FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala Bogu pa se završi i ova sezona, ne trebamo je zaboraviti, moramo dobro zapamtiti greške i potruditi se da ih nikad ne ponovimo.
Amare prelazni je pred tobom, uradi sve sto je potrebno da gledamo našeg Želju u borbi za titulu, podrška neće izostati!
Volim te Željo!
Amare prelazni je pred tobom, uradi sve sto je potrebno da gledamo našeg Želju u borbi za titulu, podrška neće izostati!
Volim te Željo!
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Cestitke Krpicu na tituli najboljeg strijelca lige za ovu sezonu. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U novu sezonu skupa ćemo jači bit ćemo prvi a i kupa osvajači
Dženis Huseinspahić iz Goražda desni bek ove sezone 5 golova i 11 asistencija danas 3 gola i 1 asistencija bio je jedno vrijeme i u Gradačcu fin igrač
Dženis Huseinspahić iz Goražda desni bek ove sezone 5 golova i 11 asistencija danas 3 gola i 1 asistencija bio je jedno vrijeme i u Gradačcu fin igrač
- prisonbreak
- Kontakt:
Bio je on kod nas,cak mislim da je iz Zenice, nije se prije dvije godine pokazao.Cevap je napisao/la:U novu sezonu skupa ćemo jači bit ćemo prvi a i kupa osvajači
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Tomic nije u sastavu danas bio, a ugovor istice u petak 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hajde Amare zamafijaj ko nekada i dovedi 6 mudonja. Napadamo sve sa ili bez Evrope.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Poznavajuci Amarov stil dovodjenja nista od ovih sto ih mi ocekujemo i prozivamo.kerimatomic1921 je napisao/la:Hajde Amare zamafijaj ko nekada i dovedi 6 mudonja. Napadamo sve sa ili bez Evrope.
Najveci boom kojeg je amar ikad doveo je bio Sulejman Smajic i Stanceski donekle, ovo ostalo je uvijek ispod radara bilo, neka me ispravi neko ako grijesim.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ja Remzinu rupicu nisam nikad promasi ovaj sa 3 metra fuli go od 7 metara.Cestitke na pobjedi danas.
To je to braco ja sam zadovoljan sa poslom koji je uradjen u zadnjih 6 mjeseci.Licencu dobivamo 100% jer smo po svim propisima ispunili uslove za dobivanje iste.Sad treba navijat za transfere: Gorana,Amira i Edina.
23
Legao spavati a Zajmović mi ne ide iz glave
Šta je ono majka mu stara

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- plavousrcu
- Kontakt:
Meni Zec stariji. Malo pozitive.UBIPITAR je napisao/la:Legao spavati a Zajmović mi ne ide iz glave![]()
Napokon sezona gotova, hvala Bogu! Od ovog boljeg nije moglo.
Po meni ono sto je najbitnije za pocetak iduce sezone dobra atmosfera na tribinama,mislim da ce to biti od velike vaznosti. Ova ekipa je mogla dati sigurno puno vise u nekim utakmicama al pritisak je bio bas prevelik.
Od trenutnog igrackog kadra a da ima kvalitet to su Ermin, Sipovic, Mujezinovic i Veselinovic. Ovo ostalo bi se sve trebalo zamijeniti. Da li ce to moci?? Tesko, jako tesko.
Po meni ono sto je najbitnije za pocetak iduce sezone dobra atmosfera na tribinama,mislim da ce to biti od velike vaznosti. Ova ekipa je mogla dati sigurno puno vise u nekim utakmicama al pritisak je bio bas prevelik.
Od trenutnog igrackog kadra a da ima kvalitet to su Ermin, Sipovic, Mujezinovic i Veselinovic. Ovo ostalo bi se sve trebalo zamijeniti. Da li ce to moci?? Tesko, jako tesko.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Još samo ta licenca 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Jedino smo protiv Celika, kad smo ostali sa igracem manje i gubili 2:1, dali bezrezervnu podrsku, i desio se preokret. Da smo Bogdo uvijek tako navijali. Definitivno pritisak koji stvaramo igracima sa tri tribine, jug ne bih racunao jer oni to ne cine, ne donosi nam nista dobro. Nismo mi bezveze na Grbavici izgubili ovako veliki broj utakmica. Sad jos imam istok, trecu tribinu psovaca (da se razumijemo, manjina psuje, ali su najglasniji). Mi bismo Mesiju psovali da igra kod nas, a nema fudbalera koji mentalno nece pasti pod pritiskom. Da mi je docekati da se nasim igracima ne psuje, pa i kad gube 3:0, vec da se daje podrska, kao sto to englezi rade.
Ta licenca mi je nocna mora. Uffff, samo da je dobiti jbm ti i Savez i Uprave i sve.grbavicka1921 je napisao/la:Još samo ta licenca
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sad ide najvažniji period za klub u zadnjih 10 godina.
Po mom mišljenju igrači koji su slobodni, tu moramo pokazati muda i dati platu veću od svih i pokazati da je tu na sceni opet jak željo a ne otpadak koji se povlaci cim Zrinjski i Sarajevo dadnu ponudu.
Znaci u tome moramo biti NAJBOLJI I NAJBOLJI KLUB U BIH.
Nek nas košta sezona dosta, skupit ćemo na tribini posle ako treba, idemo u bankrot ako treba ali vidite da momci s kojima smo mi stali u par hiljada sada haraju europom, Stevanovic Miro, Zaka itd itd.
Prvi primjer evo Zec na pola sledece sezone ako bude bio u formi, trazit ce ga svi po isteku i tu moramo pokazat velicinu i dati do znanja svima da je na sceni onaj stari Željo i da nema zafrkancije s nama.
Po mom mišljenju igrači koji su slobodni, tu moramo pokazati muda i dati platu veću od svih i pokazati da je tu na sceni opet jak željo a ne otpadak koji se povlaci cim Zrinjski i Sarajevo dadnu ponudu.
Znaci u tome moramo biti NAJBOLJI I NAJBOLJI KLUB U BIH.
Nek nas košta sezona dosta, skupit ćemo na tribini posle ako treba, idemo u bankrot ako treba ali vidite da momci s kojima smo mi stali u par hiljada sada haraju europom, Stevanovic Miro, Zaka itd itd.
Prvi primjer evo Zec na pola sledece sezone ako bude bio u formi, trazit ce ga svi po isteku i tu moramo pokazat velicinu i dati do znanja svima da je na sceni onaj stari Željo i da nema zafrkancije s nama.
Samo da napomenem ako Džeko ode u Inter mi ne dobijamo ništa, mora savez promjeniti tj otići u neki klub van Italije, tako su bar meni objasniliGOAT je napisao/la:To je to braco ja sam zadovoljan sa poslom koji je uradjen u zadnjih 6 mjeseci.Licencu dobivamo 100% jer smo po svim propisima ispunili uslove za dobivanje iste.Sad treba navijat za transfere: Gorana,Amira i Edina.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Osim13 je napisao/la:Nek je više završila ova sezona, na ali i van terena previše turbulentna...

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma dovesti Fajica, razvaliti kao s Alenom Mesanovicem nekad 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!