FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onaj Ajnadzic opet gradi stadion, otkako je nacelnik ovo mu je haman 4-5 stadion... Odbjebi ba vise
Ako ga mi sami sebi ne napravimo nece niko.
Ako ga mi sami sebi ne napravimo nece niko.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ok,od danas se vise ne javljam...MortemHz je napisao/la:Vanja i jeste najpametniji kada šuti

-
- Kontakt:
Dok se očekuju zvučna pojačanja ,i drugi se izgleda pojačavaju ali našim talentima i onima za '' koje ima vremena '' .Nezvanično , imaćemo akademca u Italijanskom Calcu.
-
- Kontakt:
Budi malo precizniji... Ok, Andrej u Calcu, ali jel nam to neko od konkurenata 'klepio' akademca nekog?michplatini je napisao/la:Dok se očekuju zvučna pojačanja ,i drugi se izgleda pojačavaju ali našim talentima i onima za '' koje ima vremena '' .Nezvanično , imaćemo akademca u Italijanskom Calcu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa moj Hadzija ,objasni im da neces nigdjeVanja8 je napisao/la:Hadžija ostaje ,otkud vam to...Benkara21 je napisao/la:Ja se sve bojim da nama Hadžiju neko ne klepi, za ostalo mi nije briga
E svasta...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:Pa moj Hadzija ,objasni im da neces nigdjeVanja8 je napisao/la:Hadžija ostaje ,otkud vam to...Benkara21 je napisao/la:Ja se sve bojim da nama Hadžiju neko ne klepi, za ostalo mi nije briga
E svasta...![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoro
Nisam ja, svega mi.
Što bi nam leg'o Aleksandrov..
:shisha:
Nisam ja, svega mi.

Što bi nam leg'o Aleksandrov..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vidim, ne slaže se crna i bordo boja u njegovim očimaVanja8 je napisao/la:Morto je protiv garavih igrača,nista od toga...Stroj1946 je napisao/la:Ma ja bi volio da Hadžija dovede dvojicu garavih kao Adukor, oni se bore i trče ko navijeni. Sa ovim našim nikad ne znaš na čemu si. Lazić i Stanojević su izuzeci, Crepulja eto toplo-hladno. Ne bi ni ja volio ovog Letića sad, ne vjerujem da je za nas. Jedino kao rotacija.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma Morto je poznati rasista. Taj bi prije gled'o Rustemovića nego Adukora na zadnjem veznom.
I takav lik je moderator na jednom forumu, pljuc.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la:Ma Morto je poznati rasista. Taj bi prije gled'o Rustemovića nego Adukora na zadnjem veznom.

FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Ok,od danas se vise ne javljam...MortemHz je napisao/la:Vanja i jeste najpametniji kada šuti

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E toliki rasista nisammma_hz je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Ma Morto je poznati rasista. Taj bi prije gled'o Rustemovića nego Adukora na zadnjem veznom.
I takav lik je moderator na jednom forumu, pljuc.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Javi se kada potpisu Letic i Knezevicskoroalen je napisao/la:Yebi se ba Kurdiću.Ovo je Nobelovo maslo 100%.
Kakve veze ima što se Crnički eksponira? Niko nije kao Miloš na društvenim mrežama, i Tatar, Mujakić... Pa vidimo da to ne igra ulogu. Prošla su vremena Ješića i zabrane instagrama, to nikakve veze s igrama nema.
Ni u jednu mahalsku ne treba vjerovat, za ove padobrance što uskaču. Ovaj lik je neki troll koji redovno piše na temi al sad isprobava kolektivnu psihologiju ljudi, kako će se svi upecat na njegove postove. Što niko nije znao ništa o Laziću, o Kapiću? Vanja noć prije napisao za Rikija i to je to, za Lazića smo bukvalno saznali na predstavljanju, isti dan kad je klub objavio za Nihada. Mogu i ja sad lupit ime al u suštini, niko pojma nema ni o čemu. I ko eventualno zna nešta, kao Vanja, pametno šuti. Dosta nam je bilo dogovorenih Tomića, Petraka i bugarskih granica.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
MortemHz je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Ok,od danas se vise ne javljam...MortemHz je napisao/la:Vanja i jeste najpametniji kada šuti

- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije ga Hadzija doveo, bio je ponuden komsijama koji su rekli da je antitalentledesma je napisao/la:Vi ste braca, jer kad dvojica izlaze iz jedne rupe to su braca, pa tako i dvojica koja ulaze u istu rupu su bracaKurdic je napisao/la:Sto se tice zena ja samo tebi vjerujem, kakav ba Hadzija.skoroalen je napisao/la:Ne znam da li sam lud al ja očekujem eksploziju od Crničkog naredne sezone. Do sad sam dva put dozivao ove "egzotične" igrače i oba puta ćorak. Cezar i Liivak. Nadam se da je ovo treća sreća, uliva povjerenje samo zato što ga je Hadžija doveo. Ja bih njemu smio pustit da mi ženu izabere, samo da je dovede i ženim se, bez upoznavanja.
Halilović će igrati lijevog beka ubjeđen sam ako Hus ostane, Letić bi mogao upast na lijevog stopera, s obzirom da ima visine fine...Sabinho je napisao/la:Blago nama, Letic da uzme Selmirove minute a ovaj Knezevic sa konja na magarca. Nadam se da nece doci ni jedan ni drugi.belminhordas je napisao/la:Ne, ova 2 su se spominjala u zimskim prelaznim rokovima i to preko medija.Jedan je bio vrlo blizu bio u klubu i gradu
Knežević je tu kao zamjena za Crepulju bar se tako čini ....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Selmir ti je povredjen nema ga do januara.Sabinho je napisao/la:Blago nama, Letic da uzme Selmirove minute a ovaj Knezevic sa konja na magarca. Nadam se da nece doci ni jedan ni drugi.belminhordas je napisao/la:Ne, ova 2 su se spominjala u zimskim prelaznim rokovima i to preko medija.Jedan je bio vrlo blizu bio u klubu i gradu
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Djulboni, Hardzavi, KarloIvandic, PapakIzSa, sekac, TheTruth34, Velaxsa i 87 gostiju.