Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Ova utakmica protiv Finske je najvaznija u prvom dijelu kvalifikacija i tu je pobjeda od krucijalne vaznosti. Ako nista drugo, uzdam se u "domaci" teren.
Ako tu pobijedimo, vjerujem da ni u Italiji necemo izgubiti bez obzira na njihovu snagu, a prejaki su iako su mnogi osporavali njihov kvalitet vracajuci se na njihove rezultate od prije 2 godine...golman i zadnja linija neprikosnoveni, vezni red s Verattijem i Jorginhom, zatim gore Insigne, Chiesa, Immobile ili Belloti...hmm.
Dakle, samo pobijediti Finsku akoBogda, a u Italiji sta uradimo.
I nema teorije da Robi nesto kalkulise i kao odmara neke igrace za Italiju kad je trenutno ta utakmica nebitna u odnosu na tekmu protiv Finske...a Finska je itekako ozbiljna, rekao bih da se sanse 55:45 u nasu korist...naravno, uvijek se moze otvoriti, na jednu ili drugu stranu, nadam se na nasu.
Ako tu pobijedimo, vjerujem da ni u Italiji necemo izgubiti bez obzira na njihovu snagu, a prejaki su iako su mnogi osporavali njihov kvalitet vracajuci se na njihove rezultate od prije 2 godine...golman i zadnja linija neprikosnoveni, vezni red s Verattijem i Jorginhom, zatim gore Insigne, Chiesa, Immobile ili Belloti...hmm.
I nema teorije da Robi nesto kalkulise i kao odmara neke igrace za Italiju kad je trenutno ta utakmica nebitna u odnosu na tekmu protiv Finske...a Finska je itekako ozbiljna, rekao bih da se sanse 55:45 u nasu korist...naravno, uvijek se moze otvoriti, na jednu ili drugu stranu, nadam se na nasu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja cu biti optimisticniji i reci da su sanse 70:30 za nas, kakvi ba Finci
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
nažalost tako je. ja vidim fince kao totalne favorite, posebno nakon ispadanja pjanića. finci igraju fudbal koji nama ne odgovara, puno trke i tempa, i time nadoknađuju to što neznaju previše loptehurem je napisao/la:Ova utakmica protiv Finske je najvaznija u prvom dijelu kvalifikacija i tu je pobjeda od krucijalne vaznosti. Ako nista drugo, uzdam se u "domaci" teren.
jako jako bitna tekma! da nismo usrali protiv grka bilo bi lakše, ali pošto jesmo ovo moramo nekako dobit!
Ocekujes da ce biti ko u Belfastu ...JavierBosnia je napisao/la:Ja cu biti optimisticniji i reci da su sanse 70:30 za nas, kakvi ba Finci
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Nego, spominje li iko Burnica, hoce li sta bit od toga?Miske01 je napisao/la: Ima @Amarenko ce ici za Tampere pa cemo po njemu poslat hehe
-
JavolimBIH
- Kontakt:
Dobro sve to stoji i meni je ta Finska nezgodna upavro zato sto smo majstori da protiv slabijih protivnika kiksamo (ne želim vraćati u sjećanju noćne more od prošli ciklusa Irska, Kipar...) Ali ako smo kvalitetniji onda to moramo potvrditi sa ili bez Pjanića. Naravno moze se desiti koji kiks desi se i top rangirani reprezentacija(Francuska protiv Luksemburga... ) naravno nemogu nas porediti sa nima, ali mi smo previše griješili sto nas je koštalo dva važna plasmana na velikom takmičenju. U glavnom ja i dalje vjerujem i treneru i našim igračima da ćemo igrati sto bolje i da ćemo učiti od naši prošli grešaka i da će mo se plasirati na to **** evropsko prvenstvo. Ako ne onda ću nastaviti navijati za Francusku i moj Džekin dres će ispod kreveta. (ps: imam 19 godina i upravo živim u Francuskoj, ali naravno navijam prvo za državu u kojoj sam se rodio) Veliki pozdrav svima i ako ima po koja greška izvinja vam se. 
Kako znam BiH mu je jedina opcija i tako se izjasnio, sta se ceka ne znamDrFilgud je napisao/la:Nego, spominje li iko Burnica, hoce li sta bit od toga?Miske01 je napisao/la: Ima @Amarenko ce ici za Tampere pa cemo po njemu poslat hehe
BHF
- Goalgetter
- Kontakt:
Krunic otpao za Finsku i Italiju 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jedina greška je da Dzekin dres treba biti negdje na zidu, da bode u oci svaki put u sobu kad neko udjeJavolimBIH je napisao/la:Ako ne onda ću nastaviti navijati za Francusku i moj Džekin dres će ispod kreveta. Veliki pozdrav svima i ako ima po koja greška izvinja vam se.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
BiH mu hje jedina opcija svakako, al to nesto kilavo ide.Miske01 je napisao/la:
Kako znam BiH mu je jedina opcija i tako se izjasnio, sta se ceka ne znamDrFilgud je napisao/la:Nego, spominje li iko Burnica, hoce li sta bit od toga?Miske01 je napisao/la: Ima @Amarenko ce ici za Tampere pa cemo po njemu poslat hehe
Kontam da nije u svadji s nekim u savezu?
-
JavolimBIH
- Kontakt:
Šteta, treba zvati SanjinaGoalgetter je napisao/la:Krunic otpao za Finsku i Italiju
Sta je s onim Hoticem, da li je to bila neka izmisljena prica
treba vratit njemački pasoš i postat stranac, radi par nastupa možda...Miske01 je napisao/la:
teško se za to odlučuju ovi dijasporci...evo i Dilavera kani se ima 2 godine....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne mora u Njemackoj. Nisu ni Seo, ni Miske, ni Demirovic... nijedan koji je tamo rodjen.Denchi je napisao/la: treba vratit njemački pasoš i postat stranac, radi par nastupa možda...
teško se za to odlučuju ovi dijasporci...evo i Dilavera kani se ima 2 godine....
A Hans Djedovitch?DrFilgud je napisao/la:Ne mora u Njemackoj. Nisu ni Seo, ni Miske, ni Demirovic... nijedan koji je tamo rodjen.Denchi je napisao/la: treba vratit njemački pasoš i postat stranac, radi par nastupa možda...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hans rodjen u BiH valjda. Ne razumijem se u kosarku.Rokoko87 je napisao/la:A Hans Djedovitch?DrFilgud je napisao/la:Ne mora u Njemackoj. Nisu ni Seo, ni Miske, ni Demirovic... nijedan koji je tamo rodjen.Denchi je napisao/la: treba vratit njemački pasoš i postat stranac, radi par nastupa možda...
jesi siguran u to? ne znam da imamo neki sporazum sa njemačkom?DrFilgud je napisao/la:Ne mora u Njemackoj. Nisu ni Seo, ni Miske, ni Demirovic... nijedan koji je tamo rodjen.Denchi je napisao/la: treba vratit njemački pasoš i postat stranac, radi par nastupa možda...
znam da je Salihamidžić otišao kao švabo u juve onda i nije više nastupao za repku jer je vratio pasoš...
a doduše on jest iz jablanice
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Siguran sam, to vazi i za Vrancica, svi koji su rodjeni tamo su zadrzali svapsko drzavljanstvo.Denchi je napisao/la:jesi siguran u to? ne znam da imamo neki sporazum sa njemačkom?DrFilgud je napisao/la:Ne mora u Njemackoj. Nisu ni Seo, ni Miske, ni Demirovic... nijedan koji je tamo rodjen.Denchi je napisao/la: treba vratit njemački pasoš i postat stranac, radi par nastupa možda...
znam da je Salihamidžić otišao kao švabo u juve onda i nije više nastupao za repku jer je vratio pasoš...
Medju ovima sto su morali da se odreknu jednog je i Barbarez.
jel i Barba negdje vamo rođen? Mostar garant?DrFilgud je napisao/la:Siguran sam, to vazi i za Vrancica, svi koji su rodjeni tamo su zadrzali svapsko drzavljanstvo.Denchi je napisao/la:jesi siguran u to? ne znam da imamo neki sporazum sa njemačkom?DrFilgud je napisao/la: Ne mora u Njemackoj. Nisu ni Seo, ni Miske, ni Demirovic... nijedan koji je tamo rodjen.
Medju ovima sto su morali da se odreknu jednog je i Barbarez.
Mostar, Velezova skola.Denchi je napisao/la: jel i Barba negdje vamo rođen? Mostar garant?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.