Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
A i Perišiću je noga vjerovatno na ljeto. Možda dovedu Alexisa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Veceras 2 gola.Jedan glavom a drugi necu da kazem.
Alipasino je napisao/la:Veceras 2 gola.Jedan glavom a drugi necu da kazem.

E, moj Alpa.
Steta za onu stativu.

- Goalgetter
- Kontakt:
Prosle sedmice uzmu Juve, i danas ne mogu uzeti mrtvi Sassoulo kojem je sezona prakticno i zavrsena. To bi bilo to sto se tice LP.
sto bi i juve uzeli da je ovima nesto znacilo...levatska sezona i levatski kraj iste...Goalgetter je napisao/la:Prosle sedmice uzmu Juve, i danas ne mogu uzeti mrtvi Sassoulo kojem je sezona prakticno i zavrsena. To bi bilo to sto se tice LP.
koliko je cijela liga losa, govori i to da je ovakva roma, bukvalno do zadnjeg kola bila u igri za ligu sampiona.
Ako nisi mogao pobijediti na zadnja dva gostovanja protiv Genoe i Sasuola i to u situaciji gdje bi odlucivao o svojoj sudbini i gdje ti gori, onda i ne zasluzujes LP.
Sudeci po Edinovom govoru tijela veceras, njemu je svejedno djelovalo, sto bi trebalo znaciti da zaista odlazi na kraju sezone!
Idealan scenario.
Sudeci po Edinovom govoru tijela veceras, njemu je svejedno djelovalo, sto bi trebalo znaciti da zaista odlazi na kraju sezone!
Idealan scenario.
- europeanroyalty
- Kontakt:
Ovako kako igra trenutno moze samo biti rezerva negdje u Engleskoj npr West Ham, Everton, Leicester itd.
ili da se vrati npr u Wolfsburg i bude prva opcija...
ili da se vrati npr u Wolfsburg i bude prva opcija...
Grab your things, It's time to take you home.
Samo Inter.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bježi u Wolfsburg, svakako ti Njemacka odgovara Edine. Vjerujem da bi 15 komada zabio tamo sljedece sezone, sto se mene tice nek i karijeru zavrsi u Njemackoj.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
West Ham na aparatima.Sky Sport Italia saznaje: Džeko i Inter postigli dogovor, Dijamant napušta Romu
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovaj transfer u Inter Džeki neće ništa pozitivno donijeti.
Koliko znam Lukaku dolazi, imaju na klupi mladog igrača Lautara Martineza koji je buduća 9-ka Intera.
Džeko će tu biti igrač koji će sjediti na klupi.
Koliko znam Lukaku dolazi, imaju na klupi mladog igrača Lautara Martineza koji je buduća 9-ka Intera.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo nedavno izasla ta informacija o Lukakuu.Mozda zele da probaju sa formacijom sa 2 napadaca.A i vi od svakog polunapadaca pravite klasu vise u odnosu na Dzeku,stavise odigrao je losiju sezonu nego DzekoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj transfer u Inter Džeki neće ništa pozitivno donijeti.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa ako dodje Dzeko onda sigurno nece Lukaku i obrnuto. Obojicu sigurno nece kupiti.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Daj brate Lukaku je mlađi 7 godina od Džeke.BosniaBoston je napisao/la:Evo nedavno izasla ta informacija o Lukakuu.Mozda zele da probaju sa formacijom sa 2 napadaca.A i vi od svakog polunapadaca pravite klasu vise u odnosu na Dzeku,stavise odigrao je losiju sezonu nego DzekoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj transfer u Inter Džeki neće ništa pozitivno donijeti.
Džeko je star igrač, ne vjerujem uopšte da će ga Inter kupiti, jednostavno ne želim to. Ništa pozitivno nećemo dobiti od njegovog transfera u Inter.
Između Intera i Rome, opet bih izabrao Romu, barem je konstantan u Rimu
Lukaku u Interu ne bi dao 7 golova u sezoni.
Edin je prvi izbor Contea.
ma hoće ba, jedva dočekali da im skinu zabrane za fin.fair play, bit će ko Mandžo u Juveu, dodatna opcija, Lautaro mladi talent i glavni špic još da li Lukaku ili neko drugi bumo videl, tom će trebat vremena da se navikne na italiju, igrat će Džekson za to vrijeme a da će igrat kad ne može kliker ubost to može zaboravit...normalno...kakvu ulogu vi očekujete od igrača sa 33 godine?Goalgetter je napisao/la:Pa ako dodje Dzeko onda sigurno nece Lukaku i obrnuto. Obojicu sigurno nece kupiti.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Inter je top i mislim da ima dobre suigrace da ga pitaju loptama.
Trenutno korisnika/ca: denza, Edincapitano, Taree i 27 gostiju.