Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 01 nov 2010, 17:25

Evo najbolja vijest ovog mjeseca što se tiče Arsenala:
Jack Wilshere potpisao novi dugogodišnji ugovor

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 01 nov 2010, 19:04

Bosco je napisao/la:Evo najbolja vijest ovog mjeseca što se tiče Arsenala:
Jack Wilshere potpisao novi dugogodišnji ugovor
pametan potez , momak vam je bio jedan od boljih igraca u dosadasnjem djelu sezone.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 nov 2010, 19:07

Raja sta je sad sa onim Parlourom i Alidierom :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 nov 2010, 19:10

Romariooo je napisao/la:Ovaj tekst gore o Cescu je jako smijesan, nesto kao tekstovi pjesama Sabana Saulica o tome kako ga je mati ostavila dok je bio mlado ciganche.

I te price kako je Cesc bio zapostavljen u Barci su glupe, bio je jako mlad i normalno da nije imao mjesta.

Glupa je i prica o tome kako je on razmisljao nesto kako ce prije uspjeti u Arsenalu, bio je balavac od 16 godina, razmisljao mu je otac sigurno a ne on, bez ocevog potpisa Cesc ne bi mogao ni granicu preci.

Stvar je jednostavna, odlican scouting Arsenala, Cescovi roditelji su ubijedjeni da sina posalju u London i gotovo. Prica o Cescu kao o nekom muceniku je jako glupa, bilo je njemu dobro i u Barci, ne bi se ovako zelio vracati da mu se klub nesto zamjerio.

Jako vam je glupo to sto mrzite klub koji hoce da kupi igraca od vas, transferi su sastavni dio fudbala, mi vam ga ne otimamo, nego ga pokusavamo kupiti, najnormalnija stvar oko cega vi pravite neku srpsku junacku pjesmu o velikomuceniku fabregasu

Glupo je to ljudi, Arsenal je veliki klub koji moze i bez Fabregasa i sa njim, ako mu je sudjeno da ode, onda se oko toga ne treba zamarati i shvatiti to kao neku uvredu, ponizenje i sl.
Imas li neki valjani dokaz o tome da se Fabregas zeli vratiti osim naravno objektivnih katalonskih medija?

Naravno da nemas, vas inferiorne klubove iritira to sto Vodja odlucuje o svemu Vodja je stvorio Fabregasa i dok Wenger ne namigne on i da hoce da ide nece otici!

Wenger dominira!
Dio Arsenala

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 01 nov 2010, 19:20

-Paja je napisao/la:Imas li neki valjani dokaz o tome da se Fabregas zeli vratiti osim naravno objektivnih katalonskih medija?

Naravno da nemas, vas inferiorne klubove iritira to sto Vodja odlucuje o svemu Vodja je stvorio Fabregasa i dok Wenger ne namigne on i da hoce da ide nece otici!

Wenger dominira!
Ti o Wengeru pricas kao da je Napoleon .

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 nov 2010, 19:25

Megamon je napisao/la:Raja sta je sad sa onim Parlourom i Alidierom :lol:
Aliadiere se nije ni u Middlesbroughu proslavio i trenutno je free agent odnosno igrač bez kluba, a Ray Parlour je nakon 13 sezona u Arsenalu u kojima je ubilježio 339 nastupa i postigao 22 gola kratko se zadržao kao i Aliadiere u Borou, a kasnije je malo igro i za Hull City.Trenutno odmara u zasluženoj mirovini i ponekad komentariše utakmice.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 nov 2010, 19:27

Bosco je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Raja sta je sad sa onim Parlourom i Alidierom :lol:
Aliadiere se nije ni u Middlesbroughu proslavio i trenutno je free agent odnosno igrač bez kluba, a Ray Parlour je nakon 13 sezona u Arsenalu u kojima je ubilježio 339 nastupa i postigao 22 gola kratko se zadržao kao i Aliadiere u Borou, a kasnije je malo igro i za Hull City.Trenutno odmara u zasluženoj mirovini i ponekad komentariše utakmice.
Svi nasi otpaci kao i Hoyte zavrse u Borou :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 nov 2010, 19:33

Pa Hoyte je još dobar kakve smo znali utušit. :mrgreen: ali samo se ne bih složio za Parloura da je otpadak, on je bio sjajn igrač sredine terena i navijači ga smatraju legendom i ikonom Arsenala. Najbolje je godine svoje karijere dao nama, i otišao je nakon što je sa Wengerom osvojio 3 prvenstva i 4 FA Cupa. Više od Henrya. :) A otišao je samo zato što nije mogao više da pruži 100% svojih mogućnosti. Jedna od legendi Arsenala definitivno i Topnik od rođenja.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 nov 2010, 19:33

Drago mi je sto ovi nasi igraci kad odu iz Arsenala potpuno propadnu, nijedan nije uspio jos se sjecam glupog Flaminija kome je guzica poletila za parama u Milano koliko je obecavao a na kraju izdao klub i naravno propao.
Dio Arsenala

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 nov 2010, 19:37

-Paja je napisao/la:Drago mi je sto ovi nasi igraci kad odu iz Arsenala potpuno propadnu, nijedan nije uspio jos se sjecam glupog Flaminija kome je guzica poletila za parama u Milano koliko je obecavao a na kraju izdao klub i naravno propao.
nije on "propao" jednostavno Allegri mu neda priliku da igra ... al po meni je apsolutno on za prve postave al štaćeš ... tu je " Slowdorf " :lol: :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 nov 2010, 19:40

robovi88 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Drago mi je sto ovi nasi igraci kad odu iz Arsenala potpuno propadnu, nijedan nije uspio jos se sjecam glupog Flaminija kome je guzica poletila za parama u Milano koliko je obecavao a na kraju izdao klub i naravno propao.
nije on "propao" jednostavno Allegri mu neda priliku da igra ... al po meni je apsolutno on za prve postave al štaćeš ... tu je " Slowdorf " :lol: :roll:
Sezone prolaze a on stagnira dok su ga oni mladji momci sto su mu grijali klupu u potpunosti zasjenili. Klasican primjer kako sebi od perspektivne karijere napraviti prosjecnu karijeru, kad mu istekne ugovor sa Milanom vjerovatno mu nece ponuditi novi ili ce mu kao ono dzentlmenski ponuditi ali sa manjom platom i onda ce otici u neki manji klub i tako ce stagnirati vjerovatno jos mijenjati te prosjecne klubove i to je to sto se njegove karijere tice...
Dio Arsenala

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 nov 2010, 19:44

Meni je zao sto smo mi prodali Reyesa :(

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 nov 2010, 19:47

Danas je mogao da bude među 5 najboljih zadnjih veznih na svijetu, ali para vrti gdje burgija neće. Šta mu ja mogu, sad imamo Songa koji briljira, Flamini može samo da se kaje jer je svjestan da je napravio veliku grešku i nedavno sam čitao intervju u kojem kaže da nije trebao da nas napusti i da je krivo postupio, ali jbg moj Mathieu, kasno Marko na Kosovo stiže.

Što se tiče Reyesa, to je bio strašan igrač, ali nije se mogao adaptirati na život u Engleskoj, te nevalja mu vrijeme, te hladno, te ne zna vozit lijevom stranom itd. :mrgreen: I njegova karijera je krenulo nizbrdo otkako nas je napustio, ali i dalje igra na velikom nivou, a da je bio samo malo pametniji danas je mogao bit igračina i uzdanica španske reprezentacije.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 nov 2010, 19:50

Vidis Bosco da ja pratim Arsenal od malih nogu samo sto nisam toliko aktivan na ovoj temi.A osjecaj kada je Cambel dao gol u finalu LP nikada necu zaboraviti.

A kada se prisjecamo starih igraca sta je sa Eduom?

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 01 nov 2010, 19:52

uh, kad se sjetim anelke, ili iana wrighta iz tih dobrih dana... a od pogresaka pascal cygan XD

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 nov 2010, 19:59

Megamon je napisao/la:Vidis Bosco da ja pratim Arsenal od malih nogu samo sto nisam toliko aktivan na ovoj temi.A osjecaj kada je Cambel dao gol u finalu LP nikada necu zaboraviti.

A kada se prisjecamo starih igraca sta je sa Eduom?
Ma znam ja da ti pratiš, mislim primijeti se to iz tvojih postova, a što e tiče gola Campbella to je bio nezaboravan osjećaj, skako sam po kući nenormalno, ni dan danas ne mogu opisati svoju radost i sreću nakon tog gola, ali i žalost i tugu nakon što smo izgubili to finale.

Što se tiče Edua on je nedavno pušten od strane Valencije i trenutno vrlo dobro igra za Corinthians. Stvarno mi je bio drag igrač, ali jednostavno za njega nije bilo mjesta u Arsenalu, ali ipak je ostavio neki trag u Londonu.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 nov 2010, 20:10

I ja se sjecam gola legende Sola, ali nema tuge zbog izgubljenog finala jer je bilo evidentno da smo i sa igracem manje dominirali a primili smo gol prvi gol nakon kakve li slucajnosti ofsajda. Za mene je najljepsi osjecaj koji je neponovljiv taman sutra osvojili 10 smijesnih liga prvaka zaredom onaj kad je sudija svirao kraj zadnje utakmice u prvestvu 2004 kad smo odigrali dominantnu sezonu bez poraza!

Invincible dominira!
Dio Arsenala

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 nov 2010, 21:12

paja ti fkt nisi normalan, vengera pa haman sto nisi poceo zvati Bogom a arsenalove igrace Bozjim sinovima (boze me sacuvaj) tebi pod hitno treba kakav psiholog

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 nov 2010, 22:02

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... th-october

evo glasajte za gol mjeseca
ja sam za ovaj nasri vs city :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 01 nov 2010, 22:05

pajo ti si fakat utisak kod mene bio igradio...sve po PS-je islo...
i onda objavis trlue narodnjake na temi music...znaj da si kredit prokockao pajo !! :x

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: dark44 i 3 gosta.