FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jovic je haha.Sretno s njim za 100m vala.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ne bi mi ni sekunde bilo krivo, kad bi značilo klupiranje urugvajskog amatera. Al' ništa od te ljubavi.MElloo je napisao/la:Jovic je haha.Sretno s njim za 100m vala.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jovic

Znaci dolaze i Griezmann i Jovic, a jucer MD pise da pored Griezmanna traze jos jednu devetku.
27.10.2020
Ma ovi iz uprave ce izgleda samo nabacati pojacanja i tako zamazati oci navijacima a prvo su se trebali rijesiti levata na klupi, to je bilo najbitnije a nista od toga.Ovako na prvu kad vidis kako dovode pojacanja rekao bi covjek odlican posao rade ali daleko je to od toga.Kao sto je neko vec rekao sva ta pojacanja dzaba dolaze ako se ne dovede novi trener i ako se ne klupiraju ili prodaju igraci poput Suareza, Rakitica, Piquea i slicnih.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da se ja pitam, prvo bi se zahvalio Valverdeu nakon ove tekme i odmah sjeo i dogovorio se s Koemanom. Nakon toga bih se zahvalio Rakitiću, te ovim hemoroidašima tipa Murilla, Rafinhe, Boatenga, onda i Vermaelenu, a Cilessen svakako ide. Suareza bih ostavio možda još sezonu, ali na klupi (što je sci-fi znam). Također, vidjeti šta i kako s Malcomom.
E tek onda se može završiti De Ligt i Griezmann. Završio bih i Van de Beeka. Deficitarna pozicija je i lijevi bek, tu bi najviše volio Mendyja iz Lyona, ali je on skup da bude back-up. Da postoji neki dobar desni bek na tržištu, bilo bi dobro, ovako se mora gledati mrtvi Semedo i Roberto kojem to nije prirodna pozicija.
Tako bi ja uradio. Ovo mi sad samo liči na nabacanje igrača, a one konkretne promjene se zanemaruju.
Kakav Jović, kakva su to sad srranja?
E tek onda se može završiti De Ligt i Griezmann. Završio bih i Van de Beeka. Deficitarna pozicija je i lijevi bek, tu bi najviše volio Mendyja iz Lyona, ali je on skup da bude back-up. Da postoji neki dobar desni bek na tržištu, bilo bi dobro, ovako se mora gledati mrtvi Semedo i Roberto kojem to nije prirodna pozicija.
Tako bi ja uradio. Ovo mi sad samo liči na nabacanje igrača, a one konkretne promjene se zanemaruju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
To je to, prvo se dovede normalan trener i onda ON odluci koga da zadrzi, tj ko mu treba a ko ne. Glupost je dovoditi nova pojacanja a pogotovo kapitalce od 100M+ prije nego sto im obezbjedis mjesto u timu. Mislim tako normalan tim i normalna uprava uvijek rade.AlfredNobel je napisao/la:Da se ja pitam, prvo bi se zahvalio Valverdeu nakon ove tekme i odmah sjeo i dogovorio se s Koemanom. Nakon toga bih se zahvalio Rakitiću, te ovim hemoroidašima tipa Murilla, Rafinhe, Boatenga, onda i Vermaelenu, a Cilessen svakako ide. Suareza bih ostavio možda još sezonu, ali na klupi (što je sci-fi znam). Također, vidjeti šta i kako s Malcomom.
Citam danas Rakitic, Umtiti i Coutinho i ne pomisljaju na odlazak. Zasto i bi realno, zna se da ce se opet vrtit ista ekipa sljedece godine pod ovim diletantom, eventualno ce Rakiticu mozda smanjit minutazu zbog De Jonga i to je to.
Ono u cemu najvise grijese su to da igraju na sigurno- pogotovo ovi igraci glavni, gdje su odlucili da ostave Mrava. A bez rizika, presjeka i ulaganja nema dalje.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ovo mi je sve nešto zbrda zdola što bi rekli. Eto Griezmanna, a u napadu ti još uvijek Suarez. Gurneš Suareza i Griezmanna zajedno, ispaštaju Dembele i Coutinho. Dovedeš De Ligta i nazad imaš još Piquea, Umtitija, Lengleta i Todiboa, kojeg trebaš još razviti. U sredini ako ostane Rakitić, a svi znamo koliko ga šilji Valverde na njega, eto ti još problema, jer dolazi i De Jong. Pa onda imaš i gužvu u sredini - Busquets, Rakitić, De Jong, Arthur, Vidal, plus mladi Alena i Puig kojima trebaš pružiti više šansi.leorey je napisao/la:To je to, prvo se dovede normalan trener i onda ON odluci koga da zadrzi, tj ko mu treba a ko ne. Glupost je dovoditi nova pojacanja a pogotovo kapitalce od 100M+ prije nego sto im obezbjedis mjesto u timu. Mislim tako normalan tim i normalna uprava uvijek rade.AlfredNobel je napisao/la:Da se ja pitam, prvo bi se zahvalio Valverdeu nakon ove tekme i odmah sjeo i dogovorio se s Koemanom. Nakon toga bih se zahvalio Rakitiću, te ovim hemoroidašima tipa Murilla, Rafinhe, Boatenga, onda i Vermaelenu, a Cilessen svakako ide. Suareza bih ostavio možda još sezonu, ali na klupi (što je sci-fi znam). Također, vidjeti šta i kako s Malcomom.
Citam danas Rakitic, Umtiti i Coutinho i ne pomisljaju na odlazak. Zasto i bi realno, zna se da ce se opet vrtit ista ekipa sljedece godine pod ovim diletantom, eventualno ce Rakiticu mozda smanjit minutazu zbog De Jonga i to je to.
Ono u cemu najvise grijese su to da igraju na sigurno- pogotovo ovi igraci glavni, gdje su odlucili da ostave Mrava. A bez rizika, presjeka i ulaganja nema dalje.
S druge strane pak imaš deficit na lijevom beku i ne možeš naći boljeg od Dignea, jer neće niko da hladi jaja na klupi pored 'nedodirljivog' Albe. Na desnom beku mrtva kokoš Semedo, koji može biti zamjena, ali ne smije biti prva postava, te Roberto koji je tu zavaljen već nekoliko sezona bez ikakve potrebe.
Ne znam šta da mislim, na sve liči, samo na organizaciju ne liči. Milion nekakvih igrača, ne zna im se sudbina, ovamo deficiti itd. Jedine nade polažem u Abidala, mišljenja sam da će on to izvući kao prošlo ljeto, kad je odradio odličan posao. Segura i ove ostale analfabete su qarinaši teški, ti ne znaju ni pravila fudbala.
To je to, zato sam i rekao da nas ceka zanimljivo ljeto kad je rijec o prodaji igraca, mi smo ove glavne vec manje-vise doveli.
E sad, obecali su sutnut jednog standardnog veznjaka zbog De Jonga, tako bar pisu spanci. Koliko je realno da covjek koji ima vise minuta i od Messija ove godine napusti klub ili odjednom spadne na manju minutazu? Ja bi rekao vrlo male jer znam ko nam je trener.
Sto se mene realno tice, ja bi sve veznjake prodao, osim naravno Arthura. Busquetsa bi ostavio ali bi mi bio vise na klupi, a vidjet cete da ce ga De Jong posadit na klupu, prije njega nego Rakitica. Sad krajem sezone ga je Mrav vec polako poceo vaditi, sto prije nije bio slucaj.
E sad, obecali su sutnut jednog standardnog veznjaka zbog De Jonga, tako bar pisu spanci. Koliko je realno da covjek koji ima vise minuta i od Messija ove godine napusti klub ili odjednom spadne na manju minutazu? Ja bi rekao vrlo male jer znam ko nam je trener.
Sto se mene realno tice, ja bi sve veznjake prodao, osim naravno Arthura. Busquetsa bi ostavio ali bi mi bio vise na klupi, a vidjet cete da ce ga De Jong posadit na klupu, prije njega nego Rakitica. Sad krajem sezone ga je Mrav vec polako poceo vaditi, sto prije nije bio slucaj.
27.10.2020
King ArturoMarca danas navodi jednu zanimljivu informaciju, a to je da je Arturo Vidal postao Messijev najbolji partner u Barceloni. Čileanac se svojim igrama nametnuo kao standardni igrač prve postave, a vrijedi napomenuti kako je Leo postigao šest golova na njegove asistencije, u poređenju sa pet pogodaka na dodavanje Jordija Albe.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
S obzirom na stil nogometa koji Mrav preferira to se moglo i ocekivati. U svakom slucaju bolji igrac za nas nego beskrvni Rakitic, Busquets, koliko god to zalosno zvucalo.
27.10.2020
Nadam se da će Roberta vratiti u vezni red, a Semeda i Waguea razvijat. Drugog razvijati, prvog forsirati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Rakitić, Vidal, Busquets, Arthur, De Jong, Coutinho, Alena, evo sedmoricu nabrojah...i ti bi još i Roberta vracao u vezni red, kao osmog jel...a tri mjesta u sredini.Riziko je napisao/la:Nadam se da će Roberta vratiti u vezni red, a Semeda i Waguea razvijat. Drugog razvijati, prvog forsirati.
Ima logike.
Nesto kontam koliko se nasi igraci a posebno ovi glavni naloze na Clasico, ybt igrali smo 4 Clasica ove sezone dobio si 3 i jedan igrao nerijeseno u kupu. I to si u 2 ih ponizio. Da ovako 50 % trce u LP ne kazem da bi osvojili, ali ovih brukanja sigurno ne bi bilo.
Necu nikad to shvatit.
Necu nikad to shvatit.
27.10.2020
Bezbeli ce ih Mrav razvitiRiziko je napisao/la:Nadam se da će Roberta vratiti u vezni red, a Semeda i Waguea razvijat. Drugog razvijati, prvog forsirati.

27.10.2020
Mrav je uspio Coutinha svesti na nivou Denisa Suareza, Dembelea sveo na nivo Deulofeua, i nekoga da on razvija 

Heh nikad vi shvatiti, kakvo lozenje il ne lozenje, u spanskoj ligi smo dobijali utakmice zato sto su protivnici tarlasika i sto skidaju gaceleorey je napisao/la:Nesto kontam koliko se nasi igraci a posebno ovi glavni naloze na Clasico, ybt igrali smo 4 Clasica ove sezone dobio si 3 i jedan igrao nerijeseno u kupu. I to si u 2 ih ponizio. Da ovako 50 % trce u LP ne kazem da bi osvojili, ali ovih brukanja sigurno ne bi bilo.
Necu nikad to shvatit.
Sta znaci dobiti ovakvog reala, derao ih je ko je stigao, derali ih i mi, s mesijem i bez mesija, s igrom i bez igre, nikaka real nije pokazatelj ni spanska kukuruz liga
Cim je ozbiljnija ekipa dosla dozivjeli smo debakl
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ako dovedu Jovica i Griezmana to je ozbiljan pokazatelj da se na Suareza racuna maximalno jos 12 mjeseci.
Cisto sumnjam ali se nadam tom scenariju.Jovic i Griezman su kompatibilni , sa Messijem bi bili ubice.
Ako se rijese uz to Rakitica ,hrndara po posudbama , moze se smatrati vrhunskim prelaznim rokom.
Coutinho je u tom slucaju def. visak .Treba ga utopiti do prijatelja Neymara za 100+ miliona.
Jedna losa sezona mu moze oboriti cijenu 10-15% maximalno.
Cisto sumnjam ali se nadam tom scenariju.Jovic i Griezman su kompatibilni , sa Messijem bi bili ubice.
Ako se rijese uz to Rakitica ,hrndara po posudbama , moze se smatrati vrhunskim prelaznim rokom.
Coutinho je u tom slucaju def. visak .Treba ga utopiti do prijatelja Neymara za 100+ miliona.
Jedna losa sezona mu moze oboriti cijenu 10-15% maximalno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
To je najgore. Mene niko ne može ubjediti da Guardiola ili Klopp od Semeda recimo ne bi napravili tri puta boljeg igrača. O Coutinhu i Dembeleu da ne govorim. Slabo lik radi s igračima, a ne do bog mu dati da razvije dijete kao što je Puig. Mali bi završio u visočkoj Bosni na posudbi iz Čelika.let3 je napisao/la:Mrav je uspio Coutinha svesti na nivou Denisa Suareza, Dembelea sveo na nivo Deulofeua, i nekoga da on razvija
Misli se opcenito na zadnjih par sezona gdje protiv Rejala tacno imas ozbiljniji pristup, ne samo ove sezone. Tako je zadnjih godina svakako. Pique se pretvori u toj tekmi odjednom u najboljeg stopera svijeta dok 90 % tekmi prehoda ( iako je imao bas dobru zadnju sezonu). Kao da biraju tekme, sto je bezobrazno u najmanju ruku.Romariooo je napisao/la:
Heh nikad vi shvatiti, kakvo lozenje il ne lozenje, u spanskoj ligi smo dobijali utakmice zato sto su protivnici tarlasika i sto skidaju gaceleorey je napisao/la:Nesto kontam koliko se nasi igraci a posebno ovi glavni naloze na Clasico, ybt igrali smo 4 Clasica ove sezone dobio si 3 i jedan igrao nerijeseno u kupu. I to si u 2 ih ponizio. Da ovako 50 % trce u LP ne kazem da bi osvojili, ali ovih brukanja sigurno ne bi bilo.
Necu nikad to shvatit.
Sta znaci dobiti ovakvog reala, derao ih je ko je stigao, derali ih i mi, s mesijem i bez mesija, s igrom i bez igre, nikaka real nije pokazatelj ni spanska kukuruz liga
Cim je ozbiljnija ekipa dosla dozivjeli smo debakl
Nije bitno jel protivnik ozbiljan ili ne, prednost od 4:1 i 3:0 mora moci da odbrani i Barca B. Da si uzimao vrijeme, igrao bunker, drzao loptu 50 % tekme ne bi dobio 3 ili 4 komada.
Imas sezonu gdje si dobio 4 komada od PSG i od Juventusa 3 i onda par dana kasnije dobijes Rejal na Bernabeu i to najjaci Real Madrid u zadnjih 20 godina, jer 2017 su zaista bili najjaci klub na planeti.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.