KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

košarkaš
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la košarkaš » 05 apr 2009, 20:14

Sud je napisao/la:Ma nidje veze,al je cinjenica da jucer u Sarajevu ni jednom se nije culo niti je kome palo na pamet da psuje majku tuzlansku ili da psuje po slobodi ili tuzli,sloboda je na kraju dobila aplauz.Kada se bude igralo u tuzli mozemo ocekivati 40 minuta pljuvanja i psovanja po sarajevu i bosni sto se desava svake godine,to bi bio isti slucaj i da celik zaigra ovu ligu.
zato što ih je bosna raštemala 30 razlike, vidio bi ja da je kojim slučajem dobila sloboda i to uz malu pomoć sudaca :!:

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 05 apr 2009, 21:01

Pasha je napisao/la: @ bandit nije to ruzno nego realnost.
to isto cete i vi raditi nasim igracima i navijacima.
kad Bosna igra u Europi ili NLB ligi normala je da navijam za Bosnu, ali kad igra protiv Celika onda je druga prica. ;)

@bandit nije uopste iz Saraj'va a dragi su mu svi BiH klubovi (osim Sirokog & Igokee) i nebi nikad psovao Celik, iako nam dade onog Sirijca ... :)

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 05 apr 2009, 21:06

Joj ljudi, bezveze rasprava o navijanju. Dok je navijača biće i psovanja, uvijek će među masom naći se nekoliko likova koji će "sve na kamari", bez obzira šta bilo na terenu. Na kraju krajeva, nije pozorište. Ko da smo i mi u Skenderiji cvjećke, samo kada se sjetim prošlogodišnjeg finala play offa i kada je cijela Skenderija navijala ".... Vam tatu Dodika", ono malo ljudi koji nisu pjevali ili su umirali od šege gledajuči skamenjenog Mileta na balkonu Skenderije, ili su bar klimali glavama, onako u ritmu psovanja... Ili još malo u prošlost kada smo "krpili" Cibonu, Zvezdu, dok je još NLB bila friška i dok su susreti ekipa iy Ex-Yu bili novost. Da ne spominjem Martina Vanjka i Široki. Baš smo cvjećke..., samo brzo zaboravimo...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 apr 2009, 21:15

al... je napisao/la:Joj ljudi, bezveze rasprava o navijanju. Dok je navijača biće i psovanja, uvijek će među masom naći se nekoliko likova koji će "sve na kamari", bez obzira šta bilo na terenu. Na kraju krajeva, nije pozorište. Ko da smo i mi u Skenderiji cvjećke, samo kada se sjetim prošlogodišnjeg finala play offa i kada je cijela Skenderija navijala ".... Vam tatu Dodika", ono malo ljudi koji nisu pjevali ili su umirali od šege gledajuči skamenjenog Mileta na balkonu Skenderije, ili su bar klimali glavama, onako u ritmu psovanja... Ili još malo u prošlost kada smo "krpili" Cibonu, Zvezdu, dok je još NLB bila friška i dok su susreti ekipa iy Ex-Yu bili novost. Da ne spominjem Martina Vanjka i Široki. Baš smo cvjećke..., samo brzo zaboravimo...
Cestitke na realnosti!

A ja opet cetitam Bosni povodom 30-to godisnjice osvajanja Europe.
Kad god gledam taj snimak i cujem "Bosno moja..." nesto mi bude drago kao da je to Celik igrao.
"Njihova igra podsjecala je na najljepsu bosansku sevdahlinku."
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

High

Post Postao/la High » 05 apr 2009, 21:25

Cestitam svim istinskim navijacima KK Bosne ovaj jubilej,nasem najvecem sportskom kolektivu koji odrzava svoja dobra izdanja iz godine u godinu.Nadam se da ce u skorije vrijeme ovaj klub nagraditi navijace dobrim igrama,sire od regionalne lige.Danas kad sam pregledavao neku arhivu,razlika je porediti Bosnu nekad sa ovom danasnjom,bio sam ogorcen u kakvoj se situacij ovaj klub danas nalazi u odnosu na nase susjede.Ovaj grad,ova drzava zasluzuje bolje rezultate,da ponovo vidimo NASU Bosnu u Euroligi !
Zadnja izmjena: High, dana/u 06 apr 2009, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 06 apr 2009, 07:40

Drago mi je da se situacija u k.k.Bosna stabilizovala...naprijed Bosno ALE ALE ALE, ALE ALE ALEEEEEEE :D :D :D
mB!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 apr 2009, 20:05

jos jedna lagana pobjeda
You are someone else I am still right here

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 apr 2009, 20:09

Odlicno da se ima skinuti da se gleda opet taj veliki trijumf.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 apr 2009, 21:00

Plus 38 poena razlike. Svaka čast igračima Bosne. Dokazali su još jednom da su najbolja ekipa u BiH. Ove sezone su već dosta uradili, obezbjedili su mjesto za još jednog predstavnika BiH u NLB ili Jadranskoj ligi. SAMO NASTAVITE OVAKO.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 07 apr 2009, 21:49

el-fighter je napisao/la:Plus 38 poena razlike. Svaka čast igračima Bosne. Dokazali su još jednom da su najbolja ekipa u BiH. Ove sezone su već dosta uradili, obezbjedili su mjesto za još jednog predstavnika BiH u NLB ili Jadranskoj ligi. SAMO NASTAVITE OVAKO.
Zahvaljujuci W .On je uveo jos jednog prestavnika BiH..
Na pocetku sezone mnogi su omalovazavali ovu ekipu Bosne ,kao da je najslabija posleratna postava , a ova postava je i dosada pokazala koliko je uigrana .I postava sa Nenom ,Lensom Saletom i Perkovicem nije nam donjela sve ovo sto su ovi -najslabiji do sada-i oni naj jaci su se patili i sa Sirokim i sa Slobodom...
Momcima svaka cast ,samo mi Suljagic i Pasalic kasne i za ligu 13.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 07 apr 2009, 22:48

Stvarno, čestitke momcima za profesionalan pristup za cijelih 40 minuta igre... dijametralno suprotan pristup igri u odnosu na Leotar. Kolo još upotpunjeno porazom porazom "napuhanih" iz Aleksandrovca. Uzgred, šta je sa Zimom, nije bilo njegovog imena na rosteru? Je li ponovo zaglavio kod hećima ili je nešto drugo u pitanju?

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 07 apr 2009, 22:59

al... je napisao/la:Stvarno, čestitke momcima za profesionalan pristup za cijelih 40 minuta igre... dijametralno suprotan pristup igri u odnosu na Leotar. Kolo još upotpunjeno porazom porazom "napuhanih" iz Aleksandrovca. Uzgred, šta je sa Zimom, nije bilo njegovog imena na rosteru? Je li ponovo zaglavio kod hećima ili je nešto drugo u pitanju?
Zima je utakmicu gledao ispod kosa... Mozda odmor pred vaznu utakmicu u Banja Luci

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 08 apr 2009, 00:37

elvir.vogosca je napisao/la:
al... je napisao/la:Stvarno, čestitke momcima za profesionalan pristup za cijelih 40 minuta igre... dijametralno suprotan pristup igri u odnosu na Leotar. Kolo još upotpunjeno porazom porazom "napuhanih" iz Aleksandrovca. Uzgred, šta je sa Zimom, nije bilo njegovog imena na rosteru? Je li ponovo zaglavio kod hećima ili je nešto drugo u pitanju?
Zima je utakmicu gledao ispod kosa... Mozda odmor pred vaznu utakmicu u Banja Luci
povreda kakav odmor ba.
Neznam koliko je teska povreda ali vuce je od predzadnjeg kola NLB lige i mozda jos koju pauzira.
Za nadati se da ce poceti igrati sto prije kako bi dosao u kakvu takvu formu.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 apr 2009, 20:58

@kobe i @elvir, hvala na info, da mi je vala dočekati i to čudo da i Zima sastavi sezonu bez povreda. Srećom dobro smo pokriveni na toj poziciji, pa će imati dovoljno vremena za oporavak...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 apr 2009, 23:55

al... je napisao/la:@kobe i @elvir, hvala na info, da mi je vala dočekati i to čudo da i Zima sastavi sezonu bez povreda. Srećom dobro smo pokriveni na toj poziciji, pa će imati dovoljno vremena za oporavak...
pa i nismo bas imamo samo ovcinu a i on nije najzdaraviji. a zimica u dresu bosne necemo gledati vjerovatno nikad citavu sezonu bez povreda.
You are someone else I am still right here

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 09 apr 2009, 17:56

fera je napisao/la:
al... je napisao/la:@kobe i @elvir, hvala na info, da mi je vala dočekati i to čudo da i Zima sastavi sezonu bez povreda. Srećom dobro smo pokriveni na toj poziciji, pa će imati dovoljno vremena za oporavak...
pa i nismo bas imamo samo ovcinu a i on nije najzdaraviji. a zimica u dresu bosne necemo gledati vjerovatno nikad citavu sezonu bez povreda.
Za Zimu imam isti osjećaj, nažalost, zaista je "lohotne" građe. S druge strane, centar nije tolika kriza, pored Ovčine ima i Hajrić, a može i Ivan provremeno paradirati na petici ako zatreba. Na kraju krajeva, osim Grgata i nema u ovoj ligi nešto prejakih centara. Ona "dvoglava aždaja" Igokee Mckaskill - Mišanović ne da me nije oduševila, nego su mi njihove "dominantne igre" savršeno pokazale zašto jedan dobi nogu iz Budućnosti, a zašto se drugi povlačio po libanonskoj ligi...

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 10 apr 2009, 14:46

Jel u Boriku veceras ili sutra???

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 10 apr 2009, 15:29

veceras
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 10 apr 2009, 16:00

da nema slucajno na rtrs

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 10 apr 2009, 16:17

Не.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.