FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Raonffa oni ako su ovo slagali spremni su na bilo koju laz. I za dug i za plate i slicno stvari.Nije ovo sitna laz pa eto. Od sankcija mi koristi nemamo.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 27 maj 2019, 21:12, ukupno mijenjano 2 puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
REGISTROVANI je napisao/la:Ko je rekao i gdje sam rekao da tuzimo savez ?HongKong je napisao/la:A cekaj sad Siljak otkaz i tuzba jer nije uplatio na vrijeme a u isto vrijeme i tuzimo savez jer nam nije dao licencu iako svi sad znamo da Siljak nije na vakat to odradio i s pravom nam nisu dali licencu
Ovaj nas trola 100%
REGISTROVANI je napisao/la:Niko nece podnijeti ostavke , ide se sa tuzbama i dopisom UEFA-i
Cuva Bog Zelju svog!
Nadam se da nisi mislio da cemo tuzit Siljka i poslati dopis uefi da smo optuzili jadnog Mirsu
Ako prilozimo sliku uz dopis kad vide podocnjake do usta suspendovat ce nas na 5 godina

Ako prilozimo sliku uz dopis kad vide podocnjake do usta suspendovat ce nas na 5 godina
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Nema nikakvog tjeranja uprave to je sa ovima nemoguce a nema ni samoinicijativnih odlazaka - odlaska iz prostog razloga sto ljudi nemaju veze sa stvarima koje im se namecu , Šiljak je sam vodio klub u periodu od 18.12 do 08.01 nakon toga nova uprava je dobivala svake dvije sedmice izvjestaj o poslovanju , uplatama, isplatama i svemu ostalom sto se tice poslovanja
Amar , Selimovic , Ustamujic i Badzak su bolje i vise upoznatiji oko svakog finansijskog detalja nego ostali clanovi uprave , i isplata Slavki se ni jednog trenutka nije nametnulo kao problem jer je upravo Šiljak uvjeravao da se radi kako treba i jedino je on statutom kluba zaduzen za te stvari i tako je sve bilo dok javno nije pukla prica o nedobijanju licence
Amar , Selimovic , Ustamujic i Badzak su bolje i vise upoznatiji oko svakog finansijskog detalja nego ostali clanovi uprave , i isplata Slavki se ni jednog trenutka nije nametnulo kao problem jer je upravo Šiljak uvjeravao da se radi kako treba i jedino je on statutom kluba zaduzen za te stvari i tako je sve bilo dok javno nije pukla prica o nedobijanju licence
Rabbi jesir,
ve la tuassir.
Rabbi temmim bil-hajr.
Amin!
ve la tuassir.
Rabbi temmim bil-hajr.
Amin!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Pa gdje piše savez ? cemu lupanje i trolanje ?HongKong je napisao/la:REGISTROVANI je napisao/la:Ko je rekao i gdje sam rekao da tuzimo savez ?HongKong je napisao/la:A cekaj sad Siljak otkaz i tuzba jer nije uplatio na vrijeme a u isto vrijeme i tuzimo savez jer nam nije dao licencu iako svi sad znamo da Siljak nije na vakat to odradio i s pravom nam nisu dali licencu
Ovaj nas trola 100%REGISTROVANI je napisao/la:Niko nece podnijeti ostavke , ide se sa tuzbama i dopisom UEFA-i
Ako su dobijali izvjestaje kako sam kazes kako nisu vidjeli datum 4.4.2019. da je uplaceno, a pretpostavljam da su znali da je 31.3. bio rok. Prica o licenci je krenula krajem aprila cini mi se. Valjda su kakve papire pogledali do tada.
Ma trola lik ba. Koji ce **** onda u upravi ako pojma nemaju ni o cemu mogu i ja tako sjedit. 90% forumasa zna kad je licenciranje i da treba uplatit samo nasa uprava ne zna. Povrh svega kad je sve proslo okupili se da lazu ljude i da prijete nesto kao oni su sve uradili kako treba. Mrs. Pola godine vam je trebalo da prejebete megamixa i njegovu kliku po nesposobnosti.
Cuva Bog Zelju svog!
Koja je ovo smijurija
samo ce Šiljak najebati i dobiti otkaz
ispade on jedini krivac.
Ljudi moji, koje je ovo mazanje očiju, ko da smo ovce...ovako je i Miske isto radio, na jednog levata svali sva gov.na i hajmo dalje.
Kompletna uprava mora podnijeti neopozive ostavke za ovo bruku i finansijske gubitke koje su nanijeli Želji zbog neigranja u Evropi.
Ili neka samo placaju milione gubitka iz svog džepa, nek prodaju auta, kuce, bubrege, djecu u Italiju itd

Ljudi moji, koje je ovo mazanje očiju, ko da smo ovce...ovako je i Miske isto radio, na jednog levata svali sva gov.na i hajmo dalje.
Kompletna uprava mora podnijeti neopozive ostavke za ovo bruku i finansijske gubitke koje su nanijeli Želji zbog neigranja u Evropi.
Ili neka samo placaju milione gubitka iz svog džepa, nek prodaju auta, kuce, bubrege, djecu u Italiju itd
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zar nema i neka trecestepena, cetvrtostepena, petostepena komisija? 

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Zna se sta je ciji posao u klubu , mozda @braco ima bolje zivce da vam objasni oko toga kako ide , sta su finansijski izvjestaji i slicno , ja iskreno vise nemam , dugo sam na forumu za danas
Nego neka ostane upisan crnim slovima u klupskoj historiji
- historijski niz od šest poraza u poslijeratnom periodu,
- međusobna tuča i podjeljenost navijača,
- saznanje da smo dužni skoro tri miliona,
- ostali bez licence za Evropu.

Nego neka ostane upisan crnim slovima u klupskoj historiji

- historijski niz od šest poraza u poslijeratnom periodu,
- međusobna tuča i podjeljenost navijača,
- saznanje da smo dužni skoro tri miliona,
- ostali bez licence za Evropu.

Smiješno majke milet3 je napisao/la:Koja je ovo smijurijasamo ce Šiljak najebati i dobiti otkaz
ispade on jedini krivac.

Kriv je i Šiljak da se razumijemo al što kažeš svi su trebali prnje spakovat za njim. I šta sad jajare šute, da ne čekaju neki "pogodan" trenutak da nas obavijeste, tipa nikad?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da, da sad cemo situaciju opet iskoristiti za Miske vs Selimovic. Hajmo onda ovako, stoji to za Misimovica osim zadnjeg (bar ne toliko direktno, kriva ta Uprava jeste).
Selimovic:
- ostali bez licence i Evrope iako smo je na terenu izborili
- poraz u gradskom derbiju 0:3
- lazne tvrdnje kako je sve okej i da nismo krivi
Eto, branite sad i jednu i drugu stranu, a vidite sta rade sa Zeljom.
A ono najgore zajednicko ovo dvojici je sto urusavaju ugled Zelje na svakom mogucem koraku.
Selimovic:
A ono najgore zajednicko ovo dvojici je sto urusavaju ugled Zelje na svakom mogucem koraku.
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Ti jarane ili si bas glup ili bas bas namjerno trolas i lupaš nebuloze i glupostiHongKong je napisao/la:Pa koga tuzimo osim Siljka?
- izgubili najmanje milion kmLjoZee je napisao/la:Da, da sad cemo situaciju opet iskoristiti za Miske vs Selimovic. Hajmo onda ovako, stoji to za Misimovica osim zadnjeg (bar ne toliko direktno, kriva ta Uprava jeste).
Selimovic:
Ma ista politika, opet botovi insajderski iz sada nove Uprave, opet su svi drugi krivi, opet je prolaza uprava najgora, a to sto uplatiti na vrijeme nisu znali to nista, yebem li vam sve nesposobno i vama i ovim vadim Internet botovima, ****
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Svaki portal prenio vijest da je presudjeno u korist debe i da mu se mora isplatiti oko 40.000 km. Samo nasa uprava cita palcic i veselu sveku pa nisu u toku. Mada to je bilo jos u oktobru, a rok za isplatu je bio 30 dana, pa se deba opet u januaru zalio da nije dobio pare. Brate moj imali smo mi vremena i vremena da isplatimo debu
Cuva Bog Zelju svog!
Kod nas je inace samo bitno nekoga otjerati. Kako od igraca tako do uprave. Otjerat cemo ove, ja ih ne branim **** ih. A koga ce dovesti i ko ce ti to doci i donijeti pare u klub? Ime Prezime ? Vedran? Senad? Nemojte ba biti smijesni ..
Tacno se vidi da ste gotivili Senad, on je sve po vasem samo tjerao i vi svrsavali.
Tacno se vidi da ste gotivili Senad, on je sve po vasem samo tjerao i vi svrsavali.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 27 maj 2019, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jel ima neki rok za to?let3 je napisao/la:Koja je ovo smijurijasamo ce Šiljak najebati i dobiti otkaz
ispade on jedini krivac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 93 gosta.