Amca007 je napisao/la:Ja bi iskreno volio da jedan igrac dodje kod nas. Treniroa je sa mnom prije 15ak godina u Bubamari i znam da kad smo bili na turniru u Italiji pojeo sve za dorucak. Poslije je napravio karijeru i dogurao do Mainza, ali ne znam sta se desilo sa njim. Sad je u Ahlenu i njegova cijena je 200 000e. Pravi napadac za nase lige koji bi ozivio karijeru kod nas i pomogao nam. Na dvije godine ugovor, mjera. Kad bi ga Hadzija zaganjao valjalo bi..
https://www.transfermarkt.com/petar-sli ... eler/82367
Kad budemo prodavali igrace za par miliona a ne mjera milion onda cemo moc kupovat igrace od 200 hiljada pa do 500 , Dinamo prodaje igrace po nekoliko desetaka miliona pa ne placaju nista aman , ganjaju dobre slobodne igrace dobrom platom i Evropom, roga su onog platili jedino 4 miliona .
Oni bi Mujkica tuhnuli za cenera bez po muke . Nemamo mi te pare 200 hiljada , to je da dovedes nekog bas dobrog igraca sa platom od 200000 , nemamo mi jos pare za transfera i odsteta.
Evropa je galerija i jos jedna stvar to sam cuo od vise ljudi , ova nasa glupost sa MOJA TV. Skauti sad igrace prate i lige po kanalima a nasu ligu ne mogu gledat i da mogu oci bi ih zabolile ,Prvo vide na tv u pa dodju uzivo. Sarajevo a i svi ostali klubovi se moraju dogovorit sa savezom da nadju kanal koji se moze gledat svagdje.Ove sezone ko zna ko je mogao vidjeti neku nasu dobru tekmu gdje bi nekom skautu neko zapo za oko. Ako bude opet Moja TV to vise nije do nesposobnosti saveza vec i nemara klubova za vlastite interese