nije sramota biti druga violina najboljem igracu svih vremenaDonnie Darko je napisao/la:Nekome stvarno trenutni Kawhi izgleda kao neko ko će pristati podrediti se i biti second fiddle nekome?
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ako je to lebron why not?Kawhi nije lider i treba bit op 2.Donnie Darko je napisao/la:Nekome stvarno trenutni Kawhi izgleda kao neko ko će pristati podrediti se i biti second fiddle nekome?
fact
23
GOAT je napisao/la:ako je to lebron why not?Kawhi nije lider i treba bit op 2.Donnie Darko je napisao/la:Nekome stvarno trenutni Kawhi izgleda kao neko ko će pristati podrediti se i biti second fiddle nekome?
fact
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
sarmelino rado cu doci na predstavu u kojoj igras ulogu stvarnog majmuna
23
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kawhi u prajmu nece nikome biti druga violina u NBAu.Ma kako se on zvao.KK_Bosna je napisao/la:nije sramota biti druga violina najboljem igracu svih vremenaDonnie Darko je napisao/la:Nekome stvarno trenutni Kawhi izgleda kao neko ko će pristati podrediti se i biti second fiddle nekome?
Kako to neko moze znat?NEZALAGANJE je napisao/la:Kawhi u prajmu nece nikome biti druga violina u NBAu.Ma kako se on zvao.KK_Bosna je napisao/la:nije sramota biti druga violina najboljem igracu svih vremenaDonnie Darko je napisao/la:Nekome stvarno trenutni Kawhi izgleda kao neko ko će pristati podrediti se i biti second fiddle nekome?
23
ako doneses knjigu s autogramom moreGOAT je napisao/la:sarmelino rado cu doci na predstavu u kojoj igras ulogu stvarnog majmuna
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ako je neki igrac veliko ime i ima titulu automatski ga prekrizite sa liste mogucih pojacanja LaLeBrona.
GOAT je napisao/la:ako je to lebron why not?Kawhi nije lider i treba bit op 2.Donnie Darko je napisao/la:Nekome stvarno trenutni Kawhi izgleda kao neko ko će pristati podrediti se i biti second fiddle nekome?
fact
To se MJ vraca?KK_Bosna je napisao/la:nije sramota biti druga violina najboljem igracu svih vremenaDonnie Darko je napisao/la:Nekome stvarno trenutni Kawhi izgleda kao neko ko će pristati podrediti se i biti second fiddle nekome?

- BosniaBoston
- Kontakt:
GOATu je budalesanje sa lebronom oprosteno radi herojskih postova na Premijer liga BiH PDFu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Upravo pisem jednu o nizerangiranim volonterima ss.ba foruma.Prvo poglavlje "menadžeri za gluposti i gubljenje vremena".Svidit ce ti se uloga koju sam ti dao.Sarmelino je napisao/la:ako doneses knjigu s autogramom moreGOAT je napisao/la:sarmelino rado cu doci na predstavu u kojoj igras ulogu stvarnog majmuna
23
GOAT je napisao/la:Upravo pisem jednu o nizerangiranim volonterima ss.ba foruma.Prvo poglavlje "menadžeri za gluposti i gubljenje vremena".Svidit ce ti se uloga koju sam ti dao.Sarmelino je napisao/la:ako doneses knjigu s autogramom moreGOAT je napisao/la:sarmelino rado cu doci na predstavu u kojoj igras ulogu stvarnog majmuna
moze li se znati kojem si forumasu u sarajevu dao knjigu?
dafilip13 je napisao/la:
moze li se znati kojem si forumasu u sarajevu dao knjigu?
honk honkGOAT je napisao/la:Upravo pisem jednu o nizerangiranim volonterima ss.ba foruma.Prvo poglavlje "menadžeri za gluposti i gubljenje vremena".Svidit ce ti se uloga koju sam ti dao.Sarmelino je napisao/la:ako doneses knjigu s autogramom moreGOAT je napisao/la:sarmelino rado cu doci na predstavu u kojoj igras ulogu stvarnog majmuna
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
kawhi: produzi sa raptorsima ili ode u clipperse jer ne želi biti druga opcija ili kmet trenutno lošijem igraču od sebe
kolega nish patel aka GOAT:

kolega nish patel aka GOAT:

GOAT to sto napises fact na svaki svoj post ne znaci da to ima smisla sto si napisao
fax
fax
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ne bih bio nezadovoljan ni butlerom i kembomTheChief je napisao/la:Ako je neki igrac veliko ime i ima titulu automatski ga prekrizite sa liste mogucih pojacanja LaLeBrona.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma vidio sam propuštene poziv, kontam neka greškaalemsa je napisao/la:Brada pokazao velicinu![]()
Sanele trazen si bio juce od Elvisa i mene, spavas

Jeste li to igrali opet

Možemo u petak što se mene tiče, ovim danima teže jer ranim jbg.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Koliko ce igraca ove godine biti popljuvano jer su obecali potpisati za Lakerse a nisu? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.