NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Bitno je da ekipa dobije , to "zadnji šut" neka ostane američkim debilima da prave show , nek bude prsten , pa makar svaku utakmicu B.Lopez uzimao zadnje šuteve...
Zato mi se i sviđaju Bucksi , imaju vođu, ali to ne znači automatski da on MORA završiti svaki napad u zadnje dvije minute...
Ima Midletton, Bledsoe, Brogdon, pa i Lopez , mogu da odluče utakmicu , tu je njihova prednost..
U Torontu Kawhi mora , jednostavno mora forsirati , iako se i meni gadi kad zvekne 39 lopti , mora uzimati odlučujuće šuteve , neće valjda debeljko ...
I yebo vas više fact i choke , pretjerujete ...
Zato mi se i sviđaju Bucksi , imaju vođu, ali to ne znači automatski da on MORA završiti svaki napad u zadnje dvije minute...
Ima Midletton, Bledsoe, Brogdon, pa i Lopez , mogu da odluče utakmicu , tu je njihova prednost..
U Torontu Kawhi mora , jednostavno mora forsirati , iako se i meni gadi kad zvekne 39 lopti , mora uzimati odlučujuće šuteve , neće valjda debeljko ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Potpis za sve i ja tako mislimbombaysaphire je napisao/la:Bitno je da ekipa dobije , to "zadnji šut" neka ostane američkim debilima da prave show , nek bude prsten , pa makar svaku utakmicu B.Lopez uzimao zadnje šuteve...
cinjenica
23
Zadnji šut ako uzme neko ko nije vodja i pogodi onda je dobro jer zvijezda tima prepozna situaciju i pusti nekoga drugog da pogodi šut za pobjedu, produzetak nebitno. A ukoliko taj igrač maši onda zvijezda automatski postaje bezmuda pi.zda i choker 

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
A ako zvijezda promaši, a drugi igrač mu izvuče dupe i pokupi skok, a treći igrač ubaci trojku šta ćemo ondaBobadilla je napisao/la:Zadnji šut ako uzme neko ko nije vodja i pogodi onda je dobro jer zvijezda tima prepozna situaciju i pusti nekoga drugog da pogodi šut za pobjedu, produzetak nebitno. A ukoliko taj igrač maši onda zvijezda automatski postaje bezmuda pi.zda i choker

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ili recimo ako zvijezdi dodje druga zvijezda u tim i pokupi mu 2 puta FMVP, a prije toga mu igrač sa klupe pokupi FMVPBrokula je napisao/la:A ako zvijezda promaši, a drugi igrač mu izvuče dupe i pokupi skok, a treći igrač ubaci trojku šta ćemo ondaBobadilla je napisao/la:Zadnji šut ako uzme neko ko nije vodja i pogodi onda je dobro jer zvijezda tima prepozna situaciju i pusti nekoga drugog da pogodi šut za pobjedu, produzetak nebitno. A ukoliko taj igrač maši onda zvijezda automatski postaje bezmuda pi.zda i choker![]()
![]()

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Kakve sad to veze ima sa šutevimaBobadilla je napisao/la:Ili recimo ako zvijezdi dodje druga zvijezda u tim i pokupi mu 2 puta FMVP, a prije toga mu igrač sa klupe pokupi FMVPBrokula je napisao/la:A ako zvijezda promaši, a drugi igrač mu izvuče dupe i pokupi skok, a treći igrač ubaci trojku šta ćemo ondaBobadilla je napisao/la:Zadnji šut ako uzme neko ko nije vodja i pogodi onda je dobro jer zvijezda tima prepozna situaciju i pusti nekoga drugog da pogodi šut za pobjedu, produzetak nebitno. A ukoliko taj igrač maši onda zvijezda automatski postaje bezmuda pi.zda i choker![]()
![]()
![]()
![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma daj ba 95% superstara ima tu odgovornost, on je nea. A trpa se u top 5. Pa kako donjet zakljucat od ceg je kad se ne stavlja u tu situaciju kao ostali, koga libo ako Middleton choka 

Promasis sut protiv Bucksa i primices poene na drugoj strani
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nevjerovatan spacing imaju.Clutch je napisao/la:Promasis sut protiv Bucksa i primices poene na drugoj strani
3 zakucavanja Grka, dobro otvorio tekmu
Brook šiba trice ko Curry haha

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Napokon nadolazis.Clutch je napisao/la:Promasis sut protiv Bucksa i primices poene na drugoj strani

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nemam problem da priznam dobre stvari kao sto ti imas za loseJustin je napisao/la:Napokon nadolazis.Clutch je napisao/la:Promasis sut protiv Bucksa i primices poene na drugoj strani

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne fulaju Bucksi. Al drze se i Raptorsi.
Lowry
Marc
Lowry

Marc

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Vainglorious
- Kontakt:
Al Kawhi jedan sut dosad samo...
Kawhi zgazen minutama.
I nek je.
I nek je.
Imaju Giannisa i cetiri sutera oko njega. Nema bolje taktike.Clutch je napisao/la:Nemam problem da priznam dobre stvari kao sto ti imas za loseJustin je napisao/la:Napokon nadolazis.Clutch je napisao/la:Promasis sut protiv Bucksa i primices poene na drugoj strani

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Vainglorious
- Kontakt:
Jel ima info hocel se pau vracati do kraja PO? Imam osjecaj da bi mogao biti koristan u ogranicenoj roli.
Norman Powell 
Rapsi vode, a Kawhi na 3 poena.

Rapsi vode, a Kawhi na 3 poena.

And one!
Iiiiiibaka baka baka
Iiiiiibaka baka baka

Pa nije LeBronJustin je napisao/la:Imaju Giannisa i cetiri sutera oko njega. Nema bolje taktike.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.