A kad bi nam prešao Purić već bi se mogli proglasiti novim/starim šampionom BiH! (nije da ne možemo i ovako)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja sam cuo za jamaka da ce se vratit na grbavicu a za ovog ne znamtanzla je napisao/la:Ma ja svakako ne vjerujem u špekulacije dok ne vidim igrača na terenu.![]()
A kad bi nam prešao Purić već bi se mogli proglasiti novim/starim šampionom BiH! (nije da ne možemo i ovako)![]()
ne bi se ja bas zakleo da sam na tvom mjestubilino polje je napisao/la:za nimljiva izajva sportina mislim vijest i jos da je tacna gdje bi vam bio kraj a puric prica drugu pricu neidem nigdje iz celika samo mogu u inostranstvo iz celika a nasa liga nedolazi u obzir celik je klub u kojem bi samo igro ... pa tako kazem vam da se nenadate puno.ps ne lozim va s bogami jutros na treningu sam s njim pricu u vezi odlaska .......BABO je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dario Purić prelazi u Željezničar
Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, od izvora bliskom klubu sa Grbavice, veznjak zeničkog Čelika, Dario Purić u zimskom prelaznom roku trebao bi pojačati redove aktuelnog prvaka BiH, ekipe Željezničara.
Navodno su već jedan sastanak održali šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim i Dario Purić te su obojica pokazali veliku želju za zajedničkom saradnjom u narednom dijelu sezone.
Ono što je zanimljivo istaći je da Puriću krajem ove polusezone ističe ugovor sa Čelikom, pa je to bilo zeleno svijetlo Amaru Osimu da pokuša privoliti Purića da obuče plavi dres.
Ukoliko bi Purić na zimu pojačao Željezničar, tim sa Grbavice imao bi strašnu konkurenciju u veznom redu jer su tu već igrači poput Bešlije, Višće, Zebe, Savića, Ćuluma, Svrake, Stanića....
Prošle sezone smo u gostima osvojili 23 boda, a kući izgubili 7, i to u jesenjem dijelu osvijili 11 a izgubili 7 u proljetnom osvojili 12 izgubili 0.avlami97 je napisao/la:U saopštenju za javnost nam pitari, horde zla i njihov cjelokupni establišment govori da trebamo više vjerovati njima nego svojim ušima. U jednom dijelu nam kažu da je rahmetli otac Z.B. navijao za Želju i ništa više. Ko nije gledao i slušao svojim ušima čovjek bi svašta mogao pomisliti. Jednom otacostidac i primitivac, uvijek otacostidac i primitivac. Toliko o saopštenju.
prošle godine smo titulu osvojili na proljeće, a ove ćemo to uraditi jesenas, a na proljeće ćemo je samo potvrditi. Najozbiljniji kandidat za titulu će nam biti Široki. Mnogima će ovo izgledati nerealno, ali će se u to i uvjeriti. Ukoliko bi pobijedili ove tri prvenstvene utakmice sada i Široki na proljeće titula je naša 100%, ali i sa 7 bodova do kraja jeseni uz pobjedu Širokog na Grbavici imamo ogromne šanse za titulu. Željo je šamšion.
a sta to mislis da ste vi real madrid kojeg igraca zapikirate da je vas i gotovo ma covjek ima svoje ja ba garantujem ti a vi ste ko klub zeljeznicar gospodine a ne real zato se mogu zakleti,,,, dovodili ste vi mnoge igrace izmedzu ostali i engleze .....Admiral_TM87 je napisao/la:ne bi se ja bas zakleo da sam na tvom mjestubilino polje je napisao/la:za nimljiva izajva sportina mislim vijest i jos da je tacna gdje bi vam bio kraj a puric prica drugu pricu neidem nigdje iz celika samo mogu u inostranstvo iz celika a nasa liga nedolazi u obzir celik je klub u kojem bi samo igro ... pa tako kazem vam da se nenadate puno.ps ne lozim va s bogami jutros na treningu sam s njim pricu u vezi odlaska .......BABO je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, od izvora bliskom klubu sa Grbavice, veznjak zeničkog Čelika, Dario Purić u zimskom prelaznom roku trebao bi pojačati redove aktuelnog prvaka BiH, ekipe Željezničara.
Navodno su već jedan sastanak održali šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim i Dario Purić te su obojica pokazali veliku želju za zajedničkom saradnjom u narednom dijelu sezone.
Ono što je zanimljivo istaći je da Puriću krajem ove polusezone ističe ugovor sa Čelikom, pa je to bilo zeleno svijetlo Amaru Osimu da pokuša privoliti Purića da obuče plavi dres.
Ukoliko bi Purić na zimu pojačao Željezničar, tim sa Grbavice imao bi strašnu konkurenciju u veznom redu jer su tu već igrači poput Bešlije, Višće, Zebe, Savića, Ćuluma, Svrake, Stanića....
a sta to mislis da ste vi real madrid kojeg igraca zapikirate da je vas i gotovo ma covjek ima svoje ja ba garantujem ti a vi ste ko klub zeljeznicar gospodine a ne real zato se mogu zakleti,,,, dovodili ste vi mnoge igrace izmedzu ostali i engleze .....[/quote]Admiral_TM87 je napisao/la:ne bi se ja bas zakleo da sam na tvom mjestubilino polje je napisao/la:za nimljiva izajva sportina mislim vijest i jos da je tacna gdje bi vam bio kraj a puric prica drugu pricu neidem nigdje iz celika samo mogu u inostranstvo iz celika a nasa liga nedolazi u obzir celik je klub u kojem bi samo igro ... pa tako kazem vam da se nenadate puno.ps ne lozim va s bogami jutros na treningu sam s njim pricu u vezi odlaska .......BABO je napisao/la:[youtube][/youtube]
100%.mangupp je napisao/la:ma Puric nas igrac garant, cim Osim to zapikira gotovo
Jedan od nas1921 je napisao/la:fkzeljeznicar.com intervju: Predrag Šimić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... drag-simic
" Šime, Šime, Šime...."Virtu4l je napisao/la:Jedan od nas1921 je napisao/la:fkzeljeznicar.com intervju: Predrag Šimić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... drag-simic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.