FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
On ti je Pfleger gore u Minkenu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Eh super nek si mi rekaoisakovich je napisao/la:@fcbajernFCBAYERN je napisao/la:Jos da se Hasaga nesto pita tu ...harden je napisao/la: Ma naravno, ali Uli je jako prilijepo za njega. Cini mi se da su Hasan i Rumeni raspolozeni da ga nabiju, ali Uli je zapeo da ga sacuvaju
Ne pita, ali posluzi Rumenom kao izgovor: "Vidis ba da nisam jedini koji je za odlazak, i drugi vide da ne zna" (a u pozadini Hasan klima glavom, i prisjeca se kako mu je Rumeni zaprijetio kastriranjem i otkazom ode li na Ulijevu stranu)[/quoitd.]
svaka cast odakle ti info,ili si to sanjao ili bujna masta, ti sve to znas iz prve ruke ili si bio ocevidac znas sve kako funkcijenose u Bayernu upravi itd.mani se suplje i trola makar na ovoj temi dosta si na temi bvb -a

Spamm
Zar neće doći doktor wenga?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
ti to dino meni nestoharden je napisao/la:On ti je Pfleger gore u Minkenu
VOLIM BAYERN
@fcbayern
A sta ti napisa ,o cemu ti to,ja te lijepo ljudski pitam odakle ti informacije,da nisi gdje sta pri bayernu,mozda imas neke veze i tako to.Nisam nista lose mislio.Moji zivci su ekstra,bez brige,ja zivim u zbilji i na zemlji nisam u vasioni i u oblacima,davno izasao iz teenagerskih halucinacija.
Da napadam one licemjerne kriticare koji samo pljuju i crno pisu sto je u globalu daleko od istine uvijek postoji sredina.
Ja kritikujem cesto i rado kad ima za sta da se kritikuje npr. Kovac Niko, ali kakve sve to veze ima sa ovim na sta si mi replicirao???
A sta ti napisa ,o cemu ti to,ja te lijepo ljudski pitam odakle ti informacije,da nisi gdje sta pri bayernu,mozda imas neke veze i tako to.Nisam nista lose mislio.Moji zivci su ekstra,bez brige,ja zivim u zbilji i na zemlji nisam u vasioni i u oblacima,davno izasao iz teenagerskih halucinacija.
Da napadam one licemjerne kriticare koji samo pljuju i crno pisu sto je u globalu daleko od istine uvijek postoji sredina.
Ja kritikujem cesto i rado kad ima za sta da se kritikuje npr. Kovac Niko, ali kakve sve to veze ima sa ovim na sta si mi replicirao???
VOLIM BAYERN
nemojte se svađati, lijepo se igrajte
istina je uvijek u sredini, znaci nije na forumu jer ovdje samo ekstremi idu, tako da opusteno
istina je uvijek u sredini, znaci nije na forumu jer ovdje samo ekstremi idu, tako da opusteno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
isakovich je napisao/la:@fcbayern
Spamm
Šta se dešava sa Tolissom ?
Rečeno je u 4. mjesecu da će do kraja odigrati sigurno neke utakmice, a nije dobio ni minute od kad se oporavio..
Rečeno je u 4. mjesecu da će do kraja odigrati sigurno neke utakmice, a nije dobio ni minute od kad se oporavio..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije bilo potrebe za njegovom pomoci a ujedno je i rizik bio preveliki ubaciti ga u igru nakon teske povrede. Ovako ce na pripreme za narednu sezonu doci potpuno spreman.hifans je napisao/la:Šta se dešava sa Tolissom ?
Pitam se za sutra, ko ce koga premirati?

Bayern i Gladbach s jedne strane igraju jedni za druge a Eintracht i Dortmund s druge strane.
Zadnje kolo sezone koje odavno nije bilo ovoliko uzbudljivo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma nemoj toliko, kazes mi da opusteno a ti brate roman napisa.FCBAYERN je napisao/la:isakovich je napisao/la:@fcbayern
Ja samo ne mogu shvatiti da neko moze znati sve i detalj sta i kako se desava u bayernu a u biti istina uvijek bude drugacija.
Pa ova tema je citava ironija zadnjih 5 godina, i dalje stojim iza toga da je na ovoj temi hrpa tih laznih navijaca koja samo skuplja konentare i pljuje po upravi i globalno o Bayernu.Imas jednog specijalca koji konstantno pise samo o pravnim sporovima i ekonomskim malverzacijama Ulli Hoenesa itd itd a da ne napisa ni jednu postenu prostoprosirenu recenicu o Bayernu,igri,igracima,treneru itd.Nesto iole citljivo.
Imas i onih 2013 + Pepovaca to je tako sig sam,al sta ja tu mogu,ako jedni imaju pravo da pljuju imam i ja da se drzim sredine.Lp
VOLIM BAYERN
Haso je poltron koji samo klima glavom.
Uprava nam je sranje.
Niko Kovač je najgori trener u evropi.
Ekipa nam je propala.
Reci kakav sam ja sad navijač i daj mi dijagnozu. Da čujem razloge i argumente.
Uprava nam je sranje.
Ekipa nam je propala.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ti si pukotina i izdajnik kakve ne trebamo među nama, ja da imam moderatora sad bih te banovao. I ove godine bi osvojili ligu prvaka samo da su Robben i Ribery bili zdravi. #PepOutS-Y-L-A-R je napisao/la:Haso je poltron koji samo klima glavom.
Uprava nam je sranje.
Ekipa nam je propala.
I ja kažem, najgori su ovi lažni navijači, oni od 2013-te. Ne možeš posta pročitat, samo pljuvanje po našem Uliju.
ti si navijac nulaS-Y-L-A-R je napisao/la:Haso je poltron koji samo klima glavom.
Uprava nam je sranje.
Ekipa nam je propala.

pljujes ljude koji daju sve za bayern i jos nemas nikakvog osnova za to ako zelis
molim te da se hasan svadja sa ulijem i kalleom preko novina i da od nas pravi komediju jel to
zasto bi to radio nije hasan zaduzen za to znas li da je svaki transfer preko 20 mil samo ulijeva duznost i hasan se nepita nista
a ako ima neko jaci izasluzniji od ulija neka ustane i napravi bolji bayern
a ti fino idi navijaj za city<ili barcu tele jedno glupo
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dijagnoze se u zdravstvenim ustanovama postavljaju 
Zdrvstvenu knjizicu i premiju uplatiti i ici po dijagnoze.
Ako su se neki nasli prozvani ja sam za to najmanje kriv
Ja prvi sam nemali broj puta kritikovao i upravu i igrace i trenere, al ne do te mjere da prelazi u preseravanje,nije swe tako crno ima i pozitivnih stvari u FC Bayernu koje nas vezu za taj klub,jer inace sto bi ga ikako simpatisali.

Zdrvstvenu knjizicu i premiju uplatiti i ici po dijagnoze.
Ako su se neki nasli prozvani ja sam za to najmanje kriv

Ja prvi sam nemali broj puta kritikovao i upravu i igrace i trenere, al ne do te mjere da prelazi u preseravanje,nije swe tako crno ima i pozitivnih stvari u FC Bayernu koje nas vezu za taj klub,jer inace sto bi ga ikako simpatisali.
VOLIM BAYERN
“With this campaign, together with our ‘Queerpass Bayern’ fan club, we want to send a clear signal for tolerance and diversity, against racism and homophobia.”
❤ https://fc.bayern/FCB4Diversity
šljivo kolko ćeš još izdržat ko vjerni navijač našeg Bayee
❤ https://fc.bayern/FCB4Diversity
šljivo kolko ćeš još izdržat ko vjerni navijač našeg Bayee
Do prve tuđe triplete.coelho41 je napisao/la:šljivo kolko ćeš još izdržat ko vjerni navijač našeg Bayee
Ja koliko znam nisi nikad ni bio navijač po pravim parametrima. Kritikuješ nešto->nemaš šta tražiti ovdje. Sikter!sljivo je napisao/la:Do prve tuđe triplete.coelho41 je napisao/la:šljivo kolko ćeš još izdržat ko vjerni navijač našeg Bayee
P.S. Ne sjećam se, ali biti će da sam ovaj profil preuzeo negdje 2013-e. Sigurno nije moj od starta, nekad je pravi navijač pisao, ja sam došao za Pepom. Sad što bih i pohvalio nove dresove, pogotovo bijelu garnituru, nekako ne ide.
41.21.1.
Bogati pa ni Besko nema tolike zahtjevesljivo je napisao/la:Do prve tuđe triplete.coelho41 je napisao/la:šljivo kolko ćeš još izdržat ko vjerni navijač našeg Bayee

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.