FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

xeksor
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la xeksor » 18 maj 2019, 18:27

Ma normalno da iza svih parola stoji neko , pa tako i iza parola vlasnika stanova 15.Maj koji je neko skinuo, Ja nikad nisam pljuvao Ime FK Sloboda , al cu govoriti protiv losih stvari u klubu. Po tebi su svi protivnici slobode koji pljuju Jasmina, Jasminovu upravu i lose stvari u klubu, Eto t tamo ispljuva sve legende slobode koji su politikom jednom covjeka napustili klub radi svoje egzistencije, sli nikad nisi pljuvao Karića i inje karice koji su urnisali klub. Samo ti podrzavaj , ja cu podrzavat koliko cu podrzavat, ali sutat necu nikad isto sto sam se prvi put obratio njima tamo forumu i kritikovao njihova pisanja.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 18 maj 2019, 23:55

@PodrinjeCity2017 daj nam zaheftaj ovdje Bilala Hasanija uz koju numeru!
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 19 maj 2019, 00:27

..............18.05.2019.Premijer liga BiH, 32. kolo sezona 2018/19

slika

.............................................. HŠK ZRINJSKI - FK TUZLA CITY 5:1(4:0)

Stadion Bijeli Brijeg-Mostar.Teren travnat i povoljan za igru.
Vrijeme kišovito tokom cijele utakmice.
Gledalaca 400.
Glavni Sudija:Jelić Frano – Široki Brijeg
Prvi međašni : Dujak Goran – Odžak
Drugi međašni: Demir Mirza – Kakanj
4.Sudija: Topalović Sabrija – Zenica
Kontrolor suđenja: Kapor Radoslav - Trebinje
Delegat:Ristović Davor – Istočno Sarajevo

Žuti kartoni:Gojković(3)-Zrinjski.
.............:Crnkić,Mitrović(3)-Tuzla.

Strelci: 1:0 Mujagić 3', 2:0 Mandić 14',3:0 Filipović 22',4:0Filipović 33',5:0 Mujagić 51',5:1Ubiparip (79'-11m).

HŠK Zrinjski: -Soldo,Kadušić,Barišić,Gojković,-Stojkić (Savić),Ćirjak,Pezer,-Filipović (Bencun),Sovšić (Ćurjurić),Mujagić - Mandić.Trener Slišković

FK Tuzla City:Čalaković(Fejzić),-Efendić,Kojić,Musić,Bevab,-Stjepanović,Hasanović(Trumić),-Burić,Hajrović( Mitrović),Crnkić- Ubiparip. Trener Varešanović
---------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slišković: Čestitke Sarajevu, trudit ćemo se da im opet oduzmemo titulu dogodine

Press konferencija pod Bijelim Brijegom nakon uvjerljive pobjede Zrinjskog
Na press konferenciji nakon utakmice HŠK Zrinjski - Tuzla City u kojoj su Plemići slavili s uvjerljivih 5:1, pojavili su se treneri obje momčadi Blaž Slišković i Mirza Varešanović.

V. Bernadić
18.05.19.

slika

Prvi se okupljenim novinarima obratio Mirza Varešanović:

"Čestitam Zrinjskom na pobjedi. Mi smo došli isprobati igrače koji su manje igrali, njih pet i sami ste vidjeli kako je to izgledalo. Napravili smo neke promjene na poluvremenu i htjeli smo ostaviti taj rezultat. Ovo je prava slika naše ekipe kad ne igraju igrači iz prvog plana. Mi smo druga momčad čim nam nedostaje makar jedan a ne pet. Protiv Želje ćemo se truditi da bolje odigramo." - rekao je trener gostiju.

"Koristim priliku da čestitam Sarajevu na duploj kruni i mom selektoru i Zrinjskom na izlasku u Europu - kazao je za kraj Varešanović

Slišković je bio nešto opširniji:

"Otprilike slično kao i moj kolega kojeg ja ipak zovem Mirza jer je bio moj igrač u reprezentaciji. Vidjelo se da su došli igrati otvoreno, nisu se došli braniti. Mi smo znalački iskoristili neke situacije i na taj način zabili lijepe golove i osigurali miran nastavak utakmice. Ne mogu podcijeniti protivnika i početi se igrati. Govorim to jer su mi neki iz Tuzla Cityja zamjerili što sam neke igrače držao 90 minuta. Uvijek kažem tko je god protivnik, ne podcjenjuj, nego trpaj koliko god možeš. Iz tog razloga sam htio 90 minuta agresivne i napadačke igre a ne podcijeniti Tuzla City." - kazao je Baka.

"Čestitam zvanično titulu FK Sarajevo, bez obzira na padove, imali su konstantu i titula je zaslužena. Čestitam i Musemiću kao i navijačima a mi se od iduće sezone opet borimo da ih detroniziramo. Nadam se da će nas dostojno predstaviti u Ligi prvaka."

"Mi se fokusiramo na Zvijezdu, idemo se nadigravati. Nije svejedno završiti prvenstvo dobrim ili lošim utiskom. Sve je gotovo i ne može nas nitko ugroziti na drugom mjestu i idemo se nadigravati sa Zvijezdom. Čestitam i Tuzla Cityju na otvorenom gardu, mi smo danas imali više sreće i to je to." - završio je Slišković posljednji ovosezonski press pod Bijelim Brijegom.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PREMIJER LIGA BIH P.L.BiH-PO BERGEROVIM TABLICAMA-
32. KOLO PL BIH 18.05.19

FK Sloboda - FK Mladost 0:1
FK Krupa - NK GOŠK 4:0
FK Željezničar - NK Čelik 1:2
HŠK Zrinjski - FK Tuzla City 5:1
FK Sarajevo - FK Zvijezda 09 4:0
NK Široki - FK Radnik 2:1

TABELA

1.FK Sarajevo....................32... 20... 7... 5.....66:20..67
2.HŠK Zrinjski................... 32... 19... 7... 6.....46:22..64
3.NK Široki ...................... 32... 13... 14.. 5.....36:22..53
4.FK Željezničar.................32....13... 8... 11....40:32..47
5.NK Čelik........................32.... 11... 9... 12...29:48..42
6.FK Radnik ..................... 32.....9....14.. 9.....28:26..41
7.FK Mladost .................... 32.... 11... 7....14...33:44..40
8.FK Sloboda.....................32.... 10... 8... 14...22:30. 38
9.FK Zvijezda - 09.............. 32.... 9.... 10.. 13...33:45..37
10.FK Tuzla City................. 32.... 9.... 9... 14...32:41..36
11.FK Krupa......................32.....8.... 9... 15...39:45..33
12.NK GOŠK...................... 32.... 5.... 8... 19...23:52..23

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PREMIJER LIGA BIH P.L.BiH-PO BERGEROVIM TABLICAMA-
POSLJEDNJE-33. KOLO PL BIH 25.05.19.

FK Mladost - FK Krupa
FK Tuzla City - FK Željezničar
FK Zvijezda 09 - HŠK Zrinjski
NK Čelik - NK Široki
NK GOŠK- FK Sarajevo
FK Radnik - FK Sloboda

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-d ... d=1&pid=37

---------------------------------------------------------------

..........

..........

..........

.........

.........

.........

..................

................................

-------------------------------

..............................

..................
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 25 maj 2019, 20:25, ukupno mijenjano 5 puta.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 19 maj 2019, 11:36

........................................................NAKON UTAKMICE U MOSTARU

- Gostovanje u Mostaru za TuzlaCity nije imalo rezultatski značaj.Nakon pobjede nad Sarajevom u prošlom kolu te obezbijeđenog ostanka u PL,bilo je za očekivati da klatno ode u drugi kraj,a taj drugi kraj je pet golova u mreži našeg kluba .
-Već u najavi utakmice dalo se naslutiti da će se nešto poput ovog desiti.Odluka o uvođenju 4 mlada igača u startnu postavu ipak je u Zrinjskom shvaćena kao potcjenjivanje.Druga je stvar ,da ti te momke ,pogotovo golmana, testiraš protiv slabijeg kluba,ali u Mostaru protiv Zrinjskog je to bilo ravno tome da gurnete nekog da skače s mosta u Neretvu a da to nikad nije probao.Ruku na srce i uz dužno poštovanje ,ali ono jučer je bila blamaža. Tri gola u našoj mreži u 22' a četiri u 33' djeluju cirkuzantski.Kako su primani golovovi bili sve smješniji od smješnijeg to je blamaža bila veća.Kome je trebalo da se ovako poigra sa imenom i grbom kluba ne znam.Možda nije očekivao ovako nešto,možda je vjerovao da će mladići svojim poletom nadmudriti prekaljene igrače Zrinjskog.
- Slišković je unajavi pred utakmicu nagovijestio da, konačno ima svih 25 igrača na raspoaganju.Od tih 25 selektirao je 18.Zrinjski ima 2 kompletna tima u okviru svih igrača pod ugovorima.Svaki igrač tu je za prvi tim.I pokazali su zaista zavidnu tehniku i mudrom taktikom upuštajući Tuzlu da napada i da izvede štopere na centar, preko brzih ali učinkovitih kontri davali su golove kao na traci.Kao da se pika fudbal na ulici.No, naši su i dalje napadali što Slišković ,do duše ,priznao nakon utakmice.I šanse su stvarali.Razlika je u tome što je Zrinski imao učinak 100% a Tuzla 0%.BILO MI JE NEPRIJATNO ZBOG MLADOG GOLMANA TUZLE KOJI SE OČITO PREPAO I PRAVIO KARDINALNE GREŠKE.ZATIM ZBOG MUSIĆA KOJI SE GUBIO I NIJE MOGAO USPOSTAVIT KONEKCIJU SA KOJIĆEM.
- NAŠE ŠANSE SU BILE STOPOSTOTNE ALI SU NAŠI MOMCI FULALI I FULALI.SVE OVO JE BILO U PRVOM POLUVREMENU.I PREČKA KOJU SMO POGODILI,I KOJIĆEV ZICER GLAVOM NAKON KORNERA I JOŠ 2 100% PRILIKE.
- Dakle, plaćena je visoka cijena boksanju bez garda ,spuštenih ruku.
U drugo poluvremenuu od 46.minute vraćen je Fejzić na gol a Mitrović je ušao umjesto Hajrovića.Već njihovim ulaskom u igru stanje u ekipi se stabilizovalo.Laže "gurbet" Slišković, o nekakvim našim prigovorima njemu ,"da ne bi morao toliko zapinjati".Laže , jer on uopšte nije zapinjao, sve su mu poklonili pojedini igrači Tuzle.Nadam se da će se na snimku vidjeti kako smo primili prva tri gola.Drugo poluvrijeme je igrano u istom ritmu i tempo uopšte nije padao.Peti gol Zrinjskog s početka drugog poluvremena je jedini dat iz izrađene akcije koju je sa lijeve strane preciznim i jakim šutom u suprotnu Fejzićevu stranu ,u malu mrežu realizovao Mujagić .Ipak Igrači Tuzle su nastavili igrati punom snagom i tako su igrali do kraja.To je urodilo plodom u 78. minutu kada je danas 12. igrač Zrinjskog sudija Jelić, ipak jednom svirnuo nešto u našu korist, jedanaesterac.Ubiparip je namjestio loptu i hladno zabio GOL.Golman je završio u suprotnom kutu. Ubiparip je tako zabio svoj 12 gol u dresu Tuzle.Sada dijeli 4 .mjesto na listi strijelaca PL , sa Tatarom iz Sarajeva.Treća izmjena u 73 minuti,Trumić umjesto Hasnovića.Do kraja je bilo još dobre igre ali do, makar,drugog gola, nismo došli.U konačnici, mi bi teško pobijedili Zrinjski ili ostali neporaženi i da smo igrali sa najjačim sastavom.Oni su dugo građen klub i imaju sjajnu selekciju igrača.Jednostavno dopunjavaju ona mjesta u ekipi koja ostanu upražnjena.Prate ligu, mnogo menadžera radi za njih i imaju prave igrače u pravo vrijeme.Ipak ostaje mi gorak ukus zbog ovog našeg "salto mortale" u Mostaru.Nadam se da će proiv selje igrati oni najbolji i da ćemo na oproštaju od svoje prve sezone u PL ostati neporaženi ili pobijediti.Tako bi mogi napraviti i pomak na tabeli.

HŠK Zrinjski - FK Tuzla City 5:1 32. kolo PL BiH
Kratak preled-golovi
https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/v ... 516291734/
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 19 maj 2019, 18:24, ukupno mijenjano 3 puta.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 19 maj 2019, 14:06

tuzlacity2017 je napisao/la:........................................................NAKON UTAKMICE U MOSTARU

- Gostovanje u Mostaru za TuzlaCity nije imalo rezultatski značaj.Nakon pobjede nad Sarajevom u prošlom kolu te obezbijeđenog ostanka u PL,bilo je za očekivati da klatno ode u drugi kraj,a taj drugi kraj je pet golova u mreži našeg kluba .
-Već u najavi utakmice dalo se naslutiti da će se nešto poput ovog desiti.Odluka o uvođenju 4 mlada igača u startnu postavu ipak je u Zrinjskom shvaćena kao potcjenjivanje.Druga je stvar ,da ti te momke ,pogotovo golmana, testiraš protiv slabijeg kluba,ali u Mostaru protiv Zrinjskog je to bilo ravno tome da gurnete nekog da skače s mosta u Neretvu a da to nikad nije probao.Ruku na srce i uz dužno poštovanje ,ali ono jučer je bila blamaža. Tri gola u našoj mreži u 22' a četiri u 33' djeluju cirkuzantski.Kako su primani golovovi bili sve smješniji od smješnijeg to je blamaža bila veća.Kome je trebalo da se ovako poigra sa imenom i grbom kluba ne znam.Možda nije očekivao ovako nešto,možda je vjerovao da će mladići svojim poletom nadmudriti prekaljene igrače Zrinjskog.
- Slišković je unajavi pred utakmicu nagovijestio da, konačno ima svih 25 igrača na raspoaganju.Od tih 25 selektirao je 18.Zrinjski ima 2 kompletna tima u okviru svih igrača pod ugovorima.Svaki igrač tu je za prvi tim.I pokazali su zaista zavidnu tehniku i mudrom taktikom upuštajući Tuzlu da napada i da izvede štopere na centar, preko brzih ali učinkovitih kontri davali su golove kao na traci.Kao da se pika fudbal na ulici.No, naši su i dalje napadali što Slišković ,do duše ,priznao nakon utakmice.I šanse su stvarali.Razlika je u tome što je Zrinski imao učinak 100% a Tuzla 0%.BILO MI JE NEPRIJATNO ZBOG MLADOG GOLMANA TUZLE KOJI SE OČITO PREPAO I PRAVIO KARDINALNE GREŠKE.ZATIM ZBOG MUSIĆA KOJI SE GUBIO I NIJE MOGAO USPOSTAVIT KONEKCIJU SA KOJIĆEM.
- NAŠE ŠANSE SU BILE STOPOSTOTNE ALI SU NAŠI MOMCI FULALI I FULALI.SVE OVO JE BILO U PRVOM POLUVREMENU.I PREČKA KOJU SMO POGODILI,I KOJIĆEV ZICER GLAVOM NAKON KORNERA I JOŠ 2 100% PRILIKE.
- Dakle, plaćena je visoka cijena boksanju bez garda ,spuštenih ruku.
U drugo poluvremenuu od 46.minute vraćen je Fejzić na gol a Mitrović je ušao umjesto Hajrovića.Već njihovim ulaskom u igru stanje u ekipi se stabilizovalo.Laže "gurbet" Slišković, o nekakvim našim prigovorima njemu ,"da ne bi morao toliko zapinjati".Laže , jer on uopšte nije zapinjao, sve su mu poklonili pojedini igrači Tuzle.Nadam se da će se na snimku vidjeti kako smo primili prva tri gola.Drugo poluvrijeme je igrano u istom ritmu i tempo uopšte nije padao.Peti gol Zrinjskog s početka drugog poluvremena je jedini dat iz izrađene akcije koju je sa lijeve strane preciznim i jakim šutom u suprotnu Fejzićevu stranu ,u malu mrežu realizovao Mujagić .Ipak Igrači Tuzle su nastavili igrati punom snagom i tako su igrali do kraja.To je urodilo plodom u 78. minutu kada je danas 12. igrač Zrinjskog sudija Jelić, ipak jednom svirnuo nešto u našu korist, jedanaesterac.Ubiparip je namjestio loptu i hladno zabio GOL.Golman je završio u suprotnom kutu. Ubiparip je tako zabio svoj 12 gol u dresu Tuzle.Sada je dijeli 4 .mjesto na listi strijelaca PL , sa Tatarom iz Sarajeva.Treća izmjena u 73 minuti,Trumić umjesto Hasnovića.Do kraja je bilo još dobre igre ali do makar drugog gola nismo došli.U konačnici, mi bi teško pobijedili Zrinjski ili ostali neporaženii da smo igrali sa najjačim sastavom.Oni su dugo građen klub i imaju sjajnu selekciju igrača.Jednostavno dopunjavaju ona mjesta u ekipi koja ostanu upražnjena.Prate ligu, mnogo menadžera radi za njih i imaju prave igrače u pravo vrijeme.Ipak ostaje mi gorak ukus zbog ovog našeg "salto mortale" u Mostaru.Nadam se da će proiv selje igrati oni najbolji i da ćemo na oproštaju od svoje prve sezone u PL ostati neporaženi ili pobijediti.Tako bi mogi napraviti i pomak na tabeli.
Da vam se to nije desilo radi spalira proslo kolo? :lol:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 19 maj 2019, 15:41

xeksor je napisao/la:To sto ti konji prozivaju jedan narod i nepodnose podrinjce sada zato sto cine okosnicu simpatizera Tuzla Citiya, nemoras bit tako primitivan pa vrijedjat neke na naciknalnoj osnovi i oricat ovdje stradanje jednog naroda do 1995 a koje veze nemaju sa ovim sto pojedini pacenici dolaze na ovaj forum i iz nekih lucnih frustracija, politickih ili maloumnih stavova vrijedjaju klub i Azmira
Shvati ovo zbog kluba dobronamjermo, jer mozda ovaj forum citaju i roditelji djecaka koji putuje iz Petrova na treninge i utakmice Kluba
Mudro zboris momce.Generalizacije su opasne i ne treba ih praviti. :thumbup:
Ne treba se spustati na nivo jedne Fukare,i uvijek treba pokazati da ovaj grad ima dva lica.Jedno koje predstavlja dvokorak i slicni a drugo koje predstavljaju navijaci TZ city.Po nacinu pisanja,shvatanja,i razmisljanja imam osjecaj da navijas za pogresan klub sto su i tvoji ocito skontali pa te nerijetko usucuju,prozivaju i tjeraju s foruma.Jednostavno se ne uklapas u taj sablon jednoumlja i zatucanosti koji je sinonim za Fukare.Uz dnevnicu naravno. :kafa:

Sto se tice tekme u Mostaru,gluho bilo :crazy:
Koliko god neka utakmica bila nebitna,ne smijemo sebi dozvolit da nas ljudi kantaju do besvijesti,u takvim tekmama se najcesce upisuju katastrofalni rezultati koji ostanu za dugo dugo vremena u historiji kluba u rubrici najveci porazi.Klub uvijek treba da stremi ka postavljanju dobrih rezultata jer su i rezultati kluba i igra naseg kluba u gostima odlican marketing za igrace drugih klubova ali i raznih menadzera.Sreca pa je Ubiparip malo ublazio blamazu,inace bi bio rezultat za samaranja u svlacionici. :mrgreen:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 maj 2019, 15:45

to je realan prikaz snaga u utakmici koja nije kupljena
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 19 maj 2019, 16:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:to je realan prikaz snaga u utakmici koja nije kupljena
Tu je to negdje. :thumbup:
Zato zahvalnica Sarajevu za sve sto je uradilo za nas.Azmir im je halalio onih 20k sto su ostali kratki,pocastio spalirom i priredio im pravo slavlje kako i dolikuje sampionu na Kosevu i u Sarajevu.Sloboda je takodje dobila sto je zasluzila,nekoliko tuzbi za neisplacene place,strajk igraca,poraz gorak kao cemer od Mladosti i raspad sistema u strukturama kluba.Zaboravio sam dodati i odlazak Ignjatovica koji je hajmo reci jedan od spacnijih u tom rasulu od ekipe.Sto se mene tice,ne mora ici daleko od Tuzle,mozda bi mu kod nas mogli naci mjesta.

Nije ni Said los :thumbup:
slika
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 19 maj 2019, 17:06

xeksor je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
tuzlacity2017 je napisao/la:slika

SOLIDARNOST: Navijači Slobode iz Tuzle odali počast ubijenom navijaču Crvene zvezde

FUDBAL
23.11.2014. 18:29h
Popularne "Fukare Tuzla" na utakmici protiv Sarajeva istakle su parolu "R.I.P. Marko Ivković"

OVAJ ISKAZ POŠTOVANJA PREMA UBIJENOM ZVEZDINOM NAVIJAČU JE SASVIM U REDU I NORMALAN
POD USLOVOM ,DA SU ONI PRINCIPIJELNI I DA POŠTUJU SVAKOGA.OVO ŠTO ONI ISKAZUJU PREMA NEDUŽNIM LJUDIMA IZ PODRINJA GOVORI DA SU ONI OBIČNI LICEMJERI.KAKO RAZUIMITI DA MRZE SVOJ NAROD SVOJE SUGRAĐANE VOLE POŠTUJU GRAĐANE DRUGE, BILO KOJE ZEMLJE .
Pa vidiš da ječe za "komšijama " iz siminog hana...tamo je oduvijek živjela urbana gerila a ne ko ovi podrinjci :urnebes: :urnebes: ....smijurija, sta su od grupe napravili....ko može sa ovima da se poistovjeti mora baš jak želudac imati
Prvo ako neko vrijeđa jednu grupaciju ljudi ne moras bit isti kao takvi i da vracas istom mjerom. Prvo o ratu o kome ne volim pricati a obojica ste sad pomenuli nije u redu. Ako nega budaletina proziva podrinjce koji su silom prilika morali napustiti ognjista i preseliti se ovdje ne mora znaciti da doticne komsije su svi itsi, U SH je prija rata zivilo i bosnjaka, neki Srbi su se nasjeli na propagandu pa su se prikljucili nekim tamo, neki su iz Straha napustili a neki su ostali i bili pripadnici ARBiH, ostali invalidi a neki su i izginul, Ako treba nabrojacu Vam minimum 10 Imena, Ratove vodite sa onim koji Vas napadaju a ne prozivajte jednu populaciju naroda. U TC igra veliki broj srba kako iz BiH tako i iz Srbije, citam juce dolaze djeca sa Ozrena da treniraju u klubu, sta mislis da je pametno to sto pisete, ja mislim da se to vase piskaranje licno i Azmiru ne svidja. Ako neko lose pise o podrinjcima ( za mene je svaki covjek dobar covjek bio on iz podrinja, krajine, hercegovine bez obzira na vjeru naciju i geopolozaj mjesta ) pisi nesto protiv takvih a ovako piskaranje nije dobro. Pa huref musemić je od tih istiih Delija dobio dres itd. Morao sam ovo napisat prvi put na vasem forumu jer mi se nesviđa to prozivanje, Sa ovim piskaranjima stavili ste se u isti kos sa onim sto su tako ruzno pisali o ljudima koji sada zive u Simin Hanu. Ne zaboravite a kroz istoriju kluba i provjerite da su te iste gerislke komsije osnovali klub, napravili stadion, igrali za klub a sad et vas dvojica pljujete po tome. Bez ljutnje al to je ruzno

Šta od onog što sam napisao nije u redu?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 maj 2019, 17:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:to je realan prikaz snaga u utakmici koja nije kupljena
Sve ti znaš jbt...svaka čast
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 19 maj 2019, 17:18

xeksor je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Jarugo, Delije su četnici mrtvi...najvece zlo sti se tiče navijacke scene Balkana brdovitog....znaci, ubjedljivo najveći nacionalisti opterećeni četnickom ideologojom i srbovanjem...to će ti potvrditi svako ko prati navijacku scenu...bruka ih je zalijepila po balkanskim ratištima....otiđi na njihov sjever reci da si delija al da si Bošnjak pa ćeš vidjeti kako će te hitna pokupit....dalje, spominju se "komšije"pod znacima navoda pa ko se identificira sa tim ČETNICIMA koji su bili spremni sve nas pobiti pa kad su vidjeli da su donji uhvatili se noge i bijeljine i zvornika j e b i ga....šta ću ti ja....treće, ovdje si nasao sad piskarati a takve su bljuvotine o podrinjcima mjesecima pisali ovih par debila da to ne bi pas sa maslom mogao pojesti...što tad sta ne napisa
Prvo ja sam jednom prokomentarisao to piskaranje i bljuvotine tamo na onom forumu, drugo tvoj komrntar se odnosi na komsije prije rata u simin hanu, mene neinteresujundelije BBB, grobari itd. Sledece ja sam vidio slike po fb, slali na viber sa utakmica zvezde i liverpula, psg, negadasnji prijeratni navijaci zvezde se i dalje vidjaju po njihovim kosarkaskim i fudbalskim utakmicama. Sledece Slobodi je igrala sa partizanom, zvezdom a sad i dolazi Dinamo koji je sa svojom navijackom skupinom deklarisani fasisticki klub itd. Ti si ovdje licno orozvo jedan narod koji je nekad zivio tu i ciji su pojedini ostali i bili pripadnici ARBiH i dali zivote za ovu drzavu.
Ovo si ti napisao :

Pa vidiš da ječe za "komšijama " iz siminog hana...tamo je oduvijek živjela urbana gerila a ne ko ovi podrinjci   .

Ti si ovdje meni replicirao o Delijama, nemoj mi ti sad glumit velikog Bosnjaka ako navijas za ovaj klub jer ovaj klub ni jednom svojom izjavom se nedeklarise tako, pises o Delija i drugim glupostima koji nemaju veze sa klubom i orozivkama, na njihive prozivke tih maloumnika ili na komentar za pidrsku ubijenom navijacu mogo si napisati
" pa ultrasi im zapalise busa oni protiv sarajaveva skandiraju Zrinski
U jednom se sigurno slažemo .PROBLEM NE STANUJE OVDJE.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 19 maj 2019, 17:26

19.5.2019. 12:42

Ljut zbog isključenja iz SDP-a: Neće ući u Memorijalni u Potočarima, niti će prisustvovati dženazi

Odlukom Glavnog odbora SDP-a iz stranke su isključeni Zlatko Lagumdžija, Ivo Komšić, Miro Lazović, Emir Zlatar, Hakija Meholjić, Meliha Lekić, Zoran Mikulić i Rusmir Mesihović.

Meholjić je zbog ovog poteza rukovodstav SDP nazvao fašističkom strankom, te kazao da na sjednicu Glavnog odbora nije mogao doći zbog zdravstvenih problema.

Meholjić je za **** kazao kako je on stvarao SDP kada niko od aktuelnog rukovodstva nije bio ni u planu kao član.

Na Odboru Socijaldemokratskog pokreta, zbog kojeg je i isključen iz SDP-a, učestvovao je kaže zato da bi okupio ljude, jer se država nalazi u opasnosti.

Poručio je kako će se potruditi da 11. jula rukovodstvo SDP-a bude onemogućeno da prisustvuje dženazi u Potočarima.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 19 maj 2019, 18:01, ukupno mijenjano 11 puta.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 19 maj 2019, 17:26

tuzlacity2017 je napisao/la:19.5.2019. 12:42

Ljut zbog isključenja iz SDP-a: Neće ući u Memorijalni u Potočarima, niti će prisustvovati dženazi

Odlukom Glavnog odbora SDP-a iz stranke su isključeni Zlatko Lagumdžija, Ivo Komšić, Miro Lazović, Emir Zlatar, Hakija Meholjić, Meliha Lekić, Zoran Mikulić i Rusmir Mesihović.

Meholjić je zbog ovog poteza rukovodstav SDP nazvao fašističkom strankom, te kazao da na sjednicu Glavnog odbora nije mogao doći zbog zdravstvenih problema.

Meholjić je za **** kazao kako je on stvarao SDP kada niko od aktuelnog rukovodstva nije bio ni u planu kao član.

Na Odboru Socijaldemokratskog pokreta, zbog kojeg je i isključen iz SDP-a, učestvovao je kaže zato da bi okupio ljude, jer se država nalazi u opasnosti.

Poručio je kako će se potruditi da 11. jula rukovodstvo SDP-a bude onemogućeno da prisustvuje dženazi u Potočarima.

KLIKNI DA ČUJEŠ INTERVJU SA MEHOLJIĆEM
[url]http://****.ba/clanak/Alen/495554/Ljut-zbog-iskljucenja-iz-SDP-a--Nece-uci-u-Memorijalni-u-Potocarima-niti-ce-prisustvovati-dzenazi?fbclid=IwAR2VeJLAYDrRjatdSz8Oz04pbmSOOtv58ZDg9dzn6Bbtt6FkGUUfjR48Iog[/url]
:lol: :lol: :lol:
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 19 maj 2019, 17:43

NA TUŠNJU SE PROŠLE I OVE SUBOTE VIDJELO KAKO IZGLEDAJU PRODATE UTAKMICE.
GDJE SU PARE, KO JE PRODAVAO I KRČMIO, E TO ĆE SE TEK OBZNANITI?
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 19 maj 2019, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 maj 2019, 17:47

Idu za proslavu dana rupe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 19 maj 2019, 18:11

wobly92 je napisao/la:Idu za proslavu dana rupe.
proslave dana rupe su grijeh.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 19 maj 2019, 18:17

HŠK Zrinjski - FK Tuzla City 5:1 32. kolo PL BiH

https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/v ... 516291734/

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 maj 2019, 18:25

Naravno da ce ovi bivsi navijaci Slobode se radovati i kupljenim utakmicama, svakako nisu promjenili klub jer su ljubitelji dobrog fudbala i akcija.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 19 maj 2019, 18:32

tuzlak1987 je napisao/la:Naravno da ce ovi bivsi navijaci Slobode se radovati i kupljenim utakmicama, svakako nisu promjenili klub jer su ljubitelji dobrog fudbala i akcija.
E jesi dosadan kao ovaj slonko.(Postovi: 31729)??????
https://www.facebook.com/izabranozaizab ... 372358653/

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 maj 2019, 19:49

tuzlacity2017 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Idu za proslavu dana rupe.
proslave dana rupe su grijeh.
Ništa gore kad insan sazna za neki propis, al iz oholosti i dalje nastavlja po svom. Golemo, valja račun i za to položiti...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.