacelnik jasmin nesposobne predsjednike. Njihov cak ide i na gostovanja sto nije rijedak slucaj ga vidjeti na Tusnju u lozi. Kod nas je jos S.Koreja, postavljanje podobnih, a sposobne i koji mogu nesto uraditi ko yebe.
Prijatelju moj dzaba je to ljudima govoriti.
Gledam košarku i Široki sa svojim omladinskim pogonom uzima titulu. 10. puta od rada. Pa i Sparsi koji su instant klub osmovan tek prije par godina uzeše sve titule u mlađim kategorijama, a i ovi stariji su bili na korak do titule. Jbte Tito.
Samo mi pričamo o nekoj istoriji i neku luzersku priču pričamo "nas ne kupuju titule"! Jok jbte, eto kupuje me meze, rakija i piva na zapadu i hadalji kojima je SLOBODA sinonim za doći na stadion da se naebu matere, djece, žene, bogova......
Ja sam to prevazišao ali imaju ljudi koje sam zatekao na stadionu i koji su i dan danas tamo i koji psuju konstantno, zaglavili u vremenu i prostoru, šta li.
Nisam te gadosti mogao svariti dok sam bio u corpu a nekamoli sad kad dijete svoje odvedem na stadion, kad me pita zašto psuju? Ja ne znam šta da mu kažem. Možda Da mu kažem da je to duh Slobode? Da su čike samo emotivni........ aha

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 maj 2019, 12:18

nemoj ni ti preĆerivat kurta, sovalo se i sovace se na stadiJonima.
jbo utakmicu ako se koji put ne opsuje sudiji, igracima,savezu, upravi :D
razumijem sta hoces rec, ima likova samo zbog tog i dodju,al da nema psovki nemoguce, nije pozoriste ..
a sta fali i mezi i picu isto tako? ne igra raja s rakojiom nego igraci,a njih sastavljaju uprave a uigravaju i slazu strucni stabovi... :D

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 28 maj 2019, 12:22

costacurta08 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Prijatelju moj dzaba je to ljudima govoriti.
Gledam košarku i Široki sa svojim omladinskim pogonom uzima titulu. 10. puta od rada. Pa i Sparsi koji su instant klub osmovan tek prije par godina uzeše sve titule u mlađim kategorijama, a i ovi stariji su bili na korak do titule. Jbte Tito.
Samo mi pričamo o nekoj istoriji i neku luzersku priču pričamo "nas ne kupuju titule"! Jok jbte, eto kupuje me meze, rakija i piva na zapadu i hadalji kojima je SLOBODA sinonim za doći na stadion da se naebu matere, djece, žene, bogova......
Ja sam to prevazišao ali imaju ljudi koje sam zatekao na stadionu i koji su i dan danas tamo i koji psuju konstantno, zaglavili u vremenu i prostoru, šta li.
Nisam te gadosti mogao svariti dok sam bio u corpu a nekamoli sad kad dijete svoje odvedem na stadion, kad me pita zašto psuju? Ja ne znam šta da mu kažem. Možda Da mu kažem da je to duh Slobode? Da su čike samo emotivni........ aha
Jesil gledao te iste SPARSE na BHT-u da cujes psovke uzivo u prenosu, glupa prica skroz nema stadiona na balkanu gdje se ne psuje.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 maj 2019, 12:25

ma ja ba nisu nama psovke krive nista :D
kriva je nasa nesposobnost organizovanja od pjetlica do seniorskih ekipa..
bogom datog talenta imamo dovoljno..
i kad napravimo igrace, mi ne znamo sta s njima nit uzmemo koji trofej nit dignemo pare

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 28 maj 2019, 12:29

Sariel1987 je napisao/la:nemoj ni ti preĆerivat kurta, sovalo se i sovace se na stadiJonima.
razumijem sta hoces rec, ima likova samo zbog tog i dodju,al da nema psovki nemoguce, nije pozoriste ..
a sta fali i mezi i picu isto tako? ne igra raja s rakojiom nego igraci,a njih sastavljaju uprave a uigravaju i slazu strucni stabovi... :D
Nismo se razumjeli,
Akcenat je na "gdje su oni, gdje smo mi".
Oni rade extra posao, u omladinskim školama, sa sponzorima, infrastrukturom, publikom. Đe smo mi?
Mi smo samo uz mezu, bez uvrede i sam sam poguzija, ne bih utakmicu gledao pivo da ne popijem, al mi ćef ubijaju moj Reufe :hmmmm:

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 28 maj 2019, 12:32

Skojevska je napisao/la: Jesil gledao te iste SPARSE na BHT-u da cujes psovke uzivo u prenosu, glupa prica skroz nema stadiona na balkanu gdje se ne psuje.
:roll:
Jah, šta ćeš

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 28 maj 2019, 12:53

costacurta08 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:nemoj ni ti preĆerivat kurta, sovalo se i sovace se na stadiJonima.
Nismo se razumjeli,
Akcenat je na "gdje su oni, gdje smo mi".
Oni rade extra posao, u omladinskim školama, sa sponzorima, infrastrukturom, publikom. Đe smo mi?
Mi smo samo uz mezu, bez uvrede i sam sam poguzija, ne bih utakmicu gledao pivo da ne popijem, al mi ćef ubijaju moj Reufe :hmmmm:
Sta ocekivati da ce navijaci radit ako im nemas sta drugo ponudit. Njima mozda i jeste to sinonim za Slobodu i utakmice jer su na to prisiljeni. Problem su ljudi u upravnim strukturama, koji jednostavno samo gledaju sebe i zaboli ih i za klub i sto neko voli klub, sto puta se ovdje o tome govorilo. Publika ko publika, sta im ponudis tako ce se i ponasati.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 28 maj 2019, 13:42

Volio bi kad bi mogli dovesti neko od ovih, Huseinbasic slobodan od jucer, Andusic, Peco, Sisic iz Sarajeva.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 28 maj 2019, 14:04

Said u Tuzla Cityju.
tz tz tz tz tz tz

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 28 maj 2019, 14:37

Kad zvanično počinje prijelazni rok?

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 28 maj 2019, 14:43

slusalica je napisao/la:Said u Tuzla Cityju.
Odkud ti to
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 28 maj 2019, 15:10

RollingPaper je napisao/la:Kad zvanično počinje prijelazni rok?
10.6-19.7
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 28 maj 2019, 15:16

slusalica je napisao/la:Said u Tuzla Cityju.
Znalo se to odavno. Po meni solidan igrac koji je dao vitre. Jako je podlozan povredama i ima jako nizak koeficjent (kvaliteta+zalaganje)/plata . Nadam se da cemo ubrzo i mi krenuti sa pojacanjima :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 maj 2019, 15:30

Normalno, nisu ga odmah htjeli dok se nije doveo u red, malo ozbiljnije trenirao i bio medju nasim najboljim igracima. Uz par pojacanja Said bi bio odlican u Slogi, a usudio bih se reci da ce u narednoj sezoni Sloga se boriti do zadnjeg kola za Evropu i izboriti vrlo vjerovatno.
Onaj seljacki princip ce proraditi kod predsjednika im. A mi cemo tavoriti za stoljece kluba i radovati se mogucem opstanku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 28 maj 2019, 15:30

Treba to sto prije pocet i sklopiti ekipu...
Stoper dva vezna krilo i NAPADAC....
Smajic ili klupa ili raskid ugovora.

Beduin tako je to....Postali smo filijala Slogi....Yebem ja njega i njegovu lafinu...Bolje da smo ispali skroz i ugasili es 2013...Proklet bio dan kada dodje porijeklo mu yebem
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 maj 2019, 15:40

Jadna ekipa kojoj guzlati bude pojacanje kao sto smo i mi bili ovu sezonu. Pa momak nije dobio duela kako treba za citavu sezonu. Citavu sezonu odigrao na guzove.
🔴⚫️

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 28 maj 2019, 15:55

Gotivim Sajkacu ali iz ove trenutne ekipe ne zalim nijednog da ode.
Zao bi mi bilo samo da Azir ili Bega odu bez obestecenja.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 maj 2019, 15:59

Azir odmah sinoc u gym se bacio na trening. Nema zapustanja, tako i treba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.