Mojne Čelika danas baalensa33 je napisao/la:Ti ko celikOsim13 je napisao/la:Koji mi, neam ja ništa sa Veležom. Ja sam ovdje kad minse prisere da se istovarim po Olimpiću

Mojne Čelika danas baalensa33 je napisao/la:Ti ko celikOsim13 je napisao/la:Koji mi, neam ja ništa sa Veležom. Ja sam ovdje kad minse prisere da se istovarim po Olimpiću
Ložio vas , jel te stid što su se naši sklanjali pa država vam se smije..ra1981 je napisao/la:Da te podsjetim šta si jučer pisao:Woohoo23 je napisao/la:Kupili tekmu i diče se , fuj...
Savez istjeraj Bratstvo, igraču domaćih koji je spreman , u formi, uprava kaže imaš zabranu nastupa savez Sipa, reaguj...Woohoo23 je napisao/la:Idemo Olimpik, Gračanica je uz vas, maloprije pio kafu s kapitenom, kazu srce ce se ostavit na terenu, da dodje po 5000km po igracu od Veleža kaže nećemo uzeti...
Sklonili ste se i u prvoj pa ste primili 3 komada a trebali jos 2-3 ahahahhahahahahaWoohoo23 je napisao/la:Ložio vas , jel te stid što su se naši sklanjali pa država vam se smije..ra1981 je napisao/la:Da te podsjetim šta si jučer pisao:Woohoo23 je napisao/la:Kupili tekmu i diče se , fuj...
Savez istjeraj Bratstvo, igraču domaćih koji je spreman , u formi, uprava kaže imaš zabranu nastupa savez Sipa, reaguj...Woohoo23 je napisao/la:Idemo Olimpik, Gračanica je uz vas, maloprije pio kafu s kapitenom, kazu srce ce se ostavit na terenu, da dodje po 5000km po igracu od Veleža kaže nećemo uzeti...
Ublehaš iz malo većeg sela.HeliosIzDomzala je napisao/la:Istina boli. Kme kme kme
Ti si najobičniji primitivac. Željo ti igra a ti "visiš" na ovom pdf-u tako što provociraš i trolaš. Rekao sam ti već, liječi se dok nije kasno.Osim13 je napisao/la:Koji mi, neam ja ništa sa Veležom. Ja sam ovdje kad minse prisere da se istovarim po Olimpiću
Šta tebe boli qrac gdje ja i kad pišem, kad kupiš forum onda mi se.ri lažni mumineMancini je napisao/la:Ti si najobičniji primitivac. Željo ti igra a ti "visiš" na ovom pdf-u tako što provociraš i trolaš. Rekao sam ti već, liječi se dok nije kasno.Osim13 je napisao/la:Koji mi, neam ja ništa sa Veležom. Ja sam ovdje kad minse prisere da se istovarim po Olimpiću
Ako je forum sportski kao što jeste, ne znači da je poligon za "iživljavanje" profesionalnih trolova. Mogao bi za promjenu nekada na utakmicu na Grbavicu otići.Osim13 je napisao/la:Šta tebe boli qrac gdje ja i kad pišem, kad kupiš forum onda mi se.ri lažni mumineMancini je napisao/la:Ti si najobičniji primitivac. Željo ti igra a ti "visiš" na ovom pdf-u tako što provociraš i trolaš. Rekao sam ti već, liječi se dok nije kasno.Osim13 je napisao/la:Koji mi, neam ja ništa sa Veležom. Ja sam ovdje kad minse prisere da se istovarim po Olimpiću
Gdje bola ne voli danas u Gracanici ko da u Mostaru igramo, pozdravljaju nas ljudi na svakom cosku. U kaficima nam pustaju Velezove pjesme. Ko god prodje pored nas svira. Cak smo imali i transparent dobrodoslice od raje iz Gracanice. A tako je skoro u svakom gradu u koji dodjemo. Izrodi kao ti i ostali koji pisete po forumu ocigledno nemate veze sa Gracanicom ili ste teska manjina. Tako je kazem ti skoro u svakom gradu u koji smo otisi.Woohoo23 je napisao/la:U prvoj se niko nije sklonio, dobili ste na kvalitet..
A danas ste ispali pravi hamelj, up, gnoj, smrad, smeće , rinaka, ruta, isprdak, vraćate se vi brzo, tanki ste i niko vas ne voli, šljamovi jedni.
Ovo selo da hoće plastiku tu može kupiti pa se ne bi ovako osramotili dvije godine zaredom, prosle simin han ove velez. Potrošili ste para, ljudi premijer ligu osvajali s tolikm ciframa. Evo i pajdo se protiv vas okrenuo, ako počne objavljivat što sve zna ko i mi većina što znamo nema vas nigdje Hahahahah Sapina pokušao ući u igrače toska, čuj baš to radi olimpić hahahahhaMancini je napisao/la:Ublehaš iz malo većeg sela.HeliosIzDomzala je napisao/la:Istina boli. Kme kme kme
Redforever je napisao/la:U koliko sati je utakmica i ima li jos karati na prodaju .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.