FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav je ovaj Erić momci
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovaj 24-godišnjak iza sebe ima odličnu sezonu u ekipi Zvijezde 09 i među fudbalerima je koji su najzaslužniji zašto je klub iz Semberije izborio ostanak u društvu najboljih.
Valjda je dobar
Valjda je dobar

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eric ima potencijal da bude vrhunski golman, odlicne fizicke predispozicije, poprilicno je dobro branio ono sto sam gledao. Ne treba ni zaboraviti da je golman s 24 godine relativno mlad i da s godinama budu sve bolji. Meni je iskreno i bio prvi pik od ovih koji su realni za dovesti. Valjda nece razocarati ako dodje.
Cuva Bog Zelju svog!
Cim su ga stavili za kapitena mora znacit da nije los
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kakav mu je rad nogu, valja trčat do granapa po Ždrepčevu krv

Osim golmanske Amar Osim će morati riješiti još nekoliko pozicija u timu

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos 10 pozicija u timuOsim13 je napisao/la:Kakav mu je rad nogu, valja trčat do granapa po Ždrepčevu krv
Osim golmanske Amar Osim će morati riješiti još nekoliko pozicija u timu

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Imal još kakvih imena, Sanele mi ovaj me Fedex raspalio
- kerimatomic1921
- Kontakt:
“Dosta puta smo ih razočarali ove sezone i evo ovom prilikom bih da im uputim veliko izvinjenje i da im se zahvalim na svemu", poručio je Krpić na kraju.
Obrazli je Krpa. Bezveze je pljuvati momka a zabio 16. Mozda nije neki znalac, ali je ginuo kao da se rodio ovdje. Ja nemam problema ni da ostane on sljedece godine - mozda nije ulazio u sanse cesto u drugoj polusezoni, ali vala ih nije ni promasivao (vrlo vrlo rijetko).
Obrazli je Krpa. Bezveze je pljuvati momka a zabio 16. Mozda nije neki znalac, ali je ginuo kao da se rodio ovdje. Ja nemam problema ni da ostane on sljedece godine - mozda nije ulazio u sanse cesto u drugoj polusezoni, ali vala ih nije ni promasivao (vrlo vrlo rijetko).
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
kerimatomic1921 je napisao/la:“Dosta puta smo ih razočarali ove sezone i evo ovom prilikom bih da im uputim veliko izvinjenje i da im se zahvalim na svemu", poručio je Krpić na kraju.

A i to što nije ulazio u puno šansi i nije do njega puno. Realno on nije imao koga da mu da loptu, jer on je taj poacher koji posprema gotove lopte u gol. Eto vidjeli smo ga sa Zecom kako funkcioniše. Lik osim Veselog ponekad nije imao nikakvu potporu sa krila ba

Jedan je Killer
Ovaj Erić mi se đasvi kao opcija za golmansku poziciju.

Ovaj Erić mi se đasvi kao opcija za golmansku poziciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Erić se čini kao dobra opcija. Sjećam se da je imao baš dobre partije u dresu Drine, bio je na meti nekoliko premijerligaša pa ga Husref dovede u Slobodu. Ima odličnu visinu za golmana, haman 2 metra.
Yebiga nemaš ti neki izbor golmana u našoj ligi. Imaš Erića, Lučića i Muminovića. Sva trojica su dobre opcije, ali Lučić otpada zbog godina, Muminovića je malo teže dovesti ali eto Sinan objavi (što treba uzeti s dozom rezerve
)da bi mogao kod pitara ako se Vladan proda. Koliko vidim Erić je iz iste agencije kao Krpić tako da je i to možda olakšica za dovođenje.
Ne računajući golmane iz top 3 ekipe (koji logično da će imati najviše clean sheetova) samo su Lučić i Vukliš imali više CS od Erića, koji opet brane u jačim i dosta čvrstim ekipama poput Radnika i Slobode.
Čitam da ćemo biti nosioci u prvom pretkolu ako dobijemo licencu.
Yebiga nemaš ti neki izbor golmana u našoj ligi. Imaš Erića, Lučića i Muminovića. Sva trojica su dobre opcije, ali Lučić otpada zbog godina, Muminovića je malo teže dovesti ali eto Sinan objavi (što treba uzeti s dozom rezerve

Ne računajući golmane iz top 3 ekipe (koji logično da će imati najviše clean sheetova) samo su Lučić i Vukliš imali više CS od Erića, koji opet brane u jačim i dosta čvrstim ekipama poput Radnika i Slobode.
Čitam da ćemo biti nosioci u prvom pretkolu ako dobijemo licencu.
Dobro rođo ove penale skida a i 1vs1, to će bit važno ako Bogi ostane
-
- Kontakt:
Erić
Pitanje je odlazak Kjosevskog ili završetak karijere Fejzića , Erića za prvog golmana nije nikako dobra ideja

Pitanje je odlazak Kjosevskog ili završetak karijere Fejzića , Erića za prvog golmana nije nikako dobra ideja
@1921ba sto je sve crno-bijelo? Neka poruka ili?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
TZ Kapija 1995 - 2019LjoZee je napisao/la:@1921ba sto je sve crno-bijelo? Neka poruka ili?
-
- Kontakt:
Sinan Samardžić dolazi u srijedu na razgovor a spominje se i Behram

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne znam stvarno ko ima obraza bilo šta reći Krpiću. Prvi dio sezone sam igrao,donosio bodove.Završio kao najbolji strijelac, nikad a nije rekao protiv kluba,ponaša se kapitenski iako prije veze nije imao s Željom. Uzor na terenu a Boga mi i van njega.
Što se tiče Behrama,volio bi ga vidjet kod nas,dobar je igrač.
Što se tiče Behrama,volio bi ga vidjet kod nas,dobar je igrač.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.