Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 01 nov 2010, 23:28

LBJ MVP je napisao/la:Jao pacijenata na forumu :lol:
Ne smiješ se više ni zahebavat
Ima jedna stvar za Robbena Di Maria je puno bolji od njega pa vi pričajte pogotovo u našoj formaciji gdje je Ronaldo=Čak Noris :lol:
I to je stvar i kod Benza ne može u istoj ekipi sa Ronijem i ostalim Higuain će dati svojih 15,16 golova ove sezone možda i više+ Ronaldovih 30 aBd je odlično :mrgreen:
I Marcelo ja ne mogu da vjerujem uz Higuaina najisplativije pojačanje u historiji fudbala ne samo Reala ;) :mrgreen:
Sad si najebo. Ne od mene, nego od Koste.

[youtube][/youtube]
Bit ce za par godina jedno od najboljih krila. Vec sad ga jako cijenim i ocekujem od njega mnogo u buducnosti. Na ovom videu je ostavio 4,5 ma sta 5 - 7,8 igraca iza sebe :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 07:11

robovi88 je napisao/la:Spremite se :twisted: nema više Bonere da vam(nam) daje golove :lol: sada je tu Thiago Silva :)
iskreno bio bih PREZADOVOLJAN bodom :lol: s obzirom na našu odbranu ... Bolji ste što jest,jest :oops:
a ovo za Higuaina iskreno ja ga ne gotivim nikako, dobro jest u jednoj sezoni dao "kamaru" golova ali on me nekako podsjeća na IBIŠEVIĆA i po igri i ostalom ... ni jedan ne daje golove kao npr Drogba,Rooney,Villa,Ibrahimović u svoje vrijeme :lol: msm iz svih pozicija ... oni nekako imaju NAFAKE pa se uvije nađu na mjestu gdje treba ... mislim da to i jest osobina koju bi trebao imati svaki napadač ali ne gotivim ga jer nema osobine kao npr ovi gore navedeni ... iskreno ja za njega nebi dao ni 15 mil ali eto on daje golove a ne zadivljuje ostale klubove, trenere itd ...
RESPECT* BENZEMA UZ TEBE SAM DO "PRVE POSTAVE" :lol:
3.11.2010 :roll:
Cuj ovoga Higuain daje golove kao Ibisevic na danjur da to nije vas vodja Inzagi :mrgreen: pa dijete drago imas Youtube ako do sada nisi gledao tekme u kojim Pipita daje svakorazne golove lob, lijevom-desnom nogom, volejom, sa 25 m, glavom.. ucestvuje u igri, ide na krila, ima dobar dribling, itdd mah ako uostalom vidjeces ga na dijelu u srijeu kad vam tata Higuain zaprci :mrgreen: a tome Thiagu Silvi se tresu noge kao i tebi..pred pocetak tekme :mrgreen: Milan kad popusi skoram pa ispada iz LP , jedino ako sta nisu se dogv.Perez-Berlusconi :? :cry:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los Merengues
Kontakt:

Post Postao/la Los Merengues » 02 nov 2010, 07:50

Jedva čekam sutra tekmu protiv Milana,vidim nešto se uzdigli Milanisti,ali će se opet spustiti na zemlju kada tata Mou
odnese pobjedu iz Milana.Nadam se pobjedi Reala rezultatom 1:0 uz gol Benzeme ;)

@Portillo:Šta ćemo za dizajn,molim odgovor !
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color ¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 nov 2010, 07:55

Los Merengues je napisao/la:Jedva čekam sutra tekmu protiv Milana,vidim nešto se uzdigli Milanisti,ali će se opet spustiti na zemlju kada tata Mou
odnese pobjedu iz Milana.Nadam se pobjedi Reala rezultatom 1:0 uz gol Benzeme ;)

@Portillo:Šta ćemo za dizajn,molim odgovor !

haha koje se Allahati uzdigo :D :D :D mi molimo Boga da izvucemo bod a oni nama da smo se uzdigli...

ljudi mi jesmo losi stvarno ali i vi nas previse podcjenjujete! mi bi sa bodom bili prezadovoljni! ;)

Slazem se za Higuaina svaka cast momku daje po 27 golova,ali mislim da bi Realu trebao jedan Suarez ili Aguero!

P.S Imam osjecaj da ce Higuain sutra dati gol,jer ga mi iz Milana bas i ne volimo! :D
-RIVALDO-

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 09:05

slika
pred veliki derbi europe interv.za Marcu dao Baresi mit Milana
"Madrid je favorit za LP"
Mourinho je napravio jedan Madrid strasan, Cristiano je najkompletniji fudbaler sto sada ima, Milan ima dobar napad ali u odbrani puno greski prave
Di Maria jucer dobio jak udarac tokom treninga :evil:
H.Webb glavni sudac Milan-R.Madrid (teror iz finala SP sudi Madridu)
R.Drenthe luduje po Alicanteu prosao 6 semofora crveno i sve u 180 km/h :mrgreen: :? puko mali ???
El Clasico ce se navijerovatnije odigrati u nedalju navacer 28.11 ;)
Forlan 700 minuta bez gola :mrgreen: 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 10:16

slika
slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 nov 2010, 12:26

[youtube][/youtube]
Evo i najboljeg ikada... Ja mislim da je Ronaldo najveci talent koji se ikad pojavio u svijetu nogometa... niko nije imao takal talent i fizicke predispozicije, niko, nigdje i nikad... tu brzinu i ekspolzivnost spojenu sa fenomelnom tehnikom i milion fora za lomljenje kicme obrambenim niko nije imao, hladnokrvnost u situacijama jedan na jedan u kojim bi golmanu prodao neku foru, napravio ga smijesnim i prosao pored njega kao da ga nema... Onaj hat-trick na Old Traffordu cu pamtit dok sam ziv, a vjerujem i Ferguson koji ga s vremena na vrijeme i dalje sanja.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 nov 2010, 12:32

Nikad neću zaboraviti prije par godina, pita mene jedan dječak ko je bolji C. Ronaldo ili pravi Ronaldo? :-D
Kažem ja njemu pa sam si rekao :-D :-D :-D
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 02 nov 2010, 13:04

Rezultat : 0 - 2 ( Ronaldo x2 ) 8-)
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 02 nov 2010, 13:19

portillo@
ma jok :d

cuj...bas bi se ja sa djecom zajebavao :lol: ...moji postovi su ti kao predavanja na fakultetu..ne mozes ti ici na predavanja a nemas osnovnu skolu zavrsenu...ne ide to tako..

:) uostalom,mozda ima dovoljno zadrte djece na temi bayerna nek' tamo pokusa biti duhovit,ovdje ima i ozbiljne publike,koja se vjerujem, gnusa svakakvih izjava :)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 nov 2010, 15:12

Brnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube]
nemoj zamjeriti, u uvom videu se jasno vidi da primi loptu i zabija gol, sto se donekle moze reci da ceka loptu.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 15:14

@Quaresma 18 koliko si ti golova do sada od Higuaina imao prilike da vidis osim ovog klipa sto si citirao??? :oops:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 nov 2010, 15:27

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube]
nemoj zamjeriti, u uvom videu se jasno vidi da primi loptu i zabija gol, sto se donekle moze reci da ceka loptu.
Pa normalno da svaki primi loptu prije nego sto zabije gol.. osim ako je sam ukrade pa zabije gol. Ali nisam mislio u tom smislu, mislio sam u smislu Inzaghija - znaci primis loptu u sesnaestercu, sutas - udje ne udje. Ima Real takvog jednog na klupi :D :D :D

A tu imas golova na kojima se ocito vidi da Higuain uradi dosta posla.

Meni je najdrazi gol protiv Mallorce - ne zbog loba nego zbog majstorskog dodavanja najboljeg ikad uz Higuaina - Gutija :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 nov 2010, 15:31

Meni najjaci onaj protiv Zaragoze, kada izbaci majstorski dvojicu pa lobuje golmana 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 nov 2010, 15:32

Meni je onaj protiv sa M nešto :D Kad od stativu, dobar šut, težak... Inače, ovdje, na ovom klipu je se pokazalo koliko je Higuain dobar napadač, samo ga mediji ne vole i onda nije po njima svjetska klasa. :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 15:36

[youtube][/youtube] 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 nov 2010, 18:30

Ma Pipita dere samo nije tip Ronalda ili Benza čovjek radi i šuti,hajd Ronalda i mogu nekako on i daje golove no Benz samo sere,a ništa ne radi :lol:
I gdje je onaj što je za njega Robben najbolji igrač na svijetu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 nov 2010, 18:49

Pipita vam i nije svjetska klasa, barem ne igrac na nivou Reala, ali dobro, bolje za nas da se uzdate u njega nego da je tu neki bolji napadac koji nece promasivati u bitnim utakmicama. Mislim da vam je Di Maria najjace pojacanje, silno sam zelio da ga Barca dovede, ali jbg. Nadam se da nece propasti u Realu kao neka zrtva Morinjove taktike, da ne prodje kao Eto prosle sezone u Interu. Momak je veliki talenat.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 nov 2010, 19:01

Romariooo je napisao/la:Pipita vam i nije svjetska klasa, barem ne igrac na nivou Reala, ali dobro, bolje za nas da se uzdate u njega nego da je tu neki bolji napadac koji nece promasivati u bitnim utakmicama. Mislim da vam je Di Maria najjace pojacanje, silno sam zelio da ga Barca dovede, ali jbg. Nadam se da nece propasti u Realu kao neka zrtva Morinjove taktike, da ne prodje kao Eto prosle sezone u Interu. Momak je veliki talenat.
To sto ti mislis da je Di Maria najbolje pojacanje Reala je pokazatelj da se osobe kao ti pale samo na te napadace koji su stalno u centru pozornosti.

Realovo najbolje pojacanje je Ricardo Carvalho, od Di Marie su definitivno bolji Ozil i Khedira, a ostatak je na klupi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 nov 2010, 19:04

Los_Blanos2 je napisao/la:@Quaresma 18 koliko si ti golova do sada od Higuaina imao prilike da vidis osim ovog klipa sto si citirao??? :oops:
dovoljno

@Brnjo

ovdje niko ne spominje Inzaghija, on i Higuain dva razlicita pojma, slicni su jedino sto su obojca napadaci, a ostalo nidje vieze

btw. ne zelim se vise raspravljati o tome kakav je Higuain napadac ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.