Imamo li buDjet za to??belminhordas je napisao/la:Ako se sa ova 2 velika imena postigne dogovor, možemo daleko dogurati u Evropi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ekipu tempirati za prvenstvo, sanse u evropi su nam skoro pa nikakve, mada je i to optimisticno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
JOS 2? Je li to pouka da su Knezevic i Letic velika imena, pa sa jos dva takva dogovaramo?belminhordas je napisao/la:Da vas obradujem vidim da ste negativniledesma je napisao/la:Ovakve volimbelminhordas je napisao/la:Pozz Bordo braco.
Bojan Knežević i Bojan Letić su sve dogovorili sa klubom odavno.Ne brini te ništaprvi post i odmah u glavu
, a pregovara se i sa jos 2 velika imena.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Ne, ova 2 su se spominjala u zimskim prelaznim rokovima i to preko medija.Jedan je bio vrlo blizu bio u klubu i gradu
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Ne znam sto trcite pred rudu i izlazite u javnost sa imenima, to se kaze doci ce pojacanja ubrzo
Previse se drame pravi oko odlazaka, svaka njima cast pokazali su se kao pojacanja ali mi smo bolje igrali prije dolaska kapica i lazica. Jedini koji se ne moze zamijeniti je mujakic ovo sve ostalo je vec spremno ili se rado na tome.
Mislim da ce i husref produziti al ja bi da sam na njegovom mjestu sad otisao kad je na vrhu a opet s druge strane i on sam zna da ce tesko bolji posao od ovog naci a uprava zna da ce ih rszapeti ako novi trener losije krene.
Svi fol vjeruju hadžiji a evo prpa ih uhvatla jer je husref rekao da odlaze lazic i kapic vjerovatno, nisu u klubu sve budale racunali su i na te odlaske.
Meni je samo zao pidre sto se sad bas povrijedio valja izboriti status prvotimca opet.

Previse se drame pravi oko odlazaka, svaka njima cast pokazali su se kao pojacanja ali mi smo bolje igrali prije dolaska kapica i lazica. Jedini koji se ne moze zamijeniti je mujakic ovo sve ostalo je vec spremno ili se rado na tome.
Mislim da ce i husref produziti al ja bi da sam na njegovom mjestu sad otisao kad je na vrhu a opet s druge strane i on sam zna da ce tesko bolji posao od ovog naci a uprava zna da ce ih rszapeti ako novi trener losije krene.
Svi fol vjeruju hadžiji a evo prpa ih uhvatla jer je husref rekao da odlaze lazic i kapic vjerovatno, nisu u klubu sve budale racunali su i na te odlaske.
Meni je samo zao pidre sto se sad bas povrijedio valja izboriti status prvotimca opet.
You are someone else I am still right here
Blago nama, Letic da uzme Selmirove minute a ovaj Knezevic sa konja na magarca. Nadam se da nece doci ni jedan ni drugi.belminhordas je napisao/la:Ne, ova 2 su se spominjala u zimskim prelaznim rokovima i to preko medija.Jedan je bio vrlo blizu bio u klubu i gradu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Hajd ova Knezevic sigurno ima neke ambicije i znanje.Sabinho je napisao/la:Blago nama, Letic da uzme Selmirove minute a ovaj Knezevic sa konja na magarca. Nadam se da nece doci ni jedan ni drugi.belminhordas je napisao/la:Ne, ova 2 su se spominjala u zimskim prelaznim rokovima i to preko medija.Jedan je bio vrlo blizu bio u klubu i gradu
Al Letic mi trenutno nije ni za Olimpika, kamoli za nas.
Opet hadzija je pokazao da zna, tako da ja mu vjerujem da ce biti kvaliteta i za nas.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Zanimljiva stvar nadam se da ce biti uvijek azurna da nije kratkog vijeka
https://play.google.com/store/apps/deta ... fksarajevo
https://play.google.com/store/apps/deta ... fksarajevo
Ma ja bi volio da Hadžija dovede dvojicu garavih kao Adukor, oni se bore i trče ko navijeni. Sa ovim našim nikad ne znaš na čemu si. Lazić i Stanojević su izuzeci, Crepulja eto toplo-hladno. Ne bi ni ja volio ovog Letića sad, ne vjerujem da je za nas. Jedino kao rotacija.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 21 maj 2019, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pidro dok se vrati Letic moze i transfer iz Sarajeva napraviti(ako bi dosao ).Ako ne produze Bekicu mi ostajemo na 0 LB .Sabinho je napisao/la:Blago nama, Letic da uzme Selmirove minute a ovaj Knezevic sa konja na magarca. Nadam se da nece doci ni jedan ni drugi.belminhordas je napisao/la:Ne, ova 2 su se spominjala u zimskim prelaznim rokovima i to preko medija.Jedan je bio vrlo blizu bio u klubu i gradu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Taj isti Knežević je igrao LP sa Dinamom protiv Salzburga.
Bio standardan jedno vrijeme igrao u timu gdje su bili Soudani,Henriquez,Fernandes
Bio standardan jedno vrijeme igrao u timu gdje su bili Soudani,Henriquez,Fernandes
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ali to su odmah dva dodatna stranca.Stroj1946 je napisao/la:Ma ja bi volio da Hadžija dovede dvojicu garavih kao Adukor, oni se bore i trče ko navijeni. Sa ovim našim nikad ne znaš na čemu si. Lazić i Stanojević su izuzeci, Crepulja eto toplo-hladno. Ne bi ni ja volio ovog Letića sad, ne vjerujem da je za nas. Jedino kao rotacija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dupla kruna braćo!
Morto je protiv garavih igrača,nista od toga...Stroj1946 je napisao/la:Ma ja bi volio da Hadžija dovede dvojicu garavih kao Adukor, oni se bore i trče ko navijeni. Sa ovim našim nikad ne znaš na čemu si. Lazić i Stanojević su izuzeci, Crepulja eto toplo-hladno. Ne bi ni ja volio ovog Letića sad, ne vjerujem da je za nas. Jedino kao rotacija.

Ta ti konstatacija nije tacna...bordobijeli je napisao/la:Nisam Vanja8 al evo kakve ja info imam. Sto se tice Husrefa nisu mu produzili ugovor kao nisu bili zadovoljni kako mladi napreduju, sad je promjenjena situacija zele Husrefa al sad on vaga posto je najavljen odlazaka kostur ekipe i pitanje ima li snage da uvodi akademce i pravi novi tim, vjerovatno razmišlja bolje ko pobjednik otici. Tako da ce se znati vise u narednim danima sve je moguce. A sto se tice igraca Mujakic sigurno ide i Kapic jos par ih ima dobre ponude al pokusat ce se zadrzati bar dok je europe.ledesma je napisao/la:@Vanja8 imal kakvih novosti, sta ce biti sa sefom, igracima?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno bilo ko je upgrade u odnosu na Bekića.miky_hz je napisao/la:Pidro dok se vrati Letic moze i transfer iz Sarajeva napraviti(ako bi dosao ).Ako ne produze Bekicu mi ostajemo na 0 LB .Sabinho je napisao/la:Blago nama, Letic da uzme Selmirove minute a ovaj Knezevic sa konja na magarca. Nadam se da nece doci ni jedan ni drugi.belminhordas je napisao/la:Ne, ova 2 su se spominjala u zimskim prelaznim rokovima i to preko medija.Jedan je bio vrlo blizu bio u klubu i gradu
Ja se sve bojim da nama Hadžiju neko ne klepi, za ostalo mi nije briga 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Hadžija ostaje ,otkud vam to...Benkara21 je napisao/la:Ja se sve bojim da nama Hadžiju neko ne klepi, za ostalo mi nije briga
E svasta...

Yebi se ba Kurdiću.
Ovo je Nobelovo maslo 100%. 
Kakve veze ima što se Crnički eksponira? Niko nije kao Miloš na društvenim mrežama, i Tatar, Mujakić... Pa vidimo da to ne igra ulogu. Prošla su vremena Ješića i zabrane instagrama, to nikakve veze s igrama nema.
Ni u jednu mahalsku ne treba vjerovat, za ove padobrance što uskaču. Ovaj lik je neki troll koji redovno piše na temi al sad isprobava kolektivnu psihologiju ljudi, kako će se svi upecat na njegove postove. Što niko nije znao ništa o Laziću, o Kapiću? Vanja noć prije napisao za Rikija i to je to, za Lazića smo bukvalno saznali na predstavljanju, isti dan kad je klub objavio za Nihada. Mogu i ja sad lupit ime al u suštini, niko pojma nema ni o čemu. I ko eventualno zna nešta, kao Vanja, pametno šuti. Dosta nam je bilo dogovorenih Tomića, Petraka i bugarskih granica.

Kakve veze ima što se Crnički eksponira? Niko nije kao Miloš na društvenim mrežama, i Tatar, Mujakić... Pa vidimo da to ne igra ulogu. Prošla su vremena Ješića i zabrane instagrama, to nikakve veze s igrama nema.
Ni u jednu mahalsku ne treba vjerovat, za ove padobrance što uskaču. Ovaj lik je neki troll koji redovno piše na temi al sad isprobava kolektivnu psihologiju ljudi, kako će se svi upecat na njegove postove. Što niko nije znao ništa o Laziću, o Kapiću? Vanja noć prije napisao za Rikija i to je to, za Lazića smo bukvalno saznali na predstavljanju, isti dan kad je klub objavio za Nihada. Mogu i ja sad lupit ime al u suštini, niko pojma nema ni o čemu. I ko eventualno zna nešta, kao Vanja, pametno šuti. Dosta nam je bilo dogovorenih Tomića, Petraka i bugarskih granica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja i jeste najpametniji kada šuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.