FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 21 maj 2019, 17:59

Denchi je napisao/la:
evo sad bacim pogled opet na listu i kontam jedini koji bi nešto mogao odmah napraviti je Krona...a liku 32. :hmmmmm:
I Mersi su 34 pa si vidio zalaganja. :mrgreen:
Kako brat stiže onu loptu koja zamalo ode u aut :bow:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 21 maj 2019, 18:04

Lecler je napisao/la:Zna li neko gdje ću naći ovu kartu evrope sa svim šampionima ali da ima i FK Sarajevo,ako može neko da nađe da postavi,hvala.
slika

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 maj 2019, 18:06

Derdiyok je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
evo sad bacim pogled opet na listu i kontam jedini koji bi nešto mogao odmah napraviti je Krona...a liku 32. :hmmmmm:
I Mersi su 34 pa si vidio zalaganja. :mrgreen:
Kako brat stiže onu loptu koja zamalo ode u aut :bow:
Krona fino igra, pogledaš njega kako igra polušpica pa onda se upitaš kome lažu ovi što tvrde da su polušpice kod nas.... :facepalm: :damn:
da ne pominjem da je lider i zna izvodit prekide...

al ne vjerujem da se uklapa starohan u naše planove, gdje je bitno jel moguća preprodaja :D
ko zna možda nas Hadžija iznenadi :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 maj 2019, 18:13

Kronaveter bi legao kao budali šamar, ali mislim da su to samo pusti snovi. Klasa.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 maj 2019, 18:17

Kako bi bilo da Haskica dovedemo, ha ja. :D
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 maj 2019, 18:19

Iduće sezone Salčin mora da ima barem 2000 minuta za prvi tim. Momak je klasa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 maj 2019, 18:22

Zukanovic je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Zna li neko gdje ću naći ovu kartu evrope sa svim šampionima ali da ima i FK Sarajevo,ako može neko da nađe da postavi,hvala.
slika
Hvala ti jarane Allah te nagradio.
ISTINA ZA VEDRANA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 maj 2019, 18:24

emir79 je napisao/la:Kako bi bilo da Haskica dovedemo, ha ja. :D
Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 maj 2019, 18:38

AlfredNobel je napisao/la:
Ne znam brate ko nam ide. Nista ne znamo. Ako je ovo istina sto neki najavljuju rasip u ekipi, onda se pravo plasim za nas. Nadam se da je mahalska i da cemo dobiti jos pojacanja kalibra Lazica, Stanojevica i Rahmanovica...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 21 maj 2019, 18:46

Denchi je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:Suplja za obojicu
e to je baš dobra vijest :D

jel ti ono reče da nam je budžet 20 milki sad ;) :thumbup:
Nadam se da ce bit istina za 20m,
Isto tako bit ce jako tesko zadrzati nase igrace poslije evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 maj 2019, 18:50

sasvim normalno nakon titule, još duple
pogotovo za neke igrače u godinama i koji su igrali stalno...
ako se sad ne prodaju ili ne odu, ne znam kad će?

dakle ako gledamo po nekoj minutaži i apsolviramo da Ahmetović i Krle vjerovatno ne idu...
1.Mujakić - otišo
2.Kovačević
3.Hebib
4.Rahman
5.Tatar
6.Stanoje
7.Halil
8.Pidro
9.Crepulja
10.Lazić

mislim da je velika šansa da prvih 5 odu(posebno br.3 :D )...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 21 maj 2019, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 maj 2019, 18:51

emir79 je napisao/la:
Ne znam brate ko nam ide. Nista ne znamo. Ako je ovo istina sto neki najavljuju rasip u ekipi, onda se pravo plasim za nas. Nadam se da je mahalska i da cemo dobiti jos pojacanja kalibra Lazica, Stanojevica i Rahmanovica...
Ma idu ti sigurno Lazić i Kapić, ostali tu i tamo. Ja kažem samo da se ne iznenadite ako bi nas napustilo više igrače, tipa Tatar, Crepulja, Kovačević, Rahmanović i Stanojević. Ništa to ne znači, možda od njih ode samo jedan, a ostale zadržimo, ali čisto radi reda kažem da se ne bi iznenadili. Prvi se ja ne bih iznenadio, jer razumijem kako to funkcioniše. Dugo je ljeto, biće ih teško zadržati.

Ma šta ćeš se sikirati, radi se dobro. Ono što je bitno samo jeste da se ovaj period do Evrope mora odraditi dobro i brzo, jer jako brzo će te pripreme doći. Love ima, pregovara se, tako da no sikiriki. Mi ćemo se dobro spremiti za narednu sezonu i ligu, sad je samo pitanje kako će i šta će biti do Evrope.

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 21 maj 2019, 18:51

In Hadzija we trust! Dovedi nam 3 igraca koji su klasa i po, ubaci akademce sto su se pokazali do sada i mirna Bosna :pray: :pray:
Nije covjek imao neke fule sad kad je dovodio igrace, ne sumnjam da ce i ovaj put biti uspjesan.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 maj 2019, 18:53

Lecler je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:
slika
Hvala ti jarane Allah te nagradio.
KOGA MI MOZEMO DOBIT OD OVIH PrOTIVNIKA I KOLKO JE LOVE PvOLAZAK PrEDKOLA?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 maj 2019, 19:01

emir79 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.
Ma idu ti sigurno Lazić i Kapić, ostali tu i tamo. Ja kažem samo da se ne iznenadite ako bi nas napustilo više igrače, tipa Tatar, Crepulja, Kovačević, Rahmanović i Stanojević. Ništa to ne znači, možda od njih ode samo jedan, a ostale zadržimo, ali čisto radi reda kažem da se ne bi iznenadili. Prvi se ja ne bih iznenadio, jer razumijem kako to funkcioniše. Dugo je ljeto, biće ih teško zadržati.

Ma šta ćeš se sikirati, radi se dobro. Ono što je bitno samo jeste da se ovaj period do Evrope mora odraditi dobro i brzo, jer jako brzo će te pripreme doći. Love ima, pregovara se, tako da no sikiriki. Mi ćemo se dobro spremiti za narednu sezonu i ligu, sad je samo pitanje kako će i šta će biti do Evrope.
moje mišljenje da će ih pokušat sve ostaviti da prođemo prvog protivnika u evropi(ako ne bude neki gigant), ako to uspije mogu ići onda poslije te tekme svi....što je meni sasvim ok :hmmmmm:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 maj 2019, 19:04

HASKIC je definitivno poludio , al on ce ovo iskoristit da ode negdje uzet kes , Natrpo je kamaru golova

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 maj 2019, 19:12

paulus je napisao/la:
HASKIC je definitivno poludio , al on ce ovo iskoristit da ode negdje uzet kes , Natrpo je kamaru golova
Ide u Kinu momak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 maj 2019, 19:25

Sabinho je napisao/la:
paulus je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.
Ide u Kinu momak.
pametan.
pare, nudle i azijatkinje :D :opaopa: :njanjanja:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 maj 2019, 19:25

paulus je napisao/la: KOGA MI MOZEMO DOBIT OD OVIH PrOTIVNIKA I KOLKO JE LOVE PvOLAZAK PrEDKOLA?
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 maj 2019, 19:30

[/quote]
HASKIC je definitivno poludio , al on ce ovo iskoristit da ode negdje uzet kes , Natrpo je kamaru golova[/quote]
Ide u Kinu momak.[/quote]
Jel pa ja kesana , tamo nenormalne novce daju al se isto take cesto desava da klub kolapsira. Jebote 1,3 milijarde je njih i oni ne mogu se plasirat na Svjetsko, ni oni ni Indija a to je sa Indonezijom koja broji 700 miliona 3 mILIJArDE LJUDI U 3 ZEMLJE MALO MANJE OD POLA STANOVNISTVA. Usput ovaj Lelic i Knezevic , odakle oni u prici , m be vi volio da se zaljecemo da dovedemo nes sto nam ne moze pomoc , a opet neko ce ic , movas dovest nekog odma da se moze ako nis uigrat, Kapica mi necemo platit on ide , ko jos , rahman mozda , Tatar (JESMO SA NJIM UBOLI). Bekovi nam trebaju , moj boze gledam Bekica ovo pved kraj sezone , pa covjek igra beka kolko vec i ne zna fakat ne zna centrirat, jada se rjesimo njega vise. Znaci po Bek , Half , i zavisi koji vezni odu i ako izleti kakva kvaliteta ko Lazic na bilo kojoj poziciji.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.