Kakva ATG serija, nenormalan je. Barem znamo ko će uzet MVPa naredne sezone, ako KD ih napusti.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Naravno, Durant im je dodatna dimenzija. Ali imaju i onaj skor oko 30-1 kada on ne igra, a Curry igraNEZALAGANJE je napisao/la:Sve je tacno sto si naveo,ali pod pretpostavkom da su igrali protiv GS bez Duranta.Sa njim,ne bi nista od ovog bilo bitno,jer je prevelika razlika u kvalitetu.ultrabosnia je napisao/la:Realno, Nurkic je odbrambeni zid Portlanda kroz citavu sezonu, a cesto je nezaustavljiv bio i u napadu. Da je igrao protiv mocnog Goldena 100% bi im napravio probleme u oba pravca jer sa izostankom Cousinsa oni nemaju alternativu koja bi mu se mogla suprostaviti. Od 4 utakmice, u 3 je Portland prokockao dvocifrenu prednost, a manjak opcija je presudio u korist GSWa. Pogledajte ucinak Kantera i sve ce biti jasno
NEZALAGANJE je napisao/la:Nema teorije da GS moze uzeti MIL u finalu bez Duranta i Iguodale.KK_Bosna je napisao/la:vidjet ces ga, nosi broj 30 na ledjimaTracy3McGrady je napisao/la:Ali generalno ne vidim igrača koji bi sa ovom ekipom mogao uzeti u finalu. Kad skontaš da kod njih u petorci igra G-league igrač sve ti je jasno kakva im je klupa.
lumani je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Kakav @nez 50, tu smo on, ja, kkbosna, tracy, bernard 30-35 kuka
Nego sta kae bara-bara
Ja sam mlađi od Kobe'a I Dirka
A gdje nam je Nermin74 :?:Storm Rider
Prošle godine Durant postavio rekord protiv Rocketsa za najviše poena u totalu. Šteta što nije igrao ovo, stavio bi 200 u 4 utakmice.Brokula je napisao/la:![]()
![]()
Nisu to nikakvi fazoni,vec moje misljenje nakon odgledane cijele NBA sezone i dosadasnjeg dijela POa.Jorginho5 je napisao/la:
Čuj nema šanse.Manite se tih baba Vangi fazona.To bi sad trebali se oni plašiti jednog Milwaukeea
Meni je samo žao što više ne koriste Duranta kao 2017-e, i okrenuli se iso košarci u zadnje 2 godine. Ono 2016/17 u PO je bilo nešto neviđeno. Sudije dale CLE jednu utakmicu, a inače je trebalo biti 16:0.TonySosa je napisao/la:Prošle godine Durant postavio rekord protiv Rocketsa za najviše poena u totalu. Šteta što nije igrao ovo, stavio bi 200 u 4 utakmice.Brokula je napisao/la:![]()
![]()
zdrava logika kaze da ako se muce protiv povrijedjenog kawhija da imaju male sanse protiv GSWNEZALAGANJE je napisao/la:Zdrava logika nalaze da imaju nevjerovatne sanse za titulu,ne bude li ovamo Duranta.
Pa CJ i Lillard su jedino sto valja u Portlandu. Cuj njih da mijenjas a ostalo da ostane isto.QUARTERBACK je napisao/la:nesto kontam dal postoji mogucnost da umjesto cj i lilarda u portland dodju harden i beal i da ostalo sve ostane isto![]()
ta ekipa sa zdravim nurkicem mogla nesto warriorsima mozda
Jedino sto valja?Ocigledno nisi cuo za jednog visokog ŽiviničaninaJustin je napisao/la:Pa CJ i Lillard su jedino sto valja u Portlandu. Cuj njih da mijenjas a ostalo da ostane isto.QUARTERBACK je napisao/la:nesto kontam dal postoji mogucnost da umjesto cj i lilarda u portland dodju harden i beal i da ostalo sve ostane isto![]()
ta ekipa sa zdravim nurkicem mogla nesto warriorsima mozda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.