FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Spavas li mirno Alfrede od kad si procitao za Vegu?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Onaj što je sitnih 200 miliona € profitirao od igračaAlfredNobel je napisao/la:Jel onaj iz Rome ili Seville?Benkara21 je napisao/la:Ma Hadžija je Hadžija, naš Monchi. Allah ga dragi poživio nama 100 godina!

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Uđem na forum kona, vidim dobili kao info da će dobit licencu, počeli slavit i častit ko im ufati muštuluk, joj jesu smijurija, da ih nema trebalo bi ih izmislit 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa bolje da dobiju oni, a nadam se da hoce, nego da nas predstavlja Radnik u europi 

Pa eto npr u tome se može vidjeti razlika u veličini klubova, dok neki slave duplu krunu i raspravljaju o milionskim transferima prodaje svojih igraca, drugi se sramote i raduju se licenci, koju može dobiti na prvo stepenoj komisiji iole malo ozbiljan klub. Bolje da Radnik igra u EL nego oni ciganiBordoSarajevo je napisao/la:Uđem na forum kona, vidim dobili kao info da će dobit licencu, počeli slavit i častit ko im ufati muštuluk, joj jesu smijurija, da ih nema trebalo bi ih izmislit

Bordo bijeli za život cijeli!!
Nek crknu, ko im hebe mater... ugasili se dabogdaBuducnost je napisao/la:Pa bolje da dobiju oni, a nadam se da hoce, nego da nas predstavlja Radnik u europi
Bolje oni nego cigani
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad se kaze “bolje oni nego cigani” automatski “cigani” bolje prolaze.Znamo iz iskustva,izvinjavam na upadu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa znači za vas nema brige.BosniaBoston je napisao/la:Kad se kaze “bolje oni nego cigani” automatski “cigani” bolje prolaze.Znamo iz iskustva,izvinjavam na upadu

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BosniaBoston
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la:Pa znači za vas nema brige.BosniaBoston je napisao/la:Kad se kaze “bolje oni nego cigani” automatski “cigani” bolje prolaze.Znamo iz iskustva,izvinjavam na upadu

#Punoljetstvo
Dušu i ljubav ne možeš kupiti bolan!!! Filozofija ovo ono. Samo navijač željkana zna šta je ljubav prema klubuBordoSarajevo je napisao/la:Uđem na forum kona, vidim dobili kao info da će dobit licencu, počeli slavit i častit ko im ufati muštuluk, joj jesu smijurija, da ih nema trebalo bi ih izmislit

O ljubavi što te rodi klasa radničkaMemara je napisao/la:Dušu i ljubav ne možeš kupiti bolan!!! Filozofija ovo ono. Samo navijač željkana zna šta je ljubav prema klubuBordoSarajevo je napisao/la:Uđem na forum kona, vidim dobili kao info da će dobit licencu, počeli slavit i častit ko im ufati muštuluk, joj jesu smijurija, da ih nema trebalo bi ih izmislit

- AlfredNobel
- Kontakt:
Nisam ništa pročitao, tako da mi tutni taj link. A da li mirno spavam, spavam, k'o beba.belosevic28 je napisao/la:Spavas li mirno Alfrede od kad si procitao za Vegu?

@Buducnost
Po čemu je to bolje? Eto gurbeti neka ekipa pa su bolji od Radnika.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Sinan.ba objavio. Hadzija konacno slusa prave ljude.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hajd sta laprdate, prije 7 godina smo mi bili u takvim **** i jedva cupali licencu, a na ovoj temi se sad kofol nesto sprdate sa njima.
Nauciti jednom, ona cuvena nek komsiji crkne krava, vraca se ko bumerang, dovoljan je jedan pogresan potez i ode sve u helac.
Samo se brinuti oko stvari u nasem klubu, a oni nisu bitni.
Nauciti jednom, ona cuvena nek komsiji crkne krava, vraca se ko bumerang, dovoljan je jedan pogresan potez i ode sve u helac.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hoćemol' priznat da smo ljubomorni što se drugi pojačavaju a mi još ne?

FK Sarajevo
collector je napisao/la:Hajd sta laprdate, prije 7 godina smo mi bili u takvim **** i jedva cupali licencu, a na ovoj temi se sad kofol nesto sprdate sa njima.
Dobro izvini neće se ponovit

Kako god volio bih da jave da nisu dobili licencu. Baš bi mi bilo drago.
ISTINA ZA VEDRANA!
Saha za sirotiLJuBordoSarajevo je napisao/la:Hoćemol' priznat da smo ljubomorni što se drugi pojačavaju a mi još ne?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja bih nesto bas volio da dobijemo Maribor. Bilo bi nas par milja u gostima, a nisu ni neki bauk realno. Zrinjski se nosio s njima poprilično u egalu većinu dvomeča prije dvije sezone. Bolje oni nego Sheriff il Ludogorets. Skendija je najlaksa opcija vjerovatno, ali nemamo mi te sreće.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma koga boli krc iskrenoBordoSarajevo je napisao/la:Uđem na forum kona, vidim dobili kao info da će dobit licencu, počeli slavit i častit ko im ufati muštuluk, joj jesu smijurija, da ih nema trebalo bi ih izmislit
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, mosarajvosa83, roccosiffredi i 61 gost.