robovi88 je napisao/la:Spremite se

nema više Bonere da vam(nam) daje golove

sada je tu Thiago Silva
iskreno bio bih PREZADOVOLJAN bodom

s obzirom na našu odbranu ... Bolji ste što jest,jest
a ovo za Higuaina iskreno ja ga ne gotivim nikako, dobro jest u jednoj sezoni dao "kamaru" golova ali on me nekako podsjeća na IBIŠEVIĆA i po igri i ostalom ... ni jedan ne daje golove kao npr Drogba,Rooney,Villa,Ibrahimović u svoje vrijeme

msm iz svih pozicija ... oni nekako imaju NAFAKE pa se uvije nađu na mjestu gdje treba ... mislim da to i jest osobina koju bi trebao imati svaki napadač ali ne gotivim ga jer nema osobine kao npr ovi gore navedeni ... iskreno ja za njega nebi dao ni 15 mil ali eto on daje golove a ne zadivljuje ostale klubove, trenere itd ...
RESPECT* BENZEMA UZ TEBE SAM DO "PRVE POSTAVE"
3.11.2010

Cuj ovoga Higuain daje golove kao Ibisevic na danjur da to nije vas vodja Inzagi

pa dijete drago imas Youtube ako do sada nisi gledao tekme u kojim Pipita daje svakorazne golove lob, lijevom-desnom nogom, volejom, sa 25 m, glavom.. ucestvuje u igri, ide na krila, ima dobar dribling, itdd mah ako uostalom vidjeces ga na dijelu u srijeu kad vam tata Higuain zaprci

a tome Thiagu Silvi se tresu noge kao i tebi..pred pocetak tekme

Milan kad popusi skoram pa ispada iz LP , jedino ako sta nisu se dogv.Perez-Berlusconi

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu