FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HongKong
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HongKong » 27 maj 2019, 21:36

SarajevskaHunta je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Pa koga tuzimo osim Siljka?
Ti jarane ili si bas glup ili bas bas namjerno trolas i lupaš nebuloze i gluposti
Objasni onda pametnjakovicu
Cuva Bog Zelju svog!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 27 maj 2019, 21:39

Osim13 je napisao/la:
– I dalje tvrdim da će Željo igrati u Europi. Čestitam šefu struke Amaru Osimu i ekipi. Neko nam želi oduzeti to pravo, a tu mislim na Prvostepenu komisiju NSBiH čija je odluka skandalozna. Postoje i grupe koje žele eliminirati Želju, najtrofejniji klub iz BiH, iz utrke za Evropu. Angažovali smo pravne eksperte koji će zaštiti naše interese. Puno je nelogičnosti, a vrijedi istaći da smo na dan uplate imali samo na tom računu 316.000 KM. Nije nam jasno kako Želji daju saglasnost da može igrati Premijer ligi BiH, a ne može evropska takmičenja, ista Komisija na osnovu istih članova u dva Pravilnika. Po kojem osnovu to odlučuju. Sve ćemo dostaviti Drugostepenoj komisiji. Podnijet ćemo tužbe protiv svih članova Prvostepene komisije zbog ove skandalozne odluke. Željo je veliki klub da se bavi ovakvim stvarima. Upošljavamo 80 ljudi i imamo više od 500 djece i omladinaca u Omladinskoj školi. Plaćamo uredno sve obaveze i samo u prošloj godini izmirili preko 1.000.000 KM prema Poreskoj upravi. Ovo je tipično mešetarenje članova Prvostepene komisije. Mi vjerujemo i nadamo se da će Drugostepena komisija poništiti sramnu odluku Prvostepene, u suprotnom smatrat ćemo da već postoji očigledna namjera i ako bude trebalo tužit ćemo do kraja i Nogometni savez BiH UEFA-i. Kao što sam rekao imamo najbolje sportske pravne eksperte i očekujemo dobijanje licence. Žalbu ćemo predati u srijedu, a danas je uplaćena taksa u iznosu od 1.000 KM, rekao je Ustamujić.
Dobro ste vi ti brt bgm ljubim oko
Da nisu pravni eksperti zalutali na forum da stite interese ?
Cuva Bog Zelju svog!

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 27 maj 2019, 21:39

HongKong je napisao/la:
SarajevskaHunta je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Pa koga tuzimo osim Siljka?
Ti jarane ili si bas glup ili bas bas namjerno trolas i lupaš nebuloze i gluposti
Objasni onda pametnjakovicu
To i hoces da se trola tema lupaju gluposti i nebuloze ajde noga

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2019, 21:41

Ali neki ovdje “pljuju” one “druge” jer zivotom brane poteze Misimovica i ostalih, a takvi zivotom brane Selimovica i pravdaju kao sto su nekad oni Misimovica. Sad su bukvalno “uloge” zamijenjene. Jadno i sa jedne i sa druge strane.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 maj 2019, 21:42

Ebes ligu gdje srpski predstavnik ide na uskrb ekipe sa boljim rezultatima. Ovaj se izhod znao od pocetka sezone. Radnik kao najbolji srpski klub ide u Europu. I Slobodi su uzeli mjesto na isti nacin.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 21:42

Ma mi smo upali u živo blato, strah me živog.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 27 maj 2019, 21:43

.
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 27 maj 2019, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 21:44

Eto ovim pokazujete što smo tu gdje jesmo. Treba odmoriti malo i od tastature.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 27 maj 2019, 21:46

Osim13 je napisao/la:Ma mi smo upali u živo blato, strah me živog.
Ko nas je uvalio u živo blato? Ovi sto su prije pet godina rekli da ce napraviti evropski klub a pet godina kasnije kad su otisli ostavili dugove i jednu strasnu dobru ekipu.

Ili pak ovi prosli su extra a ovi sad su nas uvalili u živo blatu hmm*???
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 27 maj 2019, 21:46

Osim13 je napisao/la:
– I dalje tvrdim da će Željo igrati u Europi. Čestitam šefu struke Amaru Osimu i ekipi. Neko nam želi oduzeti to pravo, a tu mislim na Prvostepenu komisiju NSBiH čija je odluka skandalozna. Postoje i grupe koje žele eliminirati Želju, najtrofejniji klub iz BiH, iz utrke za Evropu. Angažovali smo pravne eksperte koji će zaštiti naše interese. Puno je nelogičnosti, a vrijedi istaći da smo na dan uplate imali samo na tom računu 316.000 KM. Nije nam jasno kako Želji daju saglasnost da može igrati Premijer ligi BiH, a ne može evropska takmičenja, ista Komisija na osnovu istih članova u dva Pravilnika. Po kojem osnovu to odlučuju. Sve ćemo dostaviti Drugostepenoj komisiji. Podnijet ćemo tužbe protiv svih članova Prvostepene komisije zbog ove skandalozne odluke. Željo je veliki klub da se bavi ovakvim stvarima. Upošljavamo 80 ljudi i imamo više od 500 djece i omladinaca u Omladinskoj školi. Plaćamo uredno sve obaveze i samo u prošloj godini izmirili preko 1.000.000 KM prema Poreskoj upravi. Ovo je tipično mešetarenje članova Prvostepene komisije. Mi vjerujemo i nadamo se da će Drugostepena komisija poništiti sramnu odluku Prvostepene, u suprotnom smatrat ćemo da već postoji očigledna namjera i ako bude trebalo tužit ćemo do kraja i Nogometni savez BiH UEFA-i. Kao što sam rekao imamo najbolje sportske pravne eksperte i očekujemo dobijanje licence. Žalbu ćemo predati u srijedu, a danas je uplaćena taksa u iznosu od 1.000 KM, rekao je Ustamujić.
Debeli glupan, cuj ne zna kako su dalj licencu za ligu a nisu za Europu, yebo majku i on pametuje ovo je dokaz kako je glup kako su svi glupi kada javno ovakvu glupost izjavi :facepalm:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2019, 21:46

Osim13 je napisao/la:Eto ovim pokazujete što smo tu gdje jesmo. Treba odmoriti malo i od tastature.
Bosanska posla. Kad neko ne misli ko ti izvrijedjaj i kontaj da si faca.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 27 maj 2019, 21:53

Sad nam je sve skocilo na nos i tribina i teren, je.bo li vas Senad sve redom. Fuj
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 21:53

Bezideja je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ma mi smo upali u živo blato, strah me živog.
Ko nas je uvalio u živo blato? Ovi sto su prije pet godina rekli da ce napraviti evropski klub a pet godina kasnije kad su otisli ostavili dugove i jednu strasnu dobru ekipu.

Ili pak ovi prosli su extra a ovi sad su nas uvalili u živo blatu hmm*???
Sam si odgovorio. Ja o blatu pričam ima godina - dvije.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 27 maj 2019, 21:54

U pravu ste braco samo je Zeljo bitan i trebamo svi gledati kako da se izvucemo iz ovoga.
Ima li nekih informacija sa sjednice, neka izjava, objasnjenje bilo sta?
Cuva Bog Zelju svog!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2019, 21:54

Azpi je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
Debeli glupan, cuj ne zna kako su dalj licencu za ligu a nisu za Europu, yebo majku i on pametuje ovo je dokaz kako je glup kako su svi glupi kada javno ovakvu glupost izjavi :facepalm:
Ja uopšte ne znam po kojim linijama ovakvi ljudi dođoše u Želju yebote, ovaj Ustamujić je neki Fahrin igrač, sjećam ga se davno je gostovao po političkim emisijama, onaj Džubur diretkor Toplana, od kud njih ovdje odjednom...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2019, 21:54

Oni uvalili, ovi jos vise gurnuli u zivo blato.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 27 maj 2019, 21:59

Mislim da je bilo daj sta das. Oni se nisu pojavili na skupstini, trebali uci novi ljudi i evo ovi usli. Cirkus. Nikad mi nece biti jasno zasto se oni nisu pojavili i pred skupstinom opravdali svoj rad ili nerad. Mozda misle da su veci od skupstine kluba koja je najveci organ? Tako je ostalo previse prostora za spekulacije i sada imamo da su krivi za sve. Za dosta stvari svakako i jesu, ali za ovu licencu je veca krivica na ovim sad. Oni jesu zajebali jer nisu odma isplatili petrovica, a ovi jer nisu to isplatili da dobijemo licencu. Realno katastrofalno su poceli strasan propust je napravljen i trebaju preuzeti odgovornost.
Cuva Bog Zelju svog!

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 27 maj 2019, 21:59

Raonffa je napisao/la:
Azpi je napisao/la: Debeli glupan, cuj ne zna kako su dalj licencu za ligu a nisu za Europu, yebo majku i on pametuje ovo je dokaz kako je glup kako su svi glupi kada javno ovakvu glupost izjavi :facepalm:
Ja uopšte ne znam po kojim linijama ovakvi ljudi dođoše u Želju yebote, ovaj Ustamujić je neki Fahrin igrač, sjećam ga se davno je gostovao po političkim emisijama, onaj Džubur diretkor Toplana, od kud njih ovdje odjednom...
Ma glupani, sto je najgore na uefinoj stranici javno dostupan je pravilnik o licenciranju, sve pise yebote nacrtali ljudi i opet debelom nije jasno :rol:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 27 maj 2019, 22:00

Ne pamtim kad nam je klub bio u ovako lošoj situaciji, a sve se svodi na Miske vs Selimović, ne mogu da vjerujem.
Stanite uz najtrofejniji klub u BiH, ne uz upravu. I sadašnja i bivša uprava su dokazale da ne zaslužuju imati u rukama giganta kao što je Željezničar.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 27 maj 2019, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 22:01

Bivša je bivša, i sadašnja će jedan dan biti bivša pa eto vidjećemo šta će onda pratiti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Hrasno15, Levin i 5 gostiju.