Postoji li neki drugi nacin da prati bilo sta sto radi na mobitelu? I to mi je malo vjerovatno, ali se ovaj ludo zadao bez ikakvog razloga.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koliko malac ima godina, ne mora biti baš nešto loše ako ga otac malo više pazi na taj način.Federer17 je napisao/la:Znaci, gotovo da ne postoji opcija da se poruke s vibera mogu citati, osim na laptopu/racunaru (to znam da moze istovremeno)? To je moguce jer je jednom uzimao mobitel preko noci. Sad, da li je otac toliko u tome da zna za to, hmm..
Postoji li neki drugi nacin da prati bilo sta sto radi na mobitelu? I to mi je malo vjerovatno, ali se ovaj ludo zadao bez ikakvog razloga.
androidlost.com, ima sve objasnjeno sa sajtu i lagano za koristiti, ne znam za Viber ali mozes pratiti smsove i pozive. Inace dobra stvar da se osiguras ako ti neko hapne mobitel.Federer17 je napisao/la:Znaci, gotovo da ne postoji opcija da se poruke s vibera mogu citati, osim na laptopu/racunaru (to znam da moze istovremeno)? To je moguce jer je jednom uzimao mobitel preko noci. Sad, da li je otac toliko u tome da zna za to, hmm..
Ma ima poprilicno da nema potrebe da se prati (a jos manje razloga), ali je otac previse opterecen oko toga, ubija dijete psihicki.rio_Ferdy88 je napisao/la: Koliko malac ima godina, ne mora biti baš nešto loše ako ga otac malo više pazi na taj način.
Promjena broja.arelinho je napisao/la:Koja je aplikacija najbolja što se tiče blokiranja poruka i poziva?
Mobitel je Samsung Galaxy J 2016QUARESMA 18<<< je napisao/la:valjda defaultna? nisi nam ni rekao sta imas
Ne treba meni nego nekome iz moje porodice.Centre forward je napisao/la:Promjena broja.arelinho je napisao/la:Koja je aplikacija najbolja što se tiče blokiranja poruka i poziva?
Mislim da ti nije potrebna nikakva aplikacija. Memorisi ga u kontakte i u opcijama nadji 'blokiraj kontakt' i to bi trebalo biti to. Nisam to nikada radio, nije bilo potrebe, ali znam da neki jesu.arelinho je napisao/la:Koja je aplikacija najbolja što se tiče blokiranja poruka i poziva?
Nisam ni znao da ima ta opcija pošto nikada nije trebala.Federer17 je napisao/la:Mislim da ti nije potrebna nikakva aplikacija. Memorisi ga u kontakte i u opcijama nadji 'blokiraj kontakt' i to bi trebalo biti to. Nisam to nikada radio, nije bilo potrebe, ali znam da neki jesu.arelinho je napisao/la:Koja je aplikacija najbolja što se tiče blokiranja poruka i poziva?
Sto ne odes na sastanak, mozda te uhljebePenaltiky je napisao/la:Ja kupio mtel karticu al neki traktorista koristio prije, sad me ljudi zovu za oranje i dolaze mi pozivi za sastanke SNSD u nekoj vukojebini.
Penaltiky je napisao/la:Ja kupio mtel karticu al neki traktorista koristio prije, sad me ljudi zovu za oranje i dolaze mi pozivi za sastanke SNSD u nekoj vukojebini.
Ma klosar Trump umijesao prste.rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta ovo Huawei dobi ban od GoogleTa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.