FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 21 maj 2019, 10:26

Kurdic je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ne znam da li sam lud al ja očekujem eksploziju od Crničkog naredne sezone. Do sad sam dva put dozivao ove "egzotične" igrače i oba puta ćorak. Cezar i Liivak. Nadam se da je ovo treća sreća, uliva povjerenje samo zato što ga je Hadžija doveo. Ja bih njemu smio pustit da mi ženu izabere, samo da je dovede i ženim se, bez upoznavanja.
Sto se tice zena ja samo tebi vjerujem, kakav ba Hadzija.
Ende :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 maj 2019, 10:31

Cega se lik dosjetio haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 21 maj 2019, 10:35

Ja bi iskreno volio da jedan igrac dodje kod nas. Treniroa je sa mnom prije 15ak godina u Bubamari i znam da kad smo bili na turniru u Italiji pojeo sve za dorucak. Poslije je napravio karijeru i dogurao do Mainza, ali ne znam sta se desilo sa njim. Sad je u Ahlenu i njegova cijena je 200 000e. Pravi napadac za nase lige koji bi ozivio karijeru kod nas i pomogao nam. Na dvije godine ugovor, mjera. Kad bi ga Hadzija zaganjao valjalo bi..

https://www.transfermarkt.com/petar-sli ... eler/82367
Zadnja izmjena: Amca007, dana/u 21 maj 2019, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 maj 2019, 10:35

:lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 maj 2019, 11:05

Kurdic je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ne znam da li sam lud al ja očekujem eksploziju od Crničkog naredne sezone. Do sad sam dva put dozivao ove "egzotične" igrače i oba puta ćorak. Cezar i Liivak. Nadam se da je ovo treća sreća, uliva povjerenje samo zato što ga je Hadžija doveo. Ja bih njemu smio pustit da mi ženu izabere, samo da je dovede i ženim se, bez upoznavanja.
Sto se tice zena ja samo tebi vjerujem, kakav ba Hadzija.
Vi ste braca, jer kad dvojica izlaze iz jedne rupe to su braca, pa tako i dvojica koja ulaze u istu rupu su braca :mrgreen:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 maj 2019, 11:10

@Vanja8 imal kakvih novosti, sta ce biti sa sefom, igracima?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 maj 2019, 11:21

Amca007 je napisao/la:Ja bi iskreno volio da jedan igrac dodje kod nas. Treniroa je sa mnom prije 15ak godina u Bubamari i znam da kad smo bili na turniru u Italiji pojeo sve za dorucak. Poslije je napravio karijeru i dogurao do Mainza, ali ne znam sta se desilo sa njim. Sad je u Ahlenu i njegova cijena je 200 000e. Pravi napadac za nase lige koji bi ozivio karijeru kod nas i pomogao nam. Na dvije godine ugovor, mjera. Kad bi ga Hadzija zaganjao valjalo bi..

https://www.transfermarkt.com/petar-sli ... eler/82367
Kad budemo prodavali igrace za par miliona a ne mjera milion onda cemo moc kupovat igrace od 200 hiljada pa do 500 , Dinamo prodaje igrace po nekoliko desetaka miliona pa ne placaju nista aman , ganjaju dobre slobodne igrace dobrom platom i Evropom, roga su onog platili jedino 4 miliona .
Oni bi Mujkica tuhnuli za cenera bez po muke . Nemamo mi te pare 200 hiljada , to je da dovedes nekog bas dobrog igraca sa platom od 200000 , nemamo mi jos pare za transfera i odsteta.
Evropa je galerija i jos jedna stvar to sam cuo od vise ljudi , ova nasa glupost sa MOJA TV. Skauti sad igrace prate i lige po kanalima a nasu ligu ne mogu gledat i da mogu oci bi ih zabolile ,Prvo vide na tv u pa dodju uzivo. Sarajevo a i svi ostali klubovi se moraju dogovorit sa savezom da nadju kanal koji se moze gledat svagdje.Ove sezone ko zna ko je mogao vidjeti neku nasu dobru tekmu gdje bi nekom skautu neko zapo za oko. Ako bude opet Moja TV to vise nije do nesposobnosti saveza vec i nemara klubova za vlastite interese
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 21 maj 2019, 11:25

Ocekujem mnogo od Crnickog.
Dosta se eksponira po drustvenim mrezama, imam osjecaj da mu je stalo da ozivi karijeru i da ostvari dobre rezultate sa Sarajevom. Sve je na njemu! Mersudin ulazi u godine i moramo se spremiti na to da ce biti sve slabiji i slabiji. Mersudin moze iznijeti teret nase lige i sljedece sezone sigurno, ali sta kasnije? Nama treba mladji napadac na kojem cemo moci zaraditi pare transferom kasnije. Vjerujem u Crnickog.

Sto se tice stalnog potenciranja velikih transfera, u ovom momentu sam skeptik oko toga. Sve je moguce. Vijetnamac je daleko zagrijaniji za Sarajevo od Tana, ali ako ne ulozi dobre pare - sva ta prica pada u vodu.

Naredne sezone, ako ne daj Boze dozivimo fijasko u Evropi, a ostvarimo solidan ili dobar rezultat ocekujem bolju posjetu i na Kosevu. Nastavljamo gdje smo stali, punimo vitrine sa trofejima i ne zaustavljamo se!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 maj 2019, 11:26

ledesma je napisao/la:@Vanja8 imal kakvih novosti, sta ce biti sa sefom, igracima?
Nisam Vanja8 al evo kakve ja info imam. Sto se tice Husrefa nisu mu produzili ugovor kao nisu bili zadovoljni kako mladi napreduju, sad je promjenjena situacija zele Husrefa al sad on vaga posto je najavljen odlazaka kostur ekipe i pitanje ima li snage da uvodi akademce i pravi novi tim, vjerovatno razmišlja bolje ko pobjednik otici. Tako da ce se znati vise u narednim danima sve je moguce. A sto se tice igraca Mujakic sigurno ide i Kapic jos par ih ima dobre ponude al pokusat ce se zadrzati bar dok je europe.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 maj 2019, 11:27

Kruze informacije da je Letic vec dogovoren. Ostalo se nista ne zna.
Mada ja nisam siguran ni za Letica jer vise nema mahalskih iz kluba. Btw, igrac je dobar.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 maj 2019, 11:29

:)
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ocekujem mnogo od Crnickog.
Dosta se eksponira po drustvenim mrezama, imam osjecaj da mu je stalo da ozivi karijeru i da ostvari dobre rezultate sa Sarajevom. Sve je na njemu! Mersudin ulazi u godine i moramo se spremiti na to da ce biti sve slabiji i slabiji. Mersudin moze iznijeti teret nase lige i sljedece sezone sigurno, ali sta kasnije? Nama treba mladji napadac na kojem cemo moci zaraditi pare transferom kasnije. Vjerujem u Crnickog.

Sto se tice stalnog potenciranja velikih transfera, u ovom momentu sam skeptik oko toga. Sve je moguce. Vijetnamac je daleko zagrijaniji za Sarajevo od Tana, ali ako ne ulozi dobre pare - sva ta prica pada u vodu.

Naredne sezone, ako ne daj Boze dozivimo fijasko u Evropi, a ostvarimo solidan ili dobar rezultat ocekujem bolju posjetu i na Kosevu. Nastavljamo gdje smo stali, punimo vitrine sa trofejima i ne zaustavljamo se!
Ako se eksponira na drustvenim mrezama onda nema od njeg nista.

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 21 maj 2019, 11:40

Pozz Bordo braco.
Bojan Knežević i Bojan Letić su sve dogovorili sa klubom odavno.Ne brini te ništa
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 maj 2019, 11:45

belminhordas je napisao/la:Pozz Bordo braco.
Bojan Knežević i Bojan Letić su sve dogovorili sa klubom odavno.Ne brini te ništa
Ovakve volim :urnebes: prvi post i odmah u glavu :urnebes:

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 21 maj 2019, 11:47

ledesma je napisao/la:
Da vas obradujem vidim da ste negativni :mrgreen:, a pregovara se i sa jos 2 velika imena.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 21 maj 2019, 11:53

belminhordas je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Da vas obradujem vidim da ste negativni :mrgreen:, a pregovara se i sa jos 2 velika imena.
Vjerujemo ti brate
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 21 maj 2019, 11:55

Pa vrijeme će sve da pokaže do tada uživaj te
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 21 maj 2019, 11:58

Letic je solidan igrac vec dugo igra vani.
Samo prebolio je Mononucleosis pa ne znam dal je ostavilo traga na njemu

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 maj 2019, 11:59

ledesma je napisao/la:
:tokralju: :bow:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2019, 12:17

belosevic28 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
:tokralju: :bow:
Samo jako, pitarski
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 21 maj 2019, 12:19

Ako se sa ova 2 velika imena postigne dogovor, možemo daleko dogurati u Evropi
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, hase73, napoleon72, Tatamata1946 i 19 gostiju.