Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Gasi go.vnovod!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Pozdrav za Aldina, Sapinu, Sabita Iztarcina, a poseban pozdrav ide nasem prijatelju Pandzi
Forzza Velez
dzerzeleze eto olimpička tamo se
-
- Kontakt:
Još kad vam mi sutra mjeru uzmemo, nešto slično ko i prošle sezone, taman da vam zakujemo zadnji ekser u kovčeg

tehvid sutra na otockiplavobijeliii je napisao/la:Još kad vam mi sutra mjeru uzmemo, nešto slično ko i prošle sezone, taman da vam zakujemo zadnji ekser u kovčeg![]()
![]()
Mancini viđen s otim ko modnim detaljom na proslavi u Titovoj.Osim13 je napisao/la:Pozdrav svima.
Juče sam bio prisutan na stadionu Otoka, naime radio sam sa firmom oko uređenja terena i tribine. Tokom mog boravka na stadionu iz pantola mi je ispalo nešto, za mene jako vrijedno. Duguljasto i smeđe podebelo onako.
Opisom odgovara fotografiji u spoileru:
Molim sve ukoliko pronađu subjekat da ga ostave na portirnicu stadiona.
Unaprijed zahvalan.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Woohoo23 je napisao/la:Tekma nije prodata, ako dobijete dobili ste igrom.nekoIzMostara je napisao/la:
Ako sutra dobijemo, jel to znaci da je kupljeno ili za promjenu prvi put u sezoni postena pobjeda?

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Kupili tekmu i diče se , fuj...
Savez istjeraj Bratstvo, igraču domaćih koji je spreman , u formi, uprava kaže imaš zabranu nastupa savez Sipa, reaguj...
Savez istjeraj Bratstvo, igraču domaćih koji je spreman , u formi, uprava kaže imaš zabranu nastupa savez Sipa, reaguj...
Woohoo23 je napisao/la:Kupili tekmu i diče se , fuj...

Fujjjjj.vi ekipa, niste smjeli sa Bratstvom se nadigravat, a Bratstvo ruta, kad niste njih smjeli igrom Rutočina ste koja se vraća brzo u ovaj cirkus, iako vam želim da ovo nekako prokockate.
Kakav je osjećsj kad dobiješ 3-0 s znaš da to nije kvalitet već piččko paćenički dat novac.
Fuj mostar, fuj red army.
Kakav je osjećsj kad dobiješ 3-0 s znaš da to nije kvalitet već piččko paćenički dat novac.
Nek Red Army momku isplati propali tiket, još jedan u nizu 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nikakav tiket, nego nemogu vas slušat kako ste se digli da ste ekipa, a rinaka ste, danas sam vidjeo...
Koji mi, neam ja ništa sa Veležom. Ja sam ovdje kad minse prisere da se istovarim po Olimpiću
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Pokusacu da ti slikovno objasnim:Woohoo23 je napisao/la:Nikakav tiket, nego nemogu vas slušat kako ste se digli da ste ekipa, a rinaka ste, danas sam vidjeo...

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Da te podsjetim šta si jučer pisao:Woohoo23 je napisao/la:Kupili tekmu i diče se , fuj...
Woohoo23 je napisao/la:Idemo Olimpik, Gračanica je uz vas, maloprije pio kafu s kapitenom, kazu srce ce se ostavit na terenu, da dodje po 5000km po igracu od Veleža kaže nećemo uzeti...
Ti ko celikOsim13 je napisao/la:Koji mi, neam ja ništa sa Veležom. Ja sam ovdje kad minse prisere da se istovarim po Olimpiću

Woohoo23 je napisao/la:Fujjjjj.vi ekipa, niste smjeli sa Bratstvom se nadigravat, a Bratstvo ruta, kad niste njih smjeli igrom Rutočina ste koja se vraća brzo u ovaj cirkus, iako vam želim da ovo nekako prokockate.
27.....21...4...2.... 71-16 (+55) ....67 (76 za kraj i rekord)
Zvijezda 7-0
Capljina 4-0 i 1-4
Rudar (K) 4-0 i 1-3
Itd

idi uzmu ubij pa se pištolj..Woohoo23 je napisao/la:Fujjjjj.vi ekipa, niste smjeli sa Bratstvom se nadigravat, a Bratstvo ruta, kad niste njih smjeli igrom Rutočina ste koja se vraća brzo u ovaj cirkus, iako vam želim da ovo nekako prokockate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.