da ti unaprijed kazem, ako planiras igrat najnovije igrice nemoj je kupovat.
ha @timek, sta sad kazes o postenju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Megamon je napisao/la:Kad ste kod likovnog evo da vam postavim jedno pitanje![]()
Kako od radijatora napraviti umjetnicko djelo?
the scouser je napisao/la:Megamon je napisao/la:Kad ste kod likovnog evo da vam postavim jedno pitanje![]()
Kako od radijatora napraviti umjetnicko djelo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaaaaj.....to se radi vrlo jednostaVNO,morate prvo da raskiNETE,radijator na male djeLICE,i onda ga ponovo spoJITE u nesto noVO i tako ste dobili pravo umjetnicko djELO....![]()
Kad bi se to kucalo mislim da bi ovako ispalo.
Promasio si temu jaraneFk_zeljo_1921 je napisao/la:Sr men![]()
dvije titule u imenu covjek ima
Prejak likima u glavi vise informacija, nego enciklopedija
Jesamthe scouser je napisao/la:Ma kreten i legenda u isto vrijeme....meni govorio da sam pe der citavu godinu
nije nego ti nisi u tokuB0SANAC je napisao/la:Promasio si temu jaraneFk_zeljo_1921 je napisao/la:Sr men![]()
dvije titule u imenu covjek ima
Prejak likima u glavi vise informacija, nego enciklopedija
Jel' jos ides,ili si zavrsio...ako jos ides send mi na pp svoje podatke moze bit' da se znamo.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jesamthe scouser je napisao/la:Ma kreten i legenda u isto vrijeme....meni govorio da sam pe der citavu godinu, nisam "kaubojac" mada i njima je predavao
Kakav si mi bio sa HistorijomFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne idem vise, prije 2 godine završio (hvala Bogu) , teža mi je gimnazija bila, nego sad faks
Ne pitajMegamon je napisao/la:Kakav si mi bio sa HistorijomFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne idem vise, prije 2 godine završio (hvala Bogu) , teža mi je gimnazija bila, nego sad faks
Nije valjda da si i frizuru mikserom pravioFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne pitajMegamon je napisao/la:Kakav si mi bio sa HistorijomFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne idem vise, prije 2 godine završio (hvala Bogu) , teža mi je gimnazija bila, nego sad faks![]()
![]()
ljubicasta i crvena boja su tad bile mi najljepše
![]()
Nisam te vrsteMegamon je napisao/la:Nije valjda da si i frizuru mikserom pravioFk_zeljo_1921 je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne idem vise, prije 2 godine završio (hvala Bogu) , teža mi je gimnazija bila, nego sad faks
Ne pitaj![]()
![]()
ljubicasta i crvena boja su tad bile mi najljepše
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.