FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledaj sad kad ne dobijemo licencu zbog Radnika 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zecu ugovor spremiti novi čim dođu nazad u Sarajevo, i preko ljeta nek digne malo spremu 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma treba ostati Zec, ali Ermin. 
Jes sklon povredama, ali uvijek nesto uradi pozitivno kad je na terenu.

Jes sklon povredama, ali uvijek nesto uradi pozitivno kad je na terenu.
Fino Zuban djeluje, samo mu treba snage, ne smije izlazit iz teretane
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bravo za ovu pobjedu.
Uh, sad Boga moliti da dobijemo licencu
Uh, sad Boga moliti da dobijemo licencu

Recenica koja opisuje Zaimovu karijeru.
“Ipak, Dženan Zajmović je promašio sa nekoliko metara i obrukao se.”
“Ipak, Dženan Zajmović je promašio sa nekoliko metara i obrukao se.”
Lijep kraj sezone, nek nas nisu ljute u ljeto odveli makar 
Puno posla je pred nama.

Puno posla je pred nama.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Asim, Zaim - ispisnica sto prije.
Meni je i ovaj Sipovic kiks igrac, nekakav panicar. Ne ulijeva nikakvu sigurnost.
Meni je i ovaj Sipovic kiks igrac, nekakav panicar. Ne ulijeva nikakvu sigurnost.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
E moj Željo,ko je sve ugovore dobijao,kakav zločin nad fudbalom zadnjih godina,sram da ih bude.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Suljo i zvanično najbolji strijelac lige sa 16 postignutih golova. Svaka čast lave!

braco je napisao/la:Suljo i zvanično najbolji strijelac lige sa 16 postignutih golova. Svaka čast lave!

Ostavit ga, Zec podić spremu i smanjiti heftično na 20l alkohola + Veseli, za početka

Sreca pa je Amar na klupi, pa navijaci ne mogu uticati ko ce dobiti ispisnicu, a koga treba dovesti, kako kazniti igrace, itd. Proslu upravu je to unistilo, sto su bukvalno radili ono sto su im navijaci po forumima pisali. Amar zna sta treba, ne trudite se da uticete na njegove odluke, bar sto se sportskog dijela tice.
E. Zec ostaje i sljedece sezone aBd.
Zec klasa iznad ove lige, ako ostane i dobro se spremi bice velika snaga u narednoj sezoni. Dobro je pa je ovo vise zavrsilo vjerovatno i najgora sezona kluba. Svasta smo predeverali i bas se oduzilo. Toliko nekih previranja, smijena, odlazaka i dolazaka imam osjecaj kao da smo prije 4 godine igrali s Apolonom. Ekipa 100% nikad gora u historiji kluba, posebno prva polusezona kad smo usli sa Zaimom i Zecom na krilima
Miske doveo Zaima i insistirao na tome. **** ga svak. Malo smo se uspjeli konsolidovati u drugom djelu, bilo je i tu uzasnih rezultata prije svih derbi i celik prosle sedmice, ali glavni cilj je ipak ispunjen relativno lagano.
Sada otjerati sto je moguce vise ovih antitalenata. Stevanovic najgora polusezona kako je dosao u Zelju, nista ni s cim. Nikada mi nece biti jasno zasto i kako je taj lik dobio prednost u odnosu na Memiju, ali eto. Borbenost nikad nije dolazila u pitanje, ali kvalitet na niskim granama, panicar, nema muda da povuce loptu 5 metara, samo gleda da se otarasi sto prije nije bitno koga ce zavaliti. Mislim da su jos on i Kjosevski ostali od sabljinih ratnika i to je taj period kad smo pogubili konce. Nosi ga iz Zelje. Zajmovica ne treba ni komentarisati. Goreg igraca ne pamtim. Jedino mozda Elsner. Bogi bi trebao zavsiti svoju bogatu karijeru. Dosta i njega vise. Bajic, Klepac, Pavic out.
Gledam neki likovi koji su navijali za slobodu sad navijaju za ovaj siti
podsjecaju me na lobotomce, kad bi im megamix pokrenuo neki klub vjerujem da bi otisli navijati za svog velikog vodju.
Pred nama je vjerovatno najljepsi period u zadnjih nekoliko godina. Jedva cekam da citam kako jedan po jedan ovi levati napustaju klub. Trag im se zameo. Kad je njima Mujezinovic do jucer drugoligas ponajbolji onda je jasno s kakvim igracima raspolazemo.
Fejza, Sipovic, Rodin, Hajdar, Dado, Mujezinovic, Veselinovic, Ramovic, 2 Zeca to je ono sto bih ja ostavio za narednu sezonu. Plus ova balavurdija koja moze cekati sansu. Krpica prodati, dobar je ali se pare od eventualnog transfera mogu bolje uloziti. Stana moze da bude rezervni bek. Ne vise od toga.
Dovesti prvog golmana, dva beka, veznjaka, krilo i napadaca sve to za prvih 11. Onda bi se moglo nesto kombinovati.
**** ti zivot sta uradise od kluba i kazu imali neki plan da placaju nesto. Da su ostali u klubu sljedece godine borba za opstanak 100%

Sada otjerati sto je moguce vise ovih antitalenata. Stevanovic najgora polusezona kako je dosao u Zelju, nista ni s cim. Nikada mi nece biti jasno zasto i kako je taj lik dobio prednost u odnosu na Memiju, ali eto. Borbenost nikad nije dolazila u pitanje, ali kvalitet na niskim granama, panicar, nema muda da povuce loptu 5 metara, samo gleda da se otarasi sto prije nije bitno koga ce zavaliti. Mislim da su jos on i Kjosevski ostali od sabljinih ratnika i to je taj period kad smo pogubili konce. Nosi ga iz Zelje. Zajmovica ne treba ni komentarisati. Goreg igraca ne pamtim. Jedino mozda Elsner. Bogi bi trebao zavsiti svoju bogatu karijeru. Dosta i njega vise. Bajic, Klepac, Pavic out.
Gledam neki likovi koji su navijali za slobodu sad navijaju za ovaj siti

Pred nama je vjerovatno najljepsi period u zadnjih nekoliko godina. Jedva cekam da citam kako jedan po jedan ovi levati napustaju klub. Trag im se zameo. Kad je njima Mujezinovic do jucer drugoligas ponajbolji onda je jasno s kakvim igracima raspolazemo.
Fejza, Sipovic, Rodin, Hajdar, Dado, Mujezinovic, Veselinovic, Ramovic, 2 Zeca to je ono sto bih ja ostavio za narednu sezonu. Plus ova balavurdija koja moze cekati sansu. Krpica prodati, dobar je ali se pare od eventualnog transfera mogu bolje uloziti. Stana moze da bude rezervni bek. Ne vise od toga.
Dovesti prvog golmana, dva beka, veznjaka, krilo i napadaca sve to za prvih 11. Onda bi se moglo nesto kombinovati.
**** ti zivot sta uradise od kluba i kazu imali neki plan da placaju nesto. Da su ostali u klubu sljedece godine borba za opstanak 100%
Cuva Bog Zelju svog!
Nek je više završila ova sezona, na ali i van terena previše turbulentna...
Ali koja mirnoća u odbrani Stana-Sipa-Rodin-Siniša
Fejza 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto je najgore nije jos ni zavrsila ako znas na sta mislimOsim13 je napisao/la:Nek je više završila ova sezona, na ali i van terena previše turbulentna...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jedva cekam da pocne sljedeca sezona i da se nadam necemu kad krenem na tekmu.
Cuva Bog Zelju svog!
I Amar rece ne bi trebalo biti problema sto se licence tice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 24 gosta.