NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
5 faulova Lowry, 5 Powell, pa napadaj samo njih pusti sve ostalo, ne smiju te pipnuti, uleti u njih, izbaci ih iz igre, nek igra FVV i to odmah znaci veliki plus za Buckse.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
I prva je takva bila.NEZALAGANJE je napisao/la:MIL ne igra dobro da dobije ovu tekmu,ali se TOR nudi konstantno.
23
Konacno Green u odbrani...
Ova tekma neodoljivo podsjeca na prvu.
Ova tekma neodoljivo podsjeca na prvu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa dobra je ali da ti Green sutira 0/5 za 3 iz lijepih pogleda na kos ne znam da mozes pripisati odbrani. Ibaka jedan od najboljih midrange sutera lige nocas sve promasio.Justin je napisao/la:Il je Milwaukee sila defanzivno. Zavisi kako gledas.Clutch je napisao/la: Ne samo Giannis, on i Middleton zajedno su 5-18 iz igre, a i Bledsoe sutira 3-10.
Ali prije bih rekao da je Toronto qrcina ofanzivno
Mada s druge strane mrzim citati analize novinara tipa ekipa promasila xy sirom otvorenih suteva za 3, jer cesto su ti sutevi produkt onog sto im odbrana daje. Recimo boli te briga za Van Vleetom koji ce isciglariti svaku i pomagaces sa takvih igraca stalno, a to se onda pripisuje dobrom napadu ali eto nisu pogadjali kreirane suteve, sto je bullshit.
Tako da u ovom slucaju ima i jednog i drugog
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Lowry 6lg. Out.
Drake dosadan.
Drake dosadan.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Drake posjetio solarij cini mi se 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Peta Gasolu. Pet ima Norm.
Daj Boze. Mora Kawhi dobit sam. Tesko.
Bucksi bolja ekipa.
Daj Boze. Mora Kawhi dobit sam. Tesko.
Bucksi bolja ekipa.
Van Vleet mi se bas svidjao prosle godine. Ne znam sta se desava sa njim.Clutch je napisao/la:Pa dobra je ali da ti Green sutira 0/5 za 3 iz lijepih pogleda na kos ne znam da mozes pripisati odbrani. Ibaka jedan od najboljih midrange sutera lige nocas sve promasio.Justin je napisao/la:Il je Milwaukee sila defanzivno. Zavisi kako gledas.Clutch je napisao/la: Ne samo Giannis, on i Middleton zajedno su 5-18 iz igre, a i Bledsoe sutira 3-10.
Ali prije bih rekao da je Toronto qrcina ofanzivno
Mada s druge strane mrzim citati analize novinara tipa ekipa promasila xy sirom otvorenih suteva za 3, jer cesto su ti sutevi produkt onog sto im odbrana daje. Recimo boli te briga za Van Vleetom koji ce isciglariti svaku i pomagaces sa takvih igraca stalno, a to se onda pripisuje dobrom napadu ali eto nisu pogadjali kreirane suteve, sto je bullshit.
Tako da u ovom slucaju ima i jednog i drugog
Ti svakako trebas za Buckse da navijas. Ako prodju Raptorsi postoji sansa da ce Kawhi ostati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- bhpremierliga12
- Kontakt:
One Mississippi, Two MississippisClutch je napisao/la:Drake posjetio solarij cini mi se
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako je Nurse ubio Kawhia minutama,to je za anale.Daj Boze da izvuce tekmu za TOR.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Giannis upropasti tekmu za MIL ovim faulom.
Da Phila vrati tim, uz boljeg backup centra, i ima kompletnu sezonu za uigravanje onda me ostali ne zanimaju.Justin je napisao/la:Van Vleet mi se bas svidjao prosle godine. Ne znam sta se desava sa njim.
Ti svakako trebas za Buckse da navijas. Ako prodju Raptorsi postoji sansa da ce Kawhi ostati.
Ali mislim da Kawhi ode svakako
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Uff ovo je faul Lopeza...
Kakav faul 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
A Pop ga nije ubiao?NEZALAGANJE je napisao/la:Kako je Nurse ubio Kawhia minutama,to je za anale.Daj Boze da izvuce tekmu za TOR.
23
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Majstorski.Clutch je napisao/la:Kakvo polaganje Brogdona
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja sto ne mogu ovog drakea ocima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.