NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Uffff. Big W.
Odbranit home court i onda se potuc. Bucksi djeluju ko bolja ekipa al bitno je da su Rapsi u igri.
Lets go Raptors!
Odbranit home court i onda se potuc. Bucksi djeluju ko bolja ekipa al bitno je da su Rapsi u igri.
Lets go Raptors!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ma bit ce im ovo vjetar u leđa za iducu. Nadam se da ide na 2 2.
Gasol 45 minuta. Njemu je najgore jer mu je 35.bhpremierliga12 je napisao/la:Kawhi 52 minute, Siakam 52 minute, samo kakvi ce biti za 2 dana pitanje je..
Steta. Vece sanse da se Bucksima neko povrijedi pred sreckovice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Pa ebga kad je bron stroj a i trosi 5 miliona godisnje na tijeloGOAT je napisao/la:kawhi i durant su top igraci ali nmg igrat na max cjeli po ko lebron.
fact
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 20 maj 2019, 04:11, ukupno mijenjano 1 put.
Oni se na jednom mecu potrose vise u odbrani nego on za seriju.GOAT je napisao/la:kawhi i durant su top igraci ali nmg igrat na max cjeli po ko lebron.
fact
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Rece lik sa nickom hardenharden je napisao/la:Oni se na jednom mecu potrose vise u odbrani nego on za seriju.GOAT je napisao/la:kawhi i durant su top igraci ali nmg igrat na max cjeli po ko lebron.
fact

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ma i kad je dero u oba pravca, sa Miamijem recimo. Nije coj'k nista pigrijesio, bron je stroj bioharden je napisao/la:Oni se na jednom mecu potrose vise u odbrani nego on za seriju.GOAT je napisao/la:kawhi i durant su top igraci ali nmg igrat na max cjeli po ko lebron.
fact
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 20 maj 2019, 04:13, ukupno mijenjano 1 put.
Danas se baš lijepo vidjelo koliko je Raptorsima Gasol bitan, nadam se da će se dobro oporaviti do sljedeće utakmice.
Pa ono, propustio je godinu kosarke zbog toga.Brokula je napisao/la:Stvarno misliš da će mu nešto biti? RobotClutch je napisao/la:[ Steta ogromna ako je kvadriceps.
Kida i ovakav
Znam samo da nigdje nisam naletio na dobre stvari u vezi te povrede. Nadam se da nije to u pitanju.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 20 maj 2019, 04:14, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakve to veze ima? Tvoj nick je bht premier ligabhpremierliga12 je napisao/la:Rece lik sa nickom hardenharden je napisao/la:Oni se na jednom mecu potrose vise u odbrani nego on za seriju.GOAT je napisao/la:kawhi i durant su top igraci ali nmg igrat na max cjeli po ko lebron.
fact![]()
![]()
![]()

LeBron je zvijer al je ova izjava njegovog dickridera nigdje veze.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 20 maj 2019, 04:14, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
lebron u po igra odbranu.harden je napisao/la:Oni se na jednom mecu potrose vise u odbrani nego on za seriju.GOAT je napisao/la:kawhi i durant su top igraci ali nmg igrat na max cjeli po ko lebron.
fact
fact
23
@Clutch, ma miniro' SA, nema druge
Mora igrati.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Giannis + Middleton 21p
Kawhi + Siakam 61p
I nakon dva produzetka jedva.
Kawhi + Siakam 61p
I nakon dva produzetka jedva.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Bio je neki research s njim od prije godinu dvije, da ima tijelo 20godisnjakaalemsa je napisao/la:Ma i kad je dero u oba pravca, sa Miamijem recimo. Nije coj'k nista pigrijesio, bron je stroj bioharden je napisao/la:Oni se na jednom mecu potrose vise u odbrani nego on za seriju.GOAT je napisao/la:kawhi i durant su top igraci ali nmg igrat na max cjeli po ko lebron.
fact

A i za ovu povredu prepona se vratio daleko prije predvidjenog
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Fake newsClutch je napisao/la:Bio je neki research s njim od prije godinu dvije, da ima tijelo 20godisnjakaalemsa je napisao/la:
Ma i kad je dero u oba pravca, sa Miamijem recimo. Nije coj'k nista pigrijesio, bron je stroj bio![]()
20 godisnjaka sto pije 6 piva dnevno i jede kilu pite mozda. Sjecam se Brona sa 20 godina i sad. Godine cine svoje
Ma lebron do 38 moze igrat na ovom nivou.Svake godine izgubi po 3-4 kile snaga malo opadne(igra ledjima) al brzina i sve ostalo ostaje.
fact
fact
23
Kakav si ti sada? Jesi u primeu?alemsa je napisao/la:Fake newsClutch je napisao/la:Bio je neki research s njim od prije godinu dvije, da ima tijelo 20godisnjakaalemsa je napisao/la:
Ma i kad je dero u oba pravca, sa Miamijem recimo. Nije coj'k nista pigrijesio, bron je stroj bio![]()
20 godisnjaka sto pije 6 piva dnevno i jede kilu pite mozda. Sjecam se Brona sa 20 godina i sad. Godine cine svoje

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Bucksi realno bolja ekipa, bit ce iznenadjenje ako Raptorsi uzmu jos jednu.
KAWHI

KAWHI

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Može Lebron i do 48. ako će igrat odbranu ko zadnje godinu dvije, a vjerovatno i hoće dok ne skine scoring titulu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
jbg to mu treba za goat statusBrokula je napisao/la:Može Lebron i do 48. ako će igrat odbranu ko zadnje godinu dvije, a vjerovatno i hoće dok ne skine scoring titulu
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.