FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

svrakino1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la svrakino1921 » 27 maj 2019, 22:03

Kako god okrenes imamo preko 100 gostiju

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 22:04

Eh da se gosti mogu naplatiti :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2019, 22:22

A ovi nasi kao “sute” jer znaju da bi ljudi ih razapeli u komentarima ili?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 27 maj 2019, 22:34

Mislim da je Sloboda jedne godine ostala bez licence za Evropu,i da su kasnije dobili tuzbu protiv saveza i morali su im isplatiti iznos koji bi dobili od Evrope

CETRICETRIDVA
Kontakt:

Post Postao/la CETRICETRIDVA » 27 maj 2019, 22:43

ODGOVORITE NAVIJACIMA MR MISIMOVIC MR SELIMOVIC BUJRUM

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2019, 22:44

Sutnja ovih na ovakve stvari i ne pojavljivanje starih na Skupstini kristalno ih opisuje sve.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 27 maj 2019, 23:02

Gledaj ti bagre. Kao nece da kazu zvanicno, a Radniku poslali na e mail da idu u evropi. **** ti drzavu..

A price srpski klub ide, neki nacionalni kljucevi su price za malu djecu. Mi da smo platili na vrijeme oni bi otisli al u Kur.cu.
A to sto su oni iskoristili priliku, imaju veci uticaj u savezu, ako imaju jace ljude to je do nas.

Zasto mi nemamo nikoga? Zato sto nam je klub do nedavno vodili ljudi su koji samo imaju samo svoje licne frustracije, ko je.be nekog vedrana, onog kahvedziju u svijetu nogomata? Ko su to oni, neki ljudi s reputacijom? Laprdala obicna koja su samo znali pljuvati po drugima, to rade i dalje, koji su znali tjerati s svojim sefom koji im kaze sta ce da rade.

Šupelizci koje niko ne je.be 5%. Isto to vazi za Selimovica, ko njega je.be u savezu, kao Ustamujica. Ublehe obicne.

Jedino sto smo nekad imali dobro to je rastjerano, a sad nam se to sve vraca.Iskihat cemo teren, tribinu, jer nismo dali marke a poene skupljaju ublehasi koji se hvale kao da su pare dali iz svog dzepa.

Zao mi je Amara je znam da covjek voli Želju vise od sve ijednog. Koji ako nista u svijetu fudbala postovan htjeli mi to priznati ili ne. Ali nema ljude oko sebe..Dobro je Ivica rekao, ne znam sto mu je trebalo da preuzme klub u ovom trenutku.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 27 maj 2019, 23:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2019, 23:23

Oglasite se pizde malene!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 27 maj 2019, 23:35

Scout1921 je napisao/la:Mislim da je Sloboda jedne godine ostala bez licence za Evropu,i da su kasnije dobili tuzbu protiv saveza i morali su im isplatiti iznos koji bi dobili od Evrope
Uraditi isto. Ici preko Uefe. Ja sam ubijedjen da je ovo sve poliitika. U savezu su isli da ne izborimo Evropu kroz ligu preko sudija, pa nisu uspjeli, a ovo su za svaki slucaj zavrsili sa Petrovicem, sto je protivno zakonom. Morali su prvo nas kontaktirati, mislim da su to ovi iz uprave spominjali. Nas je problem je medjusobna razjedinjenost. Moramo ici dalje. Svi Zeljovci se konacno moraju ujediniti oko kluba. Pojedinci nikad ne smiju biti iznad. Svi koji zele pomoci klubu trebaju biti dostupni klubu i uraditi sta je u njihovoj moci.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 23:45

Čekaju šestostepenu

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 27 maj 2019, 23:50

ZaZelju je napisao/la:
Scout1921 je napisao/la:Mislim da je Sloboda jedne godine ostala bez licence za Evropu,i da su kasnije dobili tuzbu protiv saveza i morali su im isplatiti iznos koji bi dobili od Evrope
Uraditi isto. Ici preko Uefe. Ja sam ubijedjen da je ovo sve poliitika. U savezu su isli da ne izborimo Evropu kroz ligu preko sudija, pa nisu uspjeli, a ovo su za svaki slucaj zavrsili sa Petrovicem, sto je protivno zakonom. Morali su prvo nas kontaktirati, mislim da su to ovi iz uprave spominjali. Nas je problem je medjusobna razjedinjenost. Moramo ici dalje. Svi Zeljovci se konacno moraju ujediniti oko kluba. Pojedinci nikad ne smiju biti iznad. Svi koji zele pomoci klubu trebaju biti dostupni klubu i uraditi sta je u njihovoj moci.
Msm da je to 2009.godina.Ispala su 2 hrvatska,i nastimalo se da Siroki ide u Evropu umjesto Slobode,a i Zrinjski je isao u Evropu.Vjerovatno da im se udovolji
Ne znam kako ide to za licence tacno,valjda postoji neki rok upozorenja.I za opstanak evo,cim su izmirili,dobili su licencu,zasto je za Evropu drugacije
Ako ostane ovako,nikad ne treba dati da reprezentacija igra na Grbavici

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 27 maj 2019, 23:51

Sama suspenzija Siljka dosta tu govori da smo sami sebi podmetnuli nogu i nije niko drugi kriv, molim boga da Amar uradi totalni remont ekipe i dovedu se kvalitetna pojacanja za sledecu sezonu.

Koji smo jad i cemer od kluba da ovako ostanemo bez evrope , svojim javaslukom ostanemo bez minimalno 1 milion km eee moj zeljo na sta si spao.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 27 maj 2019, 23:55

Kupite se iz Zelje amare nihade mirsade faruce i svi ostali! Na ulici ratujte sa misimovicem, on je nebitan svakom navijacu kao ni vi, ali iz svetinje.idite. karma je kucka i sve se vratilo!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2019, 23:57

Konzerva je napisao/la:Sama suspenzija Siljka dosta tu govori da smo sami sebi podmetnuli nogu i nije niko drugi kriv, molim boga da Amar uradi totalni remont ekipe i dovedu se kvalitetna pojacanja za sledecu sezonu.

Koji smo jad i cemer od kluba da ovako ostanemo bez evrope , svojim javaslukom ostanemo bez minimalno 1 milion km eee moj zeljo na sta si spao.
S cim da dovedu pojacanja? Sad je pitanje hoce li i ovi bogalji htjeti ostati. Trpi opet Stanica, Bogicevica, Zajmovica, zutog Zeca i slicne ako budu htjeli i oni ostati.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 00:00

Savez nije ništa kriv.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 28 maj 2019, 00:04

cuj nije nista kriv pa zasto postoji drugostepena !? Odma su na prvstepenoj trebali sve nabiti nogom . A ne nego su proradili politicki i nacijonalni interesi...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 00:09

Transfer1312 je napisao/la:cuj nije nista kriv pa zasto postoji drugostepena !? Odma su na prvstepenoj trebali sve nabiti nogom . A ne nego su proradili politicki i nacijonalni interesi...
Drugostepena postoji u svemu kao dodatni zahtjev druge strane u obradi odluke. Isto ko na sudu kad optuženik traži drugostepenu iako je kriv. Rijetko kad prođe.

Mene mori jedino što savez kuju nekakvu glumi i nešto šuti od prošle sedmice. Reci odma šta je, a ne još danas pustili baje preko drugih i uredno šuti.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 28 maj 2019, 00:12

Bas cemo da vidimo da li se sprovelo po protokolu UEFA

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 28 maj 2019, 00:21

Scout1921 je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:
Msm da je to 2009.godina.Ispala su 2 hrvatska,i nastimalo se da Siroki ide u Evropu umjesto Slobode,a i Zrinjski je isao u Evropu.Vjerovatno da im se udovolji
Ne znam kako ide to za licence tacno,valjda postoji neki rok upozorenja.I za opstanak evo,cim su izmirili,dobili su licencu,zasto je za Evropu drugacije
Ako ostane ovako,nikad ne treba dati da reprezentacija igra na Grbavici
Zato sto nisu isti kriteriji za Europu i ligu, ima na sajtu uefe jasan pravilnik gdje pise da do 31.3 sve mora biti izmireno, zato je drugacije
Za ligu naravno da nisu tako strogi sto je i logicno

Isto glupan ustamujic je pricao, glupan ne konta da nije ista licenca za ligu i licenca za europu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 00:26

Ti si mi pametan sve znas, trebao je tebe kontaktirati da mu objasnis sta i kako.

A ovim sto porede kako je Senad napravio Megamix i kao to je sad bitno on zna da vodi firmu, pa sta ces onda reci za Žuju. Covjek vodi toliku firmu, ozbiljnu firmu. I sad zamisli ovaj drugi je lopov, a ovaj drugi je tobejarabi bog. Kakvi ste vi debili to je za medalje.

Lako je tudjim kur.cem gloginje mlatiti. Vi sad pametni,drzite predavanja a kad ste tako veliki zaljubljenici Želje i volite ga, zasto niko od ovih apsiija, azpija, kuraca palaca ne pise kako su dosli u klub i legla dva miliona Amir i Bajic a onda krecu dalje pare da padaju s neba. Sve su to skrsili a to se ne spominje, to mozete prosipati s svojim pajdasima na onom pitarskom forumu.

Zamisli sad je problem sto necemo u evropi izgubit cemo milion, a nije bio problem da Senad s svojim potrcicima i menadzarima potrosio 5 miliona na kamion igraca, 10 propalih trenera a posebno ovog debelog krmka.Ne branim ove, itekako trebaju da odgovaraju koje krivac, al da ponovim muda prodajite nekom drugom..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ExBlueone i 20 gostiju.