Ne palim se, samo mi nisu jasne te neke reakcije kao da si ortodoksni Spanac.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Mali gnom lici da sam ja pisaomessilla je napisao/la:@madridist, jeste, tacno je da si napisao ako je kriv...a s druge strane si pisao mali gnom, krade od gladne djece Spanije...
Zar nije napisao da sve što je pisao za Messija, vrijedi i za Ronaldamessilla je napisao/la:@madridist, jeste, tacno je da si napisao ako je kriv...a s druge strane si pisao mali gnom, krade od gladne djece Spanije...
Fakat se pisalo ovdje kako argentinski krimos i utajivač krade iz usta od gladne djece Španijemadridist je napisao/la:Mali gnom lici da sam ja pisaomessilla je napisao/la:@madridist, jeste, tacno je da si napisao ako je kriv...a s druge strane si pisao mali gnom, krade od gladne djece Spanije...
Ne palim se, samo mi nisu jasne te neke reakcije kao da si ortodoksni Spanac.a to o djeci si od nekog drugog skinuo nije moj stil.
A yebogati svjetski covjek .
Mokes je napisao/la:Zar nije napisao da sve što je pisao za Messija, vrijedi i za Ronaldamessilla je napisao/la:@madridist, jeste, tacno je da si napisao ako je kriv...a s druge strane si pisao mali gnom, krade od gladne djece Spanije...
Ne palim se, samo mi nisu jasne te neke reakcije kao da si ortodoksni Spanac.![]()
Fascinantno kako je medijski popraćen jedan, a kako je zataškan drugi slučaj
Normalno da ce se oglasiti da nije kriv kad i ja vjerujem da nije kriv ne lici to na njega za razliku od pohlepnog argentincaleorey je napisao/la:Jasta je za 2 dana platio i jos preko medija govorio da je kriv da ga kazne![]()
Daj bolan mama i sestra mu se oglasavale po medijima
A sta ce za silovanje u Las Vegasu, hoce li se i tu priznati krivnju?Policeman je napisao/la:Normalno da ce se oglasiti da nije kriv kad i ja vjerujem da nije kriv ne lici to na njega za razliku od pohlepnog argentincaleorey je napisao/la:Jasta je za 2 dana platio i jos preko medija govorio da je kriv da ga kazne![]()
Daj bolan mama i sestra mu se oglasavale po medijima
Rona(inace GOAT)nije zelio praviti cirkus zbog za njega sitnice od 15tak miliona eura dok bi se argentinac ganjao po sudu i za 15tak hiljada eura
Jeste vise dosadni s tim "trolanjem" a pola vas ne zna ni sta to znaci samo se eto razbacujete tim pojmomLillard je napisao/la:policajac koji je tvoj fol? e ko ti je ko ja, trolam po nekom forumu. pa da bar smisliš nešto novo, mene stid tih jadnih pokušaja više
Mislis na svim podforumima? Samo sto je on i poglup pa nekad ne konta da trola.Osim13 je napisao/la:Leorey na epl dakle
1."Potpaljujuce" moguce ponekadMokes je napisao/la:U internetskom žargonu, izraz trol označava osobu koja dolazi na uspostavljene internetske zajednice kao što je internet forum sa jedinim ciljem da na njih šalje potpaljujuće, grube i uvrjedljive poruke za namjerno dosađivanje sudionicima, stvaranje nesuglasica među sudionicima foruma, odnosno remećenje toka rasprave na forumu.
On ispunjava samo jedan segment(br3) nedovoljno za titulu "Trol"Osim13 je napisao/la:Leorey na epl dakle