I Mersi su 34 pa si vidio zalaganja.Denchi je napisao/la:
evo sad bacim pogled opet na listu i kontam jedini koji bi nešto mogao odmah napraviti je Krona...a liku 32.

Kako brat stiže onu loptu koja zamalo ode u aut

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I Mersi su 34 pa si vidio zalaganja.Denchi je napisao/la:
evo sad bacim pogled opet na listu i kontam jedini koji bi nešto mogao odmah napraviti je Krona...a liku 32.
Lecler je napisao/la:Zna li neko gdje ću naći ovu kartu evrope sa svim šampionima ali da ima i FK Sarajevo,ako može neko da nađe da postavi,hvala.
Krona fino igra, pogledaš njega kako igra polušpica pa onda se upitaš kome lažu ovi što tvrde da su polušpice kod nas....Derdiyok je napisao/la:I Mersi su 34 pa si vidio zalaganja.Denchi je napisao/la:
evo sad bacim pogled opet na listu i kontam jedini koji bi nešto mogao odmah napraviti je Krona...a liku 32.![]()
Kako brat stiže onu loptu koja zamalo ode u aut
Hvala ti jarane Allah te nagradio.Zukanovic je napisao/la:Lecler je napisao/la:Zna li neko gdje ću naći ovu kartu evrope sa svim šampionima ali da ima i FK Sarajevo,ako može neko da nađe da postavi,hvala.
Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.emir79 je napisao/la:Kako bi bilo da Haskica dovedemo, ha ja.
Ne znam brate ko nam ide. Nista ne znamo. Ako je ovo istina sto neki najavljuju rasip u ekipi, onda se pravo plasim za nas. Nadam se da je mahalska i da cemo dobiti jos pojacanja kalibra Lazica, Stanojevica i Rahmanovica...AlfredNobel je napisao/la:Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.emir79 je napisao/la:Kako bi bilo da Haskica dovedemo, ha ja.
Nadam se da ce bit istina za 20m,Denchi je napisao/la:e to je baš dobra vijestPitaristok je napisao/la:Suplja za obojicu
jel ti ono reče da nam je budžet 20 milki sad![]()
Ma idu ti sigurno Lazić i Kapić, ostali tu i tamo. Ja kažem samo da se ne iznenadite ako bi nas napustilo više igrače, tipa Tatar, Crepulja, Kovačević, Rahmanović i Stanojević. Ništa to ne znači, možda od njih ode samo jedan, a ostale zadržimo, ali čisto radi reda kažem da se ne bi iznenadili. Prvi se ja ne bih iznenadio, jer razumijem kako to funkcioniše. Dugo je ljeto, biće ih teško zadržati.emir79 je napisao/la:Ne znam brate ko nam ide. Nista ne znamo. Ako je ovo istina sto neki najavljuju rasip u ekipi, onda se pravo plasim za nas. Nadam se da je mahalska i da cemo dobiti jos pojacanja kalibra Lazica, Stanojevica i Rahmanovica...AlfredNobel je napisao/la:Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.emir79 je napisao/la:Kako bi bilo da Haskica dovedemo, ha ja.
KOGA MI MOZEMO DOBIT OD OVIH PrOTIVNIKA I KOLKO JE LOVE PvOLAZAK PrEDKOLA?Lecler je napisao/la:Hvala ti jarane Allah te nagradio.Zukanovic je napisao/la:Lecler je napisao/la:Zna li neko gdje ću naći ovu kartu evrope sa svim šampionima ali da ima i FK Sarajevo,ako može neko da nađe da postavi,hvala.
moje mišljenje da će ih pokušat sve ostaviti da prođemo prvog protivnika u evropi(ako ne bude neki gigant), ako to uspije mogu ići onda poslije te tekme svi....što je meni sasvim okAlfredNobel je napisao/la:Ma idu ti sigurno Lazić i Kapić, ostali tu i tamo. Ja kažem samo da se ne iznenadite ako bi nas napustilo više igrače, tipa Tatar, Crepulja, Kovačević, Rahmanović i Stanojević. Ništa to ne znači, možda od njih ode samo jedan, a ostale zadržimo, ali čisto radi reda kažem da se ne bi iznenadili. Prvi se ja ne bih iznenadio, jer razumijem kako to funkcioniše. Dugo je ljeto, biće ih teško zadržati.emir79 je napisao/la:Ne znam brate ko nam ide. Nista ne znamo. Ako je ovo istina sto neki najavljuju rasip u ekipi, onda se pravo plasim za nas. Nadam se da je mahalska i da cemo dobiti jos pojacanja kalibra Lazica, Stanojevica i Rahmanovica...AlfredNobel je napisao/la: Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.
Ma šta ćeš se sikirati, radi se dobro. Ono što je bitno samo jeste da se ovaj period do Evrope mora odraditi dobro i brzo, jer jako brzo će te pripreme doći. Love ima, pregovara se, tako da no sikiriki. Mi ćemo se dobro spremiti za narednu sezonu i ligu, sad je samo pitanje kako će i šta će biti do Evrope.
HASKIC je definitivno poludio , al on ce ovo iskoristit da ode negdje uzet kes , Natrpo je kamaru golovaAlfredNobel je napisao/la:Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.emir79 je napisao/la:Kako bi bilo da Haskica dovedemo, ha ja.
Ide u Kinu momak.paulus je napisao/la:HASKIC je definitivno poludio , al on ce ovo iskoristit da ode negdje uzet kes , Natrpo je kamaru golovaAlfredNobel je napisao/la:Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.emir79 je napisao/la:Kako bi bilo da Haskica dovedemo, ha ja.
pametan.Sabinho je napisao/la:Ide u Kinu momak.paulus je napisao/la:HASKIC je definitivno poludio , al on ce ovo iskoristit da ode negdje uzet kes , Natrpo je kamaru golovaAlfredNobel je napisao/la: Gomilanje bi samo bilo. Merso, Hare, Mario, dosta je i ovako.
paulus je napisao/la: KOGA MI MOZEMO DOBIT OD OVIH PrOTIVNIKA I KOLKO JE LOVE PvOLAZAK PrEDKOLA?