FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la staragarda » 19 maj 2019, 21:11

tuzlak1987 je napisao/la:Naravno da ce ovi bivsi navijaci Slobode se radovati i kupljenim utakmicama, svakako nisu promjenili klub jer su ljubitelji dobrog fudbala i akcija.
To te na temi slobode opet ispišali pa ovdje si došao malo kenjat....razguli tuljane jer ćemo te tako ispreskakati da ćeš se odjavit trajno sa foruma
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 maj 2019, 21:25

staragarda je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Naravno da ce ovi bivsi navijaci Slobode se radovati i kupljenim utakmicama, svakako nisu promjenili klub jer su ljubitelji dobrog fudbala i akcija.
To te na temi slobode opet ispišali pa ovdje si došao malo kenjat....razguli tuljane jer ćemo te tako ispreskakati da ćeš se odjavit trajno sa foruma
Ma intelektualno ste dominantni, nemam ja tu sta da trazim. :rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 maj 2019, 21:27

tuzlak1987 je napisao/la:
Ma intelektualno ste dominantni, nemam ja tu sta da trazim. :rol:
Tako je ....gas

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 maj 2019, 21:30

6. 2018.
Navijaci preletaci: "Konacno ce grad Tuzla da uzima titule, nema vise blamiranja na gostovanjima i skidanja gaca na Sickom."

5. 2019.
"Dobro je opstanak je obezbjedjen".

:rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 maj 2019, 23:20

tuzlak1987 je napisao/la:6. 2018.
Navijaci preletaci: "Konacno ce grad Tuzla da uzima titule, nema vise blamiranja na gostovanjima i skidanja gaca na Sickom."

5. 2019.

Faraončiču, oprali su te na ruke na slobodinoj temi....nemoj i ovdje da te golog skidamo :D .gas tuljane....

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 19 maj 2019, 23:45

tuzlak1987 je napisao/la:6. 2018.

5. 2019.

Faraončiču, oprali su te na ruke na slobodinoj temi....nemoj i ovdje da te golog skidamo :D .gas tuljane....
On o skidanju :o pa ti mozes samo dobit prekomandu da u Asmirovoj kamionskoj bazi kao vulkanizer skidas kamionske gume s felgi :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 20 maj 2019, 16:02

.....................
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 27 maj 2019, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 20 maj 2019, 16:19

20.5.2019.
Nova tragedija na fudbalskim terenima: Sudija doživio dva srčana udara i preminuo na putu do bolnice

..........................

Utakmicu bolivijskih klubova Always Ready i Oriente Petrolero obilježila je velika tragedija.

Naime, sudija Victor Hugo Hurtado (31) kolabirao je u 47. minuti utakmice, a iako su doktori brzo reagovali, sudiji nije bilo spasa.

Sudija je tokom utakmice doživio srčani udar zbog kojeg se samo srušio na travnjak. Na putu ka bolnici je doživio drugi srčani udar koji nije preživio.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 20 maj 2019, 16:26

tuzlacity2017 je napisao/la:
E jesi dosadan kao ovaj slonko.(Postovi: 31729)??????
https://www.facebook.com/izabranozaizab ... 372358653/
Cuj bivsi, pa ti si bivsi u svemu Režimlio ja sam navijač Slobode i pišem na ovom forumu jer za razliku od tebe koji ces se potpuno ugasit kad tvoj partijski vodza zglajza sa stolice . Nisi se bunio kad je tvoj dragi vodja ganjao Azmira da preuzme klub , satima pricali na skype pred izbore da ne ostavlja slobodu da ce sve ispostovat pa na kraju ga je sve slagao. Nsi se bunio i komentarisao kako se zavrsavaju utakmice dok je sloboda igrala u federalnoj ligi i kako je usla u premijer ligu, al su ti posle bili puna usta kako je Sloga usla u prvu ligu. Idi na skup neki i pljuj Edina delića sto napada ti vodju to ti je danas bitnije od piskaranja. Ja sam navijač Slobode i ostaću, ali ću u svim drugim utakmicama osim kad igraju sa Slobodom navijati za Tuzlu City.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 20 maj 2019, 17:13

xeksor je napisao/la:
Cuj bivsi, pa ti si bivsi u svemu Režimlio ja sam navijač Slobode i pišem na ovom forumu jer za razliku od tebe koji ces se potpuno ugasit kad tvoj partijski vodza zglajza sa stolice . Nisi se bunio kad je tvoj dragi vodja ganjao Azmira da preuzme klub , satima pricali na skype pred izbore da ne ostavlja slobodu da ce sve ispostovat pa na kraju ga je sve slagao. Nsi se bunio i komentarisao kako se zavrsavaju utakmice dok je sloboda igrala u federalnoj ligi i kako je usla u premijer ligu, al su ti posle bili puna usta kako je Sloga usla u prvu ligu. Idi na skup neki i pljuj Edina delića sto napada ti vodju to ti je danas bitnije od piskaranja. Ja sam navijač Slobode i ostaću, ali ću u svim drugim utakmicama osim kad igraju sa Slobodom navijati za Tuzlu City.
Dobro došao gospodine.Iskreno se radujem zbog tebe i zbog sebe a spomenut ću i " staragarda".Imaju još dvojica, ljudine, oni nisu forumaši ali su gospoda.I naravno, ima i bit će još i još.Istina će pobijediti laž.Mi nikad ni slova protiv Slobode nismo rekli ,niti ćemo.Zna i lišće na granama onih preostalih topola Tušnja šta se dešava sa Slobodom.Samim tim i sav svijet u čaršiji i šire.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 20 maj 2019, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 20 maj 2019, 17:38

kaće stadijon od dvajs hiljada
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 20 maj 2019, 17:41

xeksor je napisao/la:
Ostani onda i navijaj za Sity...ne trebas nam" taki kaki si".
Ne navija se za uprave i gradonacelnike necije pare i td nego za klub...
Azmir je posrao i popisao Slobodu uzduz i poprijeko i sve dobro sto uradio popljuvao....Njegovo ponasanje izjave i postupci nakon odlaska govore dosta...Niste valjda toliko coravi pored ociju..Ali nejse de.
Mi fala bogu nismo ni slijepi ni coravi mi (vecina)znamo u kakvim je Sloboda problemima ...Azmiru hvala sto se igra nasim osjecanjima i kulturno nas pljuje covjek...Ali nabijem i njeg i njegove pare i bahacenje sa Sitijem i politiku nabijem mu i havera Jasmina....U Kantonalnu ali jedan klub jedan grad...ne crveni ni zeleni ...Samo Sloboda.
U doba Osmanskog Carstva ,prilikom "krunisanja"Sultana Veliki Vezir ili neko od uglednih pasa bi se ispravio pogledao Sultana u oci i uzviknuo"Ne oholi se gospodaru i budi pravedan. Sultane moj,Alah je iznad tebe,ne zaboravi.."..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 20 maj 2019, 17:54

Skojevska je napisao/la:kaće stadijon od dvajs hiljada
..........SUTRA , UTORAK 21. MAJA 2019. JE "DAN RUPE "

slika

21.12.2015 god. POČETAK RADOVA NA NOVOJ, ISTOČNOJ TRIBINI STADIONA TUŠANJ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obećanje ludom radovanje: Ništa od evropskih utakmica na Tušnju, Sloboda domaćin u Zenici

30.3.2016. u 10:59

- Gradski stadion „Tušanj“ definitivno neće biti mjesto gdje će fudbaleri Slobodi igrati međunarodne utakmice ukoliko njihov klub izbori nastup u nekom od evropskih takmičenja, a sve su prilike da će tako biti. Komisija za licenciranje Nogometnog saveza BiH boravila je na Tušnju 10. marta i nisu bili zadovoljni dinamikom izvođenja neophodnih radova, drugim riječima nije ih ni bilo. Brojni simpatizeri Slobode pitaju se ko je kriv, zašto se toliko vremena nije ništa poduzimalo da se makar pokušaju napraviti određeni pomaci ka stvaranju boljih uslova na Tušnju iako je to bilo najavljeno: “Nakon rezultata koje ste ostvarili, u narednoj godini od nas možete očekivati još veću finansijsku podršku nego što je to do sada bilo. Zahvaljujući vašim uspjesima neki od velikih privrednih subjekata iz Tuzle iskazali su volju i spremnost da podrže Klub. Ovo do sada nikome nisam rekao i informaciju otkrivam vama – već od 15. decembra – krećemo sa radovima na stadionu Tušanj. Počećemo sa uređenjem svlačionica i uređenju zapadne tribine, kako bismo ispunili licencu B za stadione. Jednostavno, ne želimo da sutra izađete u Evropu, a da morate igrati na Bilinom polju. Uporedo sa tim započećemo izgradnju istočne tribine sa 7.200 natkrivenih sjedećih mjesta!“ – govorio je gradonačelnik Jasmin Imamović u decembru mjesecu u restoranu „Lovac“ u Tuzli za vrijeme svečanog ručka pred odlazak na zimsku pauzu igrača i stručnog štaba. Nakon što je Imamović najavio da od 15. decembra se kreće sa radovima na stadionu Tušanj, danas je prošlo više od tri mjeseca, a niti jedan ozbiljan pomak nije urađen, osim postavljenih keramičkih pločica u WC-ove u sklopu sjeverne tribine stadiona. Uistinu je i teško izvoditi određene radove za vrijeme trajanja sezone, poput uređenja svlačionica i uređenja zapadne tribine, ali se brojni navijači tima sa Tušnja opravdano pitaju da li se u međuvremenu moglo ozbiljnije započeti sa izgradnjom istočne tribine? Da li se procedura dobijanja planiranih sredstava za izgradnju tribine mogla ubrzati? Ili će odgovore na sva pitanja dobiti početkom predizborne kampanje? Jedno je sigurno, a to je činjenica da će Sloboda svoje evropske utakmice igati na stadionu Bilino Polje u Zenici dok će Tušanj zjapiti prazan čekajući neka bolja vremena.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 20 maj 2019, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 20 maj 2019, 18:01

Skojevska je napisao/la:kaće stadijon od dvajs hiljada
..........SUTRA , UTORAK 21. MAJA 2019. JE "DAN RUPE "

slika

21.12.2015 god. POČETAK RADOVA NA NOVOJ, ISTOČNOJ TRIBINI STADIONA TUŠANJ
https://www.jabuka.tv/husic-gradi-stadi ... na-maraka/
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 20 maj 2019, 18:06

..........................................................NAJDRAŽI DRES

slika

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 20 maj 2019, 18:08

tuzlacity2017 je napisao/la:..........................................................NAJDRAŽI DRES

slika
“Mislim da Krupa nije ekipa koja je trebala da ispadne. To je klub koji redovno plaća igrače, igrao sam tamo tri godine, na najpošteniji način smo ušli u ligu, igrali smo svaku utakmicu pošteno i mislim da Krupa nije trebala da ispadne. Tuzla City nije pošteno igrala neke utakmice, ne znam za Zvijezdu 09, ali Krupa definitivno nije zaslužila da ispadne”, istakao je Vukotić, a kompletan razgovor možete pročitati OVDJE.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 20 maj 2019, 18:13

Za Brčansku
Apsolutno te ne razumijem sta si napisao i sta pises, Takvi koji misljenje mjenjaju kako im neko kaze me ne inetersuju i nece mi odredit za koga cu ja navijat, ti svoja misljenja mjenjas iz dana u dan, tako da si nebitan. do prije par mjeseci ti, Mramor ste bili najveći branitelji djela i lika Azmira, sad odjednom se ti nesto kajes neko ti smeta, pises na nasem forumu na nebulozne postove nekih budala kako je on bacio udicu na nas klub na neke igrace koji su imali platu 7000 KM, koje nebuloze ti komentarises.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 20 maj 2019, 19:26

xeksor je napisao/la:Za Brčansku
Apsolutno te ne razumijem sta si napisao i sta pises, Takvi koji misljenje mjenjaju kako im neko kaze me ne inetersuju i nece mi odredit za koga cu ja navijat, ti svoja misljenja mjenjas iz dana u dan, tako da si nebitan. do prije par mjeseci ti, Mramor ste bili najveći branitelji djela i lika Azmira, sad odjednom se ti nesto kajes neko ti smeta, pises na nasem forumu na nebulozne postove nekih budala kako je on bacio udicu na nas klub na neke igrace koji su imali platu 7000 KM, koje nebuloze ti komentarises.
Ne znam jesi ti prirodno takav ili imas mentalni problem.
Ja mogu razdvojiti stvari i pisati objektivno.
Vi ne mozete. U mom pisanju nema kontradiktornosti.
Ja Azmiru skidam kapu na ucinjenom u Slobodi.Pozajmice ne zamjerim jer drugacije nije moglo....
Nisam mu zamjerio ni nacin odlaska ali danas da.
Taj covjek otvoreno danas radi protiv Slobode.....Njegovi postupci danas i djela njemu su cast.
Mene ne trpaj u politicke torove.Moj interes je Sloboda .Nabijem i Jasmina i Azmira....
Znas ono jedan nas laze duze drugi ljepse...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 20 maj 2019, 19:53

Brcanskamalta je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Za Brčansku
Ne znam jesi ti prirodno takav ili imas mentalni problem.
Ja mogu razdvojiti stvari i pisati objektivno.
Vi ne mozete. U mom pisanju nema kontradiktornosti.
Ja Azmiru skidam kapu na ucinjenom u Slobodi.Pozajmice ne zamjerim jer drugacije nije moglo....
Nisam mu zamjerio ni nacin odlaska ali danas da.
Taj covjek otvoreno danas radi protiv Slobode.....Njegovi postupci danas i djela njemu su cast.
Mene ne trpaj u politicke torove.Moj interes je Sloboda .Nabijem i Jasmina i Azmira....
Znas ono jedan nas laze duze drugi ljepse...
Pa ni ja isto nepodrzavam obojicu, al de sad mi reci jednu stvar sto je uradio protiv slobode

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 maj 2019, 20:00

Skojevska je napisao/la:
tuzlacity2017 je napisao/la:..........................................................NAJDRAŽI DRES

slika
“Mislim da Krupa nije ekipa koja je trebala da ispadne. To je klub koji redovno plaća igrače, igrao sam tamo tri godine, na najpošteniji način smo ušli u ligu, igrali smo svaku utakmicu pošteno i mislim da Krupa nije trebala da ispadne. Tuzla City nije pošteno igrala neke utakmice, ne znam za Zvijezdu 09, ali Krupa definitivno nije zaslužila da ispadne”, istakao je Vukotić, a kompletan razgovor možete pročitati OVDJE.
O j e b o te vukotić nakav da te j e b o :urnebes: :urnebes: ...dugo će još vama Azmir komplekse nabijati...ima da šištite ko pretis :rol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: EDL, schalke i 12 gostiju.