evo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Hvalavuvu_zzz je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo
Da Salva Sevilla igrao je cak i u Sevilli,a mislim da je imao epizodu i kod vas.juznjak> je napisao/la:Gledam sada pregled Betis v Rayo 4-0 a jedan od strijelaca se preziva Sevilla![]()
Igrali o neigrali..mi idemo po pobijeduBrnjoo je napisao/la:Godin, Reyes i Perea nece igrati protiv Reala?
Reyes ce biti spreman !! po meni daleko nas najbolji igracBrnjoo je napisao/la:Godin, Reyes i Perea nece igrati protiv Reala?
što se ljudi fino edukuju....Portillo je napisao/la:Mislim da nema tekme u kojoj Gabilondo nije zabio gol u 90+
jel ti shvatas koliko si ti ovdje real spustioPortillo je napisao/la:Zao mi je sto ta generacija nije napravila nesto vise u Europi jer su igrali 10x ljepsi nogomet nego Barca danas
Scof1eld je napisao/la:jel ti shvatas koliko si ti ovdje real spustioPortillo je napisao/la:Zao mi je sto ta generacija nije napravila nesto vise u Europi jer su igrali 10x ljepsi nogomet nego Barca danas![]()
Ne, ovim sam htio reci da je Real sa Zidaneom, Figom, Ronaldom, Solarijem, Raulom i ostalima igrao bolji nogomet i od onog Depora i ove Barce.Scof1eld je napisao/la:jel ti shvatas koliko si ti ovdje real spustioPortillo je napisao/la:Zao mi je sto ta generacija nije napravila nesto vise u Europi jer su igrali 10x ljepsi nogomet nego Barca danas![]()