FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Damir Kojasevic napusta Radnicki 

SarajevoJeBordo je napisao/la:Znaš li da je zastava Palestine bila na stolu, na osnivačkoj sjednici našeg kluba? Znaš li da je tada u skupštini bio jedan Palestinac?VenamaHrabrih je napisao/la:Svakom ko me vrijeđa, nayebem se dobro matere. Tako i ubuduce.
Palestina ne postoji. Nije priznata drzava, nego ima status posmazraca u UN.
Palestina nikad nije ni postojala, niti je ikad imala prerogative drzave. Na tom mjestu su postojale Judeja, Rim, Hedzas, Turska i Izrael. Drzava Palestina nikad nije postojala.
Ova debilčina iznad pominje nakav islam?!?! Kakve veze ima islam sa istorijskim činjenicama?! Ako ne znate normalno raspravljati i dati protivargumene, onda radije glođize qrac, a nemojte cariniti ovaj forum, jer on nije vaš.
Evo, kad ste toliko pametni, nađite mi makar sat vremena u zadnjih 1000g. kad je Palestina bila drzava?? Koji narod zivi/zivio u toj drzavi, koji je glavni grad te drzave, ulogu Palestine u međunarodnim tokovima, koliko ima međunarodnih predstavnika u drzavi Palestini, sta je ta drzava po politickom uređenju itd.
Zato vas najnormalnije pitam, zasto ne podrzavate i Kurdistan? Isti vam je qrac.
A ako neko misli da me moze slomit, bujrum, stojim na raspolaganju.
Sve glupan do glupana.
Cuj Palestina...
NEVIĐENI DEBILKO! NE ZNAM STO SE RASPRAVLJATE S NJIM, PA NJEMU NIKO NE VALJA
TASTATURA HULIGAN
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Steta sto ga nema ko usmjeriti, I nikolic tako ode pa cucnu, veladzica I suareza necemo ni spominjat...od preskakanja stepenica niko igrac ne postade...samo menadzer uze malo para I to je to...belosevic28 je napisao/la:Za Djokanovica prva a mozda i zadnja u PL BiH, naime klub ce dobiti jako dobru ponudu na ljeto za Andreja.Mokes je napisao/la:Oproštajna za Almir BekićaPantelija je napisao/la:Dizdarevic na goluu??vrhhhhhhhh
Ovo ce biti jedna od drazih utakmica ove sezone![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
@denci, Andrej prije svega ima ugovor sa nama i sve ce se raditi u dogovoru s klubom. Nece ni on ni menadzer mu na svoju ruku.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa nije utakmice odigra za seniore.Nije mi jasno ko bi ga kupio.Do kad ima ugovor.
-
- Kontakt:
30.06.2020.amypitar je napisao/la:Pa nije utakmice odigra za seniore.Nije mi jasno ko bi ga kupio.Do kad ima ugovor.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Čini mi se Udinese da su spominjali, ono što znam da je klasa za svoju generaciju, DMF/CMF, mada ga je Husref u pripremnim koristio na desnom beku. Ja bih volio da ostane i da mu se pruži prava prilika sljedeće sezone, imat ćemo dovoljno utakmica.amypitar je napisao/la:Pa nije utakmice odigra za seniore.Nije mi jasno ko bi ga kupio.Do kad ima ugovor.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Ovako je sve počelo, ostalo je historija...
Almir Bekić

Bordo bijeli za život cijeli!!
Gledaj onih mrskih Haad dresova... ko li je ovo dizajnirao jbt
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Igrac koji je bio prva opcija u svim reprezentativnim selekcijam na zadnjem veznom,u juniorskoj ligi kao mladji junior dominantan na toj poziciji,debituje u Kupu na desnom beku a danas prema info na lijevom beku.amypitar je napisao/la:Pa nije utakmice odigra za seniore.Nije mi jasno ko bi ga kupio.Do kad ima ugovor.
Mislim da se tako ne daje prava sansa al danas trziste funkcionise da ozbiljni klubovi gledaju igraca kako ce izgledati sa 24-25 i tako ga projektuju.
Belosevicu,nije Udineze u pitanju ,mnogo veci klub.
michplatini je napisao/la:Igrac koji je bio prva opcija u svim reprezentativnim selekcijam na zadnjem veznom,u juniorskoj ligi kao mladji junior dominantan na toj poziciji,debituje u Kupu na desnom beku a danas prema info na lijevom beku.amypitar je napisao/la:Pa nije utakmice odigra za seniore.Nije mi jasno ko bi ga kupio.Do kad ima ugovor.
Mislim da se tako ne daje prava sansa al danas trziste funkcionise da ozbiljni klubovi gledaju igraca kako ce izgledati sa 24-25 i tako ga projektuju.
Belosevicu,nije Udineze u pitanju ,mnogo veci klub.
Šteta valjda ga dobro unovcimo.
Pa Haad valjdaskoroalen je napisao/la:Gledaj onih mrskih Haad dresova... ko li je ovo dizajnirao jbt

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja i dalje pamtim onu antologijsku kako je Adnan izjavio da nema razlike između Adidasa i ovog njegovog smeća, ka'e samo što je strano i to je to..mma_hz je napisao/la:Pa Haad valjdaskoroalen je napisao/la:Gledaj onih mrskih Haad dresova... ko li je ovo dizajnirao jbt

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potencijalni protivnici Sarajeva u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka:
Celtic
BATE Borisov
Astana
Ludogorets Razgrad
Qarabag
Maribor
Crvena zvezda Beograd
Sheriff Tiraspol
Rosenborg
HJK Helsinki
Dundalk
F91 Dudelange
Shkendija Tetovo
The New Saints
Slovan Bratislava
AIK Stockholm
Celtic
BATE Borisov
Astana
Ludogorets Razgrad
Qarabag
Maribor
Crvena zvezda Beograd
Sheriff Tiraspol
Rosenborg
HJK Helsinki
Dundalk
F91 Dudelange
Shkendija Tetovo
The New Saints
Slovan Bratislava
AIK Stockholm
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma znam, mislio sam na pojedinca, koji dizajner u Haadu je ovo uradio.mma_hz je napisao/la:Pa Haad valjdaskoroalen je napisao/la:Gledaj onih mrskih Haad dresova... ko li je ovo dizajnirao jbt

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ali ove kragne ,sjecam se igrac kako trci ono mu ko krila dodje oko vrata tobejarabi
FK SARAJEVO.
Vrlo je jednostavno. Ako Husref odluci da produzi saradnju, to znaci da uprava ima velike planove i da zeli neki iskorak.
The New Saints, Shkendija, Dundalk, AIK eto to bi ja volio..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Sa Husrefom necemo napraviti nikakav iskorak, posebno ne u Evropi, ali posto nasi ocito nemaju neko drugo ima u planu onda svakako Husrefa zadrzati pod svaku cijenu.Amca007 je napisao/la:Vrlo je jednostavno. Ako Husref odluci da produzi saradnju, to znaci da uprava ima velike planove i da zeli neki iskorak.
Ne nego ovo sto momak iznad kaze,Husref nece ostati ako ce mu prodati veliki dio tima i pri tome reci da se djeca moraju gurati u nekoj prevelikoj mjeri(u fazonu ok prodat cemo Rahmanovica zamjena nek mu bude Salcin)ostat ce ako bude garancija da ce ekipa biti jaca nego sada.ZeroStyle je napisao/la:Sa Husrefom necemo napraviti nikakav iskorak, posebno ne u Evropi, ali posto nasi ocito nemaju neko drugo ima u planu onda svakako Husrefa zadrzati pod svaku cijenu.Amca007 je napisao/la:Vrlo je jednostavno. Ako Husref odluci da produzi saradnju, to znaci da uprava ima velike planove i da zeli neki iskorak.
Danas je trenera najlakse naci .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko kaže da nema imena...?ZeroStyle je napisao/la:Sa Husrefom necemo napraviti nikakav iskorak, posebno ne u Evropi, ali posto nasi ocito nemaju neko drugo ima u planu onda svakako Husrefa zadrzati pod svaku cijenu.Amca007 je napisao/la:Vrlo je jednostavno. Ako Husref odluci da produzi saradnju, to znaci da uprava ima velike planove i da zeli neki iskorak.
Ali svaki normalan klub ce sjesti i pregovarati sa čovjekom koji mu je donio duplu...
Da li je u redu da trener osvoji i titulu i Kup i da mu kažete "Dovidjenja"...?
Pa mi smo ozbiljan klub ...

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, bvsic, DzemoSmjecanin, emir79, Evander, feniksptica, Fudo, guadalupe, Lavcina, laznokrilo, MaroonWhite1946, Napapijri, Riziko, TheTruth34, ŠTA_JE i 96 gostiju.